po dlheeeej odmlke sme tu opat. Prve info uz je na www.cyklotour.sk V polovici februara pribudnu propozicie a koncom februara aj prihlasovanie. Co myslite, bude trinastka stastne cislo a od kolies sa vam konecne bude prasit...? Bolo by nacase!
Spomienkovych tisic fotiek na mokry rok 2010 najdete v historii bikemaratonu.
Za SCK CYKLO TOUR Sulov sa tesim na stretnutie s vami 18.6. v Sulove
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
Ja to skor vidim na drsnu manzelku
Neviem neviem, Milan B. mi spomínal,že sa mu tiež niekde podarilo zle odbočiť..
Si zastupoval zavadzacie vozidlo?
Podarilo sa mi odstartovat 25 minut po vystrele - problemy s retazou a brzdami. Na starte som sa predieral nazhavenymi 25tkarmi, hlavne ti mladsi by uz najradsej rozhryzli tu branu
Potom sme v zjazde nad Bodinou, spolocne s manzelmi Pastorekovcami, ratovali jedneho bikera, ktory hodil skaredu drzku. Stratili sme 45minut. Potom som zistil, ze tam bolo oznacenie s 2 vykricnikmi, ale nejaky "dobrak" to zrazil. Ak to bol biker, tak to mal oznamit, tych 20sekund by ho nezabilo
Celkovo to bolo na 1. Dosiel som - zivy a zdravy, ci 146 alebo 150 to nehra ulohu.
Kuriatko super, tmavy Popper super, sprchy luxus - taku horucu vodu si ani doma nepustam, pocasie luxus, znacenie na 1.
Slavko, dobre si buchal kostou do tamtamtov.
Musim sa opravit, lebo som tresol kravinu: WD40 mi striekali na obcerstvovacke v Liet. Zavadke, nie v Podhori. Ja som isiel 48km.
Bude to tak, par jedincov ma asi vyoperovane centrum strachu
Este jedna pripomienka:
poprosim nabuduce banany osupat. Vsade boli v supkach, len na poslednej obcerstvovacke boli "nahe". Tak som si radsej svihol makovnik (mnamka, aj ked tazsia na zaludok). Tie makovniky sa vydarili, aj iontaky boli chutovo a zriedenim fajn