Dobry den chcel by som posprosit o radu z vyberom bicyklu na Downhill na značke nezaleži len musi splnovat nasledujuce podmienky
- Cenova hranica 0-1500 Eur
- Celododpruženy
- Vidlica najlepšie Marzocchi Bobmer Z1
- Po pripade by vyhovovala Biela alebo Zelena farba
- Hidraolicke brzdy Vopred dakujem za pomoc
alebo toto: Predám SPECIALIZED DEMO 7 I 2009
Jakub Hreus (Jakub.HREUS)|[email protected]|0905121551|19.06.2011
Predám SPECIALIZED DEMO 7 I 2009 veľkosť L. Bike bol jazdený jednu sezónu rekreačné, drobné škrabance od bežného poutzivania plus pedale by sa zišli vymeniť. Výbava je sériová akurát rajdy sú vymenené za truvati boobar 780mm, nove platničky avid,vymenený stred Truvativ Howitzer Team, bike je pripravený na sezónu. Papiere sú samozrejmosť a ešte rok je na bike záruka kupovaný v kaktusbike v blave...CENA(1600eur)poprípade DOHODOU!!!viac foto pošlem e-mailom..
Viac info na t.č 0905 121 551 alebo na email: [email protected] je to medzi na bikemagazin.sk v inzercii hned v prvom (neda sa dat priamo link)
pripadne popozeraj inzercie po nejakom bighite
farbu myslim, ze netreba riesit.. osobne by som uprednostnil pomer stav/kvalita/vykon ako dizajn/styl/farba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolko merias? ako dlho jazdis? chces to asi cisto na DH, ze? hydraulicke brzdy su uz v dnesnej dobe samozrejmost
co takto nieco taketo? http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-dh/136464/umf-freddy-1disc-2009.html
na zaciatok by to mohlo byt fajn... ale na DH by som poradil skor zdvihy 180-200mm
alebo toto: Predám SPECIALIZED DEMO 7 I 2009
Jakub Hreus (Jakub.HREUS)|[email protected]|0905121551|19.06.2011
Predám SPECIALIZED DEMO 7 I 2009 veľkosť L. Bike bol jazdený jednu sezónu rekreačné, drobné škrabance od bežného poutzivania plus pedale by sa zišli vymeniť. Výbava je sériová akurát rajdy sú vymenené za truvati boobar 780mm, nove platničky avid,vymenený stred Truvativ Howitzer Team, bike je pripravený na sezónu. Papiere sú samozrejmosť a ešte rok je na bike záruka kupovaný v kaktusbike v blave...CENA(1600eur)poprípade DOHODOU!!!viac foto pošlem e-mailom..
Viac info na t.č 0905 121 551 alebo na email: [email protected] je to medzi na bikemagazin.sk v inzercii hned v prvom (neda sa dat priamo link)
pripadne popozeraj inzercie po nejakom bighite
farbu myslim, ze netreba riesit.. osobne by som uprednostnil pomer stav/kvalita/vykon ako dizajn/styl/farba