... dnes sme sa dost vyblaznili dokonca ani nevadil, a dokonca som prehovoril A181, zeby sme z Bj kupelov nesli po ceste ale po lese , hadam uz dostal rozum a zacne jazdit viac v terene ...
Na jaku davas moju nohu . Tak predný plášť už naznačuje, že po jarnej ceste sa mi zase zadiera lesný podklad do kolies. Radšej si sa mal pochváliť, že Vinbarg - Čerešňa som ťa vycvičil , ale zajtra to vidím na pauzu
Trocha neskoro ale predsa.
Upozornenie si zasluzia dva body:
1. polovnicky chodnik (taky vycnelok od chaty smerom ku hranici) je viacmenej o nicom
2. Zjazd ktorym sme dosli na moskovsku cestu pod magurou je ako vzdy v zlom stave (je tam niekolko ciest, jedna horsia ako druha). Ja som sa tam zrubal iba 2 krat - bilancia: narazena ruka a odlomeny drziak navigacie.
Tu je ten usek:
Nieco cez 3000 bodov - vychadza na kazdych 20m jeden. A to mam zapnute inteligentne ukladanie len pri zmene udajov - mozem to prepnut na zaznam kazdu sekundu ale potom toho bude este viac. Ved komu je vela moze si to prefiltrovat... Pridavalo by sa tazsie.
Z dnesnej AM/EN jazdy + reparat Eliasovky za denneho svetla...
Zaznam pre ucastnikov a inych skumacov - pozor! Modra do Rytra je len pre silnejsie povahy
...včera som sťahoval Kuba z inťáku v KE a potom sme si odskočili aspoň na Lajošku predtým nás vymákol pred inťákom Robo(A181) dúfam, že skúška je vo vrecku inak pozdravujem neznámeho bajkera, ktorý mi robil garde v sobotu pod Magurou dúfam, že sa ešte stretneme....
Jozos: ale ste super zladení . Skúška tesne, ale predsa. Ako si hovoril, s prstom v ústach
Dnes sme si s Pajdom dali Maguru, síce som mal na ňho hore stratu, ale dole mi to dnes šlo jedna báseň .
...gratulujem na tom zladení som dlho pracoval máme to ako sponzorské dresy a gate (plus parádna vetrovka za 100 ečiek) a vláčiť ich budeme po oficiálnych akciách a hovoril som "s prstom v nose"
..držte nám palce v Súľove, nech nám konečne počasie dopraje
Dnes Zobrak, uspesne sme sa vyhýbali , takze to bolo v pohode ... akurat, zjazd zo Zobraka som si vobec nevychutnal kedze bolo dost mokro a blato po dazdi ...
Aj ja zdravím , nepoteším ťa, ale zmokol som na dubovke. Vyrážal som za kropenia, čo mi len dávalo síl to dávať hore a dole. No už keď začalo fakt, že liať, zjazdol som to ešte raz (bolo to o držku) a dal ešte raz hore. Aj keď za dažďa má dubovka nový rozmer technického výšľapu. Teraz ťa poteším, za dažďa som to už hore nedal na prvýkrát
Čauko bikery som sa náhodou dostal na to fórum a som rád Konkrétne bikovaniu sa venujem už čosi viac než 3 roky ale až túto sezónu som začal konečne robiť aj trasy dlhšie než 30km kondička je ešte v prdely ale už sa na nej pracuje som pokukal na nejaké tie fotečky pojazdov sú skutočne prekrásne a zaujímavé odskúšať si ich aj na vlastnej koži. Ak by sa teraz niekedy chystalo také niečo tu v okolí na začiatok do tých 50km dajte vedieť rád by som si to odskúšal.
Enduro trek,double track,devianta a elastáky kombinácia roku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trocha neskoro ale predsa.
Upozornenie si zasluzia dva body:
1. polovnicky chodnik (taky vycnelok od chaty smerom ku hranici) je viacmenej o nicom
2. Zjazd ktorym sme dosli na moskovsku cestu pod magurou je ako vzdy v zlom stave (je tam niekolko ciest, jedna horsia ako druha). Ja som sa tam zrubal iba 2 krat
Tu je ten usek:
Zaznam pre ucastnikov a inych skumacov - pozor! Modra do Rytra je len pre silnejsie povahy
Dnes sme si s Pajdom dali Maguru, síce som mal na ňho hore stratu, ale dole mi to dnes šlo jedna báseň
Dnes sme si s Pajdom dali Maguru, síce som mal na ňho hore stratu, ale dole mi to dnes šlo jedna báseň
...gratulujem
..držte nám palce v Súľove, nech nám konečne počasie dopraje
Enduro trek,double track,devianta a elastáky kombinácia roku