Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
...a to stare ktory z vas dostane ci ho oco radsej preda aby ste sa nepohadali dnes tak pekne a ja musim drevo rezat co som si vcera navozil ale ked chcem mat v zime teplo... mozno poobede niekam vyrazim na bike ked este budem vladat alebo si priveziem dalsie drefčo
hej ta si mal co napisac urval som lanko na prednu prehadzovacku teraz nosim nahradne tak si vravim no problem rozoberem vyhodim davam nove..a tu zistim ze je hrubsie..cize mam brzdove..aj koncovka je sirsia..takze tam ani nevojde ..a jak naschval je uz zatvorene vsade.. .... PORAZITT!!!
20.45 dajake stare som nasiel...na konci iba uzol tak som zvedavy ci mi to vydrzi..
http://www.cyklistidetom.sk/trasa
bol som sa povozit rano 2.30 som uz sedel na biku a tahal na HE stretol som srny co mi preleteli cez cestu..ani ich pocut nebolo.. lisku co v kochanovciach vebehla z dvora.. zajaca macku....to este ok ale tesne pred HE pozeram na budik ..casu kopa tak som spomalil...idem si tichucko..a zrazu tu cosi fuci dupe popri mne...skupinka diviakov po pravici ani nie na dva metre..a teraz co prevod tazky ostal zaradeny..to uz neroztiahnem..brzdit asi tiez nie..cupotali popri mne kludne tak som to nechal tak...isli sme spolu aspon 40m aj som sa s nimi porozpraval a upozornil ich nato ze nemaju behat po ceste aby ich auto nezrazilo..sem tam jedna na mna aj pozrela ze co to trepem...potom uz nasli cestu do krikov...bolo to na tom obluku kde je betonova stena proti zosuvu.
v podstate som nic nefotil..nedalo sa ..bol som v kolone...plan bol ist posledny a sem tam cvaknut okolitu prirodu...domy kostoly ...ale nedalo sa mali za sebou tie doprovodne auta..tak to neslo..nevadi..
aspon som si presiel usek novoveska huta..tu bol dlhy kopcek ale nic moc ..serpentiny slabe...a potom az po gelnicu psychiartia cesta rozbite...ale kedze dole kopcom tak kazdy letel..nesetrili nic ziletky..mne ine neostavalo musel som aj ja..spadol mi mobil rozpadol sa na dva kusy ale prezil to ide.sem tam usek ok.inak bieda.
fajne, len by ma zaujímalo ako jazdíš v noci, máš dobré svetlo? ..no ten rozhovor s diviakmi musel byť podarený ...k pelotónu akcie "Na bicykli deťom" by som sa chcel pridať v sobotu..keď sa stihnem domov vrátiť včas (o chvíľu ma čaká cesta autom do Nitry, Viedne a hneď zajtra späť) tak ich niekde pred Medzilaborcami počkám
v PO aj primator skusil velky bike vystupenie bolo..casu kopa tak som zbehal ulicky..prisiel hlad tak som si kupil oblozene zemle ci jak sa tomu nadava...dve ...cena: 3.5eura sunka paradajka syr uhorky vajicka....a ktovie co este..
zajtra...mozno pojdem este uvidim..podla pocasia aj ked tento usek je pre mna uz nezaujimavy...
bol aj jeden defekt..biker co isiel vedla mna to schytal..
a vo vranove dalsi defekt bikerka z CZ...a to vystupenie a tancovanie romov bolo zevraj v obci Sol.
chlapi z ML ziadne vykrucacky zajtra... musite prijst.. http://www.higbic.cz/ (uz ked som tu...nieje nahodou aj v obci Bystre lavka? na lanach myslim....)
Jasne ze v Bystrom je lanova lavka a este jedna pri Skrabskom, pouzivame ich ked ideme terenom na Domasu.
Ty si mal zvieratka vcera a ja som dnes obzeral pri Ruzine srnata z metra, dokonca som jedno aj pohladkal.
bluebiker dnes mal dialkovu... ani som s tym nepocital...ja len ze pofoti v meste..tajne som dufal ze este tak jeden kopec..sterkovce a otocka domov...ale on ide dalej a dalej...vo svetliciach sa uz aj balturs otocil...ostal sam z ML tak som ho aspon odprevadil domov...dvom sa predsa len lepsie ide
bluebiker dnes mal dialkovu... ani som s tym nepocital...ja len ze pofoti v meste..tajne som dufal ze este tak jeden kopec..sterkovce a otocka domov...ale on ide dalej a dalej...vo svetliciach sa uz aj balturs otocil...ostal sam z ML tak som ho aspon odprevadil domov...dvom sa predsa len lepsie ide
..ani by mi nenapadlo že skončím až v Stakčíne, pôvodne som myslel že maximálne Hostovice a otočím to domov ale išlo sa fajn aj keď som si zabudol zobrať kondičku Som rád, že sme sa na tejto skvelej akcii "Na bicykli deťom" viacerí stretli a teším sa na ďalšie akcie Peťo, vďaka za odprevadenie, tá skratka lesnou cestou bola
tak skus zistit ci sa tu v okruhu 250km nejaka cestna akcia v doprovode policie nekona..mne sa nedari nic najst...moze byt aj PL...alebo H a pojdem taka cykloturistika...ziadny sprint nic take...
dnes nuda...prsi s prestavkami cely den
zajtra uz niekam pojdem na bike
Keby som o niečom vedel tak budem informovať, napr. cykloturisti z BJ robia pravidelne akcie http://kstbardejov.wbl.sk/Najblizsie-akcie.html, minulé leto sme s nimi absolvovali cyklovíkend v okolí Dukly a veľmi sa nám to páčilo ...najbližšie sa pri nás vo štvrtok 23.6. koná stretnutie pri hranici http://www.beskid-niski.pl/index.php?pos=%2Faktualnosci%2Fgd, začína to o 11:00 hod. pri kaplnke a prameni vody v Radoszyciach..chcel by som tam ísť pozrieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rymanow veď treba bicyklu aj oddýchnuť
20.45 dajake stare som nasiel...na konci iba uzol
bol som sa povozit
v podstate som nic nefotil..nedalo sa ..bol som v kolone...plan bol ist posledny a sem tam cvaknut okolitu prirodu...domy kostoly ...ale nedalo sa mali za sebou tie doprovodne auta..tak to neslo..nevadi..
aspon som si presiel usek novoveska huta..tu bol dlhy kopcek ale nic moc ..serpentiny slabe...a potom az po gelnicu psychiartia cesta rozbite...ale kedze dole kopcom tak kazdy letel..nesetrili nic ziletky..mne ine neostavalo musel som aj ja..spadol mi mobil rozpadol sa na dva kusy ale prezil to ide.sem tam usek ok.inak bieda.
zajtra...mozno pojdem este uvidim..podla pocasia aj ked tento usek je pre mna uz nezaujimavy...
bol aj jeden defekt..biker co isiel vedla mna to schytal..
a vo vranove dalsi defekt bikerka z CZ...a to vystupenie a tancovanie romov bolo zevraj v obci Sol.
chlapi z ML ziadne vykrucacky zajtra...
http://www.higbic.cz/ (uz ked som tu...nieje nahodou aj v obci Bystre lavka? na lanach myslim....)
Ty si mal zvieratka vcera a ja som dnes obzeral pri Ruzine srnata z metra, dokonca som jedno aj pohladkal.
dnes nuda...prsi s prestavkami cely den
zajtra uz niekam pojdem na bike