Ahojte všetci bikeri, nadšenci singláčov. Dávame Vám na známosť, že v sobotu 19.03.2011 sa členom nášho teamu podarilo v priaznivých snehových podmienkach, vyčistiť ,vykosiť ,spevniť, skrátka pred pripraviť nový singláč nad Udičou. Singláč vedie v tôni korún storočných smrekov, sčasti lúkou . Podklad je vystlaný ihličím a machom, jednoducho lesná pohoda bikera. Kto máte chuť a čas choďte sa po ňom previezť a napíšte nám svoje dojmy. Singláč križuje aj zjazdársku trať a tak kto je odvážnejší môže skúsiť aj tento adrenalín. Užite si ho, veď sme ho vytvorili pre Vás! Náš team však nezaháľal ani v nedeľu . Po sobotnom prerezaní krovia časti XC trate pri dojazde nášho maratónu časť z nás dočistila tento úsek. Tým sme dojazd maratónu ešte zatraktívnili pre oko diváka a potešenie Vás bikerov . Druhá skupina z nás vyčistila a zošírila niektoré úseky nášho singláča pod Holíšom, čím sa stal o niečo rýchlejší a bezpečnejší. Chodníky v lese sú už skoro suché a tak neváhajte a hop sa do sediel Vašich bikov. V lese sa nesie krásny spev vtákov a pod kolesami biku je počuť šuchot lístia. Maratónska sezóna už je za dverami.
Veríme že uvedené zmeny trate maratónu sa Vám budú páčiť.
Už teraz sa na Vás teší Finančné centrum team.
viac info na http://www.fcteam.sk
posledný komentár: 8. 9. 2025 o 9:59
posledný komentár: 10. 9. 2022 o 16:59
posledný komentár: 18. 9. 2019 o 21:17
posledný komentár: 5. 11. 2014 o 23:31
posledný komentár: 26. 3. 2013 o 20:55
Mám možnosť zaplatiť 13€ do 26.6. prevodom na účet, ale i 19€ v hotovosti pri prezentácii.
Zvolil som možnosť na účet do 26.6. suma 13€. Ale čo ak budú hrôzostrašné predpovede a rozhodnem sa platiť až pri prezentácii 19€, hoci spôsob platby je na účet? Predpokladám, že sa to dá v pohode vyplatiť v hotovosti priamo na prezenčke.
Druhá vec je taká, že som prihlásený, ale neviem ako si mám skontrolovať, či som skutočne prihlásený, resp. ak zaplatím do 26.6., kde si overím, že platba prebehla na účet organizátora? (nejaká kontrola platieb a prihlásených osôb neeexistuje?).
Mimochodom toto je jedna z mojích obľubených prvojúlových sobôt i vďaka tomuto maratónu. Vždy je pekne, horúco a bohatá tombola..
Znamena to, ze budem platit 19€ aj napriek tomu, ze som to registroval skor?
Dovod zvolenia platby: na mieste bol sutaz o vstupenky, ktora bude losovana az po 24.6.2011
V pripade, ze budem musiet zaplatit 19 sa radsej vykaslem na sutaz a prevediem ich teraz.
Diky za info.
nebude problem
Mám možnosť zaplatiť 13€ do 26.6. prevodom na účet, ale i 19€ v hotovosti pri prezentácii.
Zvolil som možnosť na účet do 26.6. suma 13€. Ale čo ak budú hrôzostrašné predpovede a rozhodnem sa platiť až pri prezentácii 19€, hoci spôsob platby je na účet? Predpokladám, že sa to dá v pohode vyplatiť v hotovosti priamo na prezenčke.
Druhá vec je taká, že som prihlásený, ale neviem ako si mám skontrolovať, či som skutočne prihlásený, resp. ak zaplatím do 26.6., kde si overím, že platba prebehla na účet organizátora? (nejaká kontrola platieb a prihlásených osôb neeexistuje?).
Mimochodom toto je jedna z mojích obľubených prvojúlových sobôt i vďaka tomuto maratónu. Vždy je pekne, horúco a bohatá tombola..
da sa zaplatit aj priamo na prezentaci,
tu je zoznam prihlasenych, postupne bude uvedene ci mas zaplatene a bude aktualizovat tyzdenne
http://www.fcteam.sk/13
je to sekcia zoznam prihlasenych
Znamena to, ze budem platit 19€ aj napriek tomu, ze som to registroval skor?
Dovod zvolenia platby: na mieste bol sutaz o vstupenky, ktora bude losovana az po 24.6.2011
V pripade, ze budem musiet zaplatit 19 sa radsej vykaslem na sutaz a prevediem ich teraz.
Diky za info.
dolezite je kedy zaplatis, ked zaplatis do 26.6. 2011 mas startovne 13 eur, po tomto termine 19 eur
http://www.fcteam.sk/upload/filemanager/zoznam_prihl%C3%A1senych.pdf
"Tam dole ako sa zislo k tej vodnej nadrzi pri prejazde popri budovam (tusim tam bola obcerstvovacka) su tesne pred obcerstvovackou STLPIKY take tie aby tam nejazdili auta alebo co.. a jeden taky v strede zvlastneho tvaru uz bez farby bol pomerne tazko viditelny a jeden biker do toho skoro navalil v plnej rychlosti keby nanho nezakricia"
ak by organizatorom bolo po tomto biednom opise jasne o co sa jedna, dajte tam molitan alebo ho aspon streknite na oranzovo
"Tam dole ako sa zislo k tej vodnej nadrzi pri prejazde popri budovam (tusim tam bola obcerstvovacka) su tesne pred obcerstvovackou STLPIKY take tie aby tam nejazdili auta alebo co.. a jeden taky v strede zvlastneho tvaru uz bez farby bol pomerne tazko viditelny a jeden biker do toho skoro navalil v plnej rychlosti keby nanho nezakricia"
ak by organizatorom bolo po tomto biednom opise jasne o co sa jedna, dajte tam molitan alebo ho aspon streknite na oranzovo
popis si dal velmi dobry, vieme o co sa jedna napravime, ak su este podobne postrehy treba napisat, budeme radi
Edit: Ešte by ma zaujímalo ako to bude s občerstvovačkami. Minulý rok bola trochu kritika. Mne stačí ak tam bude aspoň banán a melón
V nedulu som tam, ked budem poznat trat, zrychlim aspon o pat minut
Tak ale vieš. Vyhodiť 30 euri za cestu a potom sa brodiť v bahne tiež nie je bohviečo...