Vladex: s tymi cyklotrasami sa borim uz hodnu chvilu ale akosi mi to nejde....skratka som antitalent...Jelenec? dobry napad, sice som tam bol len raz bez biku na tej zrucanine ale vyzeralo to tam fajn
kristian: ak vsetko vyjde prideme
ide aj o to ako je ta oblast spravocana, ci su vobec nejake cesty co pridavat bo sledujem ze okolie Podhajskej je popretkavane akurat tak cestami takmer vsetkych typov co sa tyka asfaltiek, ale zase to ja moc nemusim zo strachu pred autami...odporucam vziat si mapu VKU konkretne to bude TM 155 - Hronská pahorkatina, Levice a pozriet sa na nej na nejake polne cesty, bo aj cez tie si moze clovek spravit pekny vylet, ak oja minule zo Sale do NR a dokopy som naslapal vtedy 80 km, takze treba fantaziu asi aj na toto
sorry za vykopávanie takýchto dinosaurov
ale rozhodol som sa začať sa aktívnejšie venovať bicyklovaniu a zaujímalo by ma, či sa vám podarilo objaviť nejakú zaujímavejšiu trasu v blízkom okolí NZ?
asfalt ma až tak nebaví, skôr vyšľapaný terén, ale zase nie nie celý čas pustá cesta medzi poliami, poprípadne by som rád skúsil aj nejaké kopce, čo najskôr vidím asi iba na Zobor, ale zase len niečo také miernejšie, keďže zatiaľ s kopcami nemám skúsenosti a ten môj FS akože bike ich asi tiež moc nebude obľubovať, nie je to síce bike z tesca ani z iného hypermarketu, ale chváliť sa s ním radšej tiež nebudem
ale ak by bolo s kým jazdiť, tak som už pokukoval aj po nejakých ozajstných bikoch
samého ma to akosi nebaví, preto aj roky stál bike iba v garáži.
ako sam vidis za 3 roki sa tu neobjavila ani jedna, znamena to len ze treba sadnut na bajk a hladat a jazdit a hladat ja som daco po okoli pobehal no takmer vzdy som narazil aj na asfalt, ono sa nieco najde - skus hradzu z NZ smer hradok, surany a dalej, je to neudrziavane takze asfaltu si neuzijes zato kondicka da zabrat alebo ten zobor pekne odsliapat z nz, staci sa ozvat, rad sa pripojim
Ahoj oživujem túto tému.
Radek ak máš čas a chuť sa prejsť v okolí zámkov tak myslím že čechy, kolta, podhájska je celkom pekný okruh. Dá sa to celkom slušne zvládnúť.
Asi ma na to aj nahovoríš máš skype ? poprípade zajtra idem vybrať bike z VELO keďže mi praskla Patka a menia mi ju ... Alebo mi napíš sms alebo prezvoň kľudne aj teraz
ja mám v utorok štátnice, takže tento víkend nie, budúci víkend sa asi oslavuje v tatrách, ak náhodou nie, tak v sobotu si idem na letecký deň vyskúšať Scott bicykle, budú tam mať celý kamión, tak 19. Nedeľa by mi vyhovovala ak by sme nešli oslavovať, alebo potom víkend 25, 26, a potom už hociktorý víkend
No včera sme sa poodrážali so zolim po lese na také dve hodinky s tým že sme to museli ukončiť lebo som chytil osmu a po ceste do lesa som mal havárku a odrazil som spodnú páčku na radení Shimano alivio. Nevedel som radiť.
Dnes 68 km smer Zobor, Žibrica, Žírany a domov....Toľko som ešte bicykel na chrbte neniesol najbližšie plánujem zapojiť aj Gýmeš...inak Zoli mi vravel o tom vašom výjazde kolegovi dnes v Žíranoch miestny opilec bez vodičáku nabral pri cúvaní úplne nový Ghost, našťastie si to odniesli len oškreté pedále, dá sa povedať, že mal šťastie v nešťastí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kristian: ak vsetko vyjde prideme
ide aj o to ako je ta oblast spravocana, ci su vobec nejake cesty co pridavat bo sledujem ze okolie Podhajskej je popretkavane akurat tak cestami takmer vsetkych typov co sa tyka asfaltiek, ale zase to ja moc nemusim zo strachu pred autami...odporucam vziat si mapu VKU konkretne to bude TM 155 - Hronská pahorkatina, Levice a pozriet sa na nej na nejake polne cesty, bo aj cez tie si moze clovek spravit pekny vylet, ak oja minule zo Sale do NR a dokopy som naslapal vtedy 80 km, takze treba fantaziu asi aj na toto
Presne tak sa to robi
ale rozhodol som sa začať sa aktívnejšie venovať bicyklovaniu a zaujímalo by ma, či sa vám podarilo objaviť nejakú zaujímavejšiu trasu v blízkom okolí NZ?
asfalt ma až tak nebaví, skôr vyšľapaný terén, ale zase nie nie celý čas pustá cesta medzi poliami, poprípadne by som rád skúsil aj nejaké kopce, čo najskôr vidím asi iba na Zobor, ale zase len niečo také miernejšie, keďže zatiaľ s kopcami nemám skúsenosti a ten môj FS akože bike ich asi tiež moc nebude obľubovať, nie je to síce bike z tesca ani z iného hypermarketu, ale chváliť sa s ním radšej tiež nebudem
ale ak by bolo s kým jazdiť, tak som už pokukoval aj po nejakých ozajstných bikoch
samého ma to akosi nebaví, preto aj roky stál bike iba v garáži.
Radek ak máš čas a chuť sa prejsť v okolí zámkov tak myslím že čechy, kolta, podhájska je celkom pekný okruh. Dá sa to celkom slušne zvládnúť.
Napíš mi SMS na 0915 3535 43
Ale aj tak to bolo v pohode niekedy nabudúce