A čo preprava biku autobusom? V prepravnom poriadku SAD som sa dočítal, že cestujúci môže prepravovať 1 bicykel, ak to umožňujú prevádzkové podmienky prepravcu. Máte s tým nejaké skúsenosti? Čo keby sme boli štyria?
Akurát pred chvíľou som si vo Vele čítal o tom ako to robia v Čechách, kde dokonca zriadili akési bikebusy, ktoré fungu´ú v horských strediskách. ( Asi niečo podobné ako skibusy). A potom, že blbý ...
no neviem.. ja mam pocit ze bajkeri su na slovenksu "strasne" oblubeny... chodniky ziadne v mestach a ked hej su tam ludia a nadavaju vam ze co tam hladate, do lesov sa nemoze chodit len po znacenych trasach ktorych je brutalne malo, preprava bajkov tiez skoro nulova a ked uz tak minimalna uroven... a vobec ochota ked vas vidia s bajkom...
fakt nato ze premier je cyklista nic moc DD
Dnes ma jeden ***** autobusar pekne odfajcil pn smer brezova....Mal tam 10ludi a poslal ma do pice a to som mal defekt ***** zakomplexovany jazdi busom tt 952 Cu a podla mna je povinny ma zobrat ked si zaplatim....***** jeden ked bol soplak tak ho asi sikanovali a teraz mu *****))) Smutne jak nas tu bikerov vela ludi nemusi....
Neviem ci vsade ale Eurobus ma v pravidlach ze preprava je mozna ale posledne slovo ma sofer. Takze uz sme zazili (a viac neskusame), ze dvoch dedkov po 80-ke sofer do prazdneho busu nevzal. Takze je mi na vysledny produkt spracovania potravin v ludskom tele prepravna spolocnost o ktorej neviem dopredu ci ma prepravi.
Kedze nie kazdy FlixBus ma nosic bicyklov (presnejsie maloktory), skus si este vopred zistit, ci ta druha moznost, v obale, nie je IBA v tom ich spominanom specialnom obale...
Tak ako píše Marli. Keď sme špekulovali ako zo Solúna domov, tak sme uvažovali aj nad FlixBusom. Žiadny ale nebral bicykle a cesta mala trvať skoro dva dni, tak sme šli pekne na lietadlo.
pridavam moju nedavnu skusenosti, bral som si vintage cestny bike z holandska (Eindhoven --> Praha) regiojetom .. nemaju vzadu nosic ako flixbus, ale za 6eur (online) prepravia v batozinovom priestore bike. V podmienkach pisu, ze musi byt rozobraty a zabaleny, ja som si to este telefonicky overoval, potvrdili ze aspon predne koleso dole a riadidla otocene. Ja som dal dole obe kolesa, riadidla som nechal tak, este som to cele zabalil do obycajneho dazdoveho ochranneho obalu na bike z decathlonu.
Mal som to dopredu zaplatene online, tak som dufal ze sofer to v systeme uvidi, ze niekto kto nastupuje v Eindhovene (bus isiel az z Amsterdamu, tak som sa trochu bal ze bude mat plnu batozinu) aj s bajkom, nakoniec mal miesta dost, aj vyzeral prekvapeny a rad ze niekto ten bike ma aj zabaleny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja len že teória je dobrá vec, ale vodič autobusu je v niektorých prípadoch boh... Preto by som rád vedieť, či s tým nie sú problémy...
fakt nato ze premier je cyklista nic moc
Inak bicykle sú všade "obľúbené", preto sa pýtam. Keď zaplatiť za bajk, nerád by som mal prekvapenie, že sa nedá zobrať
https://www.youtube.com/watch?v=3kiRvY5IcA4
Pozeral som videá, že flixbus je "bike friendly" tak uvidím...
Dúfam, že to pôjde hladko
Pán šofér sa snažil
Mal som to dopredu zaplatene online, tak som dufal ze sofer to v systeme uvidi, ze niekto kto nastupuje v Eindhovene (bus isiel az z Amsterdamu, tak som sa trochu bal ze bude mat plnu batozinu) aj s bajkom, nakoniec mal miesta dost, aj vyzeral prekvapeny a rad ze niekto ten bike ma aj zabaleny