V r. 2006 som na Kojsovke pocas maratonu zazil poletujuce snehove minivlocky, bolo veterno a chladno. Aj napriek obleceniu s kratkymi rukavmi sa dalo vydrzat. Blato, voda, chlad a vietor vie byt svina, ale ak chces nieco skusit prvy krat, bojuj... Drzim palce a vybavujem dobre pocasie. Musim, budem vtedy na Domasi:)
Ja zase v termine preteku mam byt pri mori v Chorvatsku. Srada je, ze aj tam ma prist studeny front, dazd a teploty okolo 21°C. Zvazujem ci tam vobec mam ist. Ubytko mam u rezervovane u znameho u ktoreho som bol uz niekolko krat, takze zrusit to nebude problem. Poctam do stredy a potom sa rozhodnem, ci nezostanem doma a aspon pofotim odvaznych na 1. KBM.
Mne by pocasie a blato nevadilo,v tom problem nie je,len sponzora nemam,a nejak zvazujem ci ma vyznam ist si "nicit" bike,ked zajazdit sa to da ist nesutazne aj v krajsich podmienkach ..ked by sa nasiel niekto kto by isiel potom zajazdit maratonsku v lepsich podmienkach,tak by som sa pridal
To je pravda ale ako hovorim,pocasie/oblecenie nie je problem,len to zvazovanie,ked hlasia v piatok dazd,v sobotu to iste,ci si to clovek "uzije" ked to vypada tento rok na mokry maraton podla shmu
To je pravda ale ako hovorim,pocasie/oblecenie nie je problem,len to zvazovanie,ked hlasia v piatok dazd,v sobotu to iste,ci si to clovek "uzije" ked to vypada tento rok na mokry maraton podla shmu
----
Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk
pises tu ze pocasie nie je u teba problem , a zaroven ci si to uzijes v sobotu ak bude dazd , trosku rozporuplne, nie ?
Napriklad na Horalovi sa sliape do inych nadmorskych vysok a niekedy aj za dazdiveho pocasia ako to bolo myslim pred troma ci styrmi rokmi , aspon je naco spominat . Mne sa osobne sliape lepsie za chladna ako za horuca... A blato nebude (akurat trosku nad Mexikom) ako tu Lako spomenul , tak nevahaj...Je to ine prejst trat v ramci 1KBM ako iba tak ak je pekne idealne...hlavne je to narocnejsie, a otom to je
Rozporuplne to bolo,priznavam,ale preto,ze som to zrejme zle napisal..pocasie problem nerobi,myslel som to ochladenie..zvazovanie ci ist/neist je len ak bude prsat v piatok,sobotu tak ako hlasia,tak vahanie je len ohladom toho dazda
v 2006 bol nad mexikom blatny tankodrom. mozno aj preto to nasledujuce roky uz nebolo zaradene.
ale trat ako celok je v pohode aj ked bude prsat dlhsie ako den pred maratonom. ja sa napriklad bojim na kojsovke burky. zimu aj dazd prezijes, ale ked do teba uderi..urcite treba aspon vystartovat - pocasie moze vyzerat nepriaznivo a nakoniec mozno dostanes aj upal
vytrvaly lejak ma ale tiez necha doma
To akože kedy chcú značiť trať? dnes som sa bol previezť a nakoľko niesom tunajší,tak to nebolo bohviečo prešiel som cca skoro celú Hobby - 20tku,miestami trošku blato,ale nič hrozné,lenže keď v piatok poprší,bude blata dosť si myslím nevedel by ma niekto trhnúť hore na Jahodnú v sobotu? bo od intráku to mám na biku 15km,asi hodina cesty
Ahoj
Ponukam startovne na 50 aj 25 trat za obsah igelitky a pripadnu cenu v tombole. Nemozem sa zucastnit koli pracovnym povinnostiam. Volajte 0908 793 997
No po dnesnej prietrzi to bude v sobotu zaujimave. Drzim vam palec. Zajtra odchadzam verim ze za krajsim pocasim na juh. Samozrejme ziletka ide so mnou. Mam naplanovany aj vyjazd na Sveti Jure (1762mnm). Len neviem ci tych 31 km stupania na mojom najlahsom prevode 34x25 utiahnem. Su tam useky az 14%
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
----
----
Cyklocentrum, Južná trieda 11, Košice
24.6.2011
od 15.00 do 19.00
Jahodná
24.6.2011
od 20.00 do 21.00
Jahodná od 7.30 hod.
25.6.2011
Najneskôr hodinu pred štartom / všetky kategórie/
----
pises tu ze pocasie nie je u teba problem , a zaroven ci si to uzijes v sobotu ak bude dazd , trosku rozporuplne, nie ?
Napriklad na Horalovi sa sliape do inych nadmorskych vysok a niekedy aj za dazdiveho pocasia ako to bolo myslim pred troma ci styrmi rokmi , aspon je naco spominat
nebuď zasa mäkky !!!
natrenovane máš ...
----
ale trat ako celok je v pohode aj ked bude prsat dlhsie ako den pred maratonom. ja sa napriklad bojim na kojsovke burky. zimu aj dazd prezijes, ale ked do teba uderi..urcite treba aspon vystartovat - pocasie moze vyzerat nepriaznivo a nakoniec mozno dostanes aj upal
vytrvaly lejak ma ale tiez necha doma
Ponukam startovne na 50 aj 25 trat za obsah igelitky a pripadnu cenu v tombole. Nemozem sa zucastnit koli pracovnym povinnostiam. Volajte 0908 793 997
Idem z BA, ale ešte neviem, či idem vo štvrtok, alebo v piatok a či sa vraciam hneď po maratóne, alebo až v nedeľu.
Vsak to budes akurat dobre rozjazdeny pred startom.
Aj dnes to bolo podla Aladina takmer bez zrazok, a burka vznikala uz okolo 12-tej...