Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
PISTU SOM NENASIEL..... a toto mi hlasilo PC co nosim na krku cely den mali sme sa tam dnes stretnut pista z tronkosice..sak niekedy nabuduce...
ti michalovcania ma v centre trebisova predbehli ked som takal domov...sa im vozi v takom aute
zrejme me sa minuli ked ich napadlo odbocit na strmy zjazd po polnej s kolajami od traktorov a plno kamenmi vylozenej ceste..no zabijak riadny bol bikeri padali kade tade a vseliako mozne aj sa mi hore snazil jeden madar vysvetlit ze co ma tu caka a navrhoval mi asfalt oklukov(to mi potom jeden prelozil)...ale kto mu ma rozumiet akoby sa ani nechumelilo..pozera na mna a uplne kludne a plynule na mna sype madarcinu...keby aspon dajake posunky...ale nic... ale zvladol som to.
som mohol by t v televizii bola tam jedna zo sarospataku...co natacala...hucali do mna ze budu prekladat..ale ja ze ne nedal som sa. tak som si dnes presiel hranicu hned styrikrat skaros izra laszlotanya michalany ten moj roxor sa im velmi pacil
este zopar a idem chrapat uz najlepsie bolo ked sa vsade zastavovalo a vysvelovalo naco si treba davat kde pozor jasne ze po madarsky slovaci boli ticho...az nakoniec som zistil ze aj oni vcestci vedeli trepat po madarsky cize ja jediny tam nepasoval a išol jak hluchy
dnes pohodova cykloturistika s balturs smer radvan..prvy defekt schytal edo kopcek trochu preveril urcitych ludi hore sme hladali cestu do krivej olky najprv na vrchu kde tahaju drevo cez les ale ziadna tam nebola...tak sme sa pustily trocha nizsie a po lukach som ja a lado hladali cestu..zvysok isiel po hlavnej...trava vysoka..na mnohych miestach rozryta diviakmi ale to nebolo vidno tak som sem tam aj stojku na biku dal obisli sme celu dedinu dookola a nie a nie sa dostat dole az na zaciatku ked uz to inak neslo tak cez jeden dvor sme presli nacierno bez povolenia. v dedine sme sa akurat stretli zo zvyskom skupiny ..pytali sme sa aj domacich..ale ze nieje ziadna cesta z vrchu dole..aj ked v avtomape ju mam zaznacenu ako polnu tu zase lado schytal defekt..asi z pichliacov co boli hore na lukach..sa cudujem ze ja nic..nato ze uz mam zase zadny total zodrany aj vlakna potrhane..tak je to zazrak do pritulian som ich neukecal
kedze v havaji zakotvili a zacali sa rozkladat na obed tak som mal najmenej pol hodinky casu...siel som prekumat okolite lesy..nasiel som jednu polnu za dedinou vykladanu makadamom robitymi tehlami a bordelom z domov co ludia vyhadzali zo stavieb..v lese uz mokro ..potociky..az blato..pokym to slo tak som slapal..asi dva kilace..potom otocka..uz to neslo pretocit tam sa mi pacilo fajne makucko bike hadzalo kam samo chcelo taka cokolada
ked sme opustali ML tak dajaki dvaja v cervenom na ziletkach tahali hore..aj som mal chut to otocit a pridat sa dalsi v modrom neskor tiez isiel hore ale kopce nechcel..otocil to spat do HE..stropkovcania tiez dali iba palotu..tak tipujem ze ani ti dvaja nesli dalej..predsa tie prevody niesu nic moc na kopce
uz konecne dajme daco spolu na biku lebo sa s vami nerozpravam ...
Rymanow, dnes som mal povinnosti a zajtra asi tak podobne takže na bajk sa dostanem až neskoro popoludí..včera sme boli autom v Soline na hrádzi, tak som cestou spoznával objekty čo si už kedysi fotil. Zastavili sme sa aj v Majdane na hlavnej stanici Bieszczadskej úzkokoľajky, neďaleko Cisny v zvernici, vo Woli Michovej pri drevenej cerkvi atď. neskôr pridám nejaké fotky pre inšpiráciu. FEdy ako? už po štátniciach??
dnes som si bol kupit brzdove dosticky...bo uz total zodrate..aspon som si to myslel doma menim a tu zistim ze to blatnik ..ked silno stisknem brzdu tak ta pritlaci blatnik az na vzor plasta a ten robi ten hluk.no nic mam nove v hankovciach som stretol chlapika zo strazskeho ako opravuje pedalu tahal hore na rokytov...vravel ze tiez niekedy vela chodil ..po ukrajine rakusku...ale ako sam vravi...kus som pribral
Tak si sa vybral do toho Červeného Kláštora ..Jonsaka na fotke dobre nevidno zrejme preto že bolo fotené pri slabšom svetle bez blesku, ale jak píšeš vieme o koho ide My sme boli v Soline s novým autom kde ešte nemáme strešný nosič tak bicykle zostali doma, ale do toho Majdanu by som chcel v lete vytiahnúť partiu ..zopár sľúbených fotiek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ti michalovcania ma v centre trebisova predbehli ked som takal domov...sa im vozi v takom aute
ked sme opustali ML tak dajaki dvaja v cervenom na ziletkach tahali hore..aj som mal chut to otocit a pridat sa
uz konecne dajme daco spolu na biku lebo sa s vami nerozpravam
FEdy ako? už po štátniciach??