Aj dnes to bolo podla Aladina takmer bez zrazok, a burka vznikala uz okolo 12-tej...
..podla aladina ano, ale vystraha bola dana pre kosicky region, takze treba sledovat aj to a myslim ze z hydrometeoroligickeho hladiska burka vznikne najskorej obed/popoludni pri takomto vyvoji ako je tu u nas...nechame sa prekvapit a uvidime
btw..kosicania, ako to s Vami vypada? chystate sa ist aj ked bude po nejakom dazdi v sobotu?
Vsak to budes akurat dobre rozjazdeny pred startom.
no díky celou cestou len stúpanie až na jahodnú a potom hor sa pretekať nie? bolo by fajn, keby sa niekto ozaj našiel,čo by ma hodil hore a inak zaujímvé to bolo už aj po včerajšom daždi, som vyzeral jak cigánska hračka a bike ani nehovorím v sobotu bude určite riadne blato ale čo už keď je štartovné zaplatené a na predpoveď sa až tak držať nedá,ale dúfam,že to bude bez dažďa
Tixy16: som z KE, brat ma hodi hore na Jahodnu, beriem aj priatelku a aj brat pojde asi s priatelkou. bike davam do kufra, nemam nosic, keby bol, hodil by som ta na Jahodnu v pohode...
...si tam bol vcera zajazdit? pokade si az isiel ze vravis, ze je to same blato?
Tixy16: som z KE, brat ma hodi hore na Jahodnu, beriem aj priatelku a aj brat pojde asi s priatelkou. bike davam do kufra, nemam nosic, keby bol, hodil by som ta na Jahodnu v pohode...
...si tam bol vcera zajazdit? pokade si az isiel ze vravis, ze je to same blato?
Vela blata je v zjazde do Opatky, a okolo Kojsovky a Zlatoidskych luk. Vpodstate asi 70% trate bude blatistej.
pozrel som si este raz mapku 55tky. nepoznam dobre celu trasu, a niektore useky vobec. ale tak hrozne to s blato hadam nebude. lepsie by bolo, keby trat viedla co najviac po uzkych chodnikoch a nie po zvazniciach, kde LKTecka spolu s dazdom dokazu urobit mordor blata plnych kolaji.
raz sme s di2f4y utekali z kojsovky pred burkou. na kojsi sme sa bali bleskov, kusok za kojsou nas uz chytil aj dazd. bol to brutalny lejak. nic som nevidel, miestami som sa citil ako martikan, lesna cesta sa totiz premenila na potok a ked sme to zaparkovali na lajoske, tak sa rozprsalo este hustejsie.
po tej skusenosti som sa pytal, co organizator urobi, ked bude nad kojsovkou burka, ci tam pusti ludi. odpoved neviem.
chcem sa opytať, ci do Kosic pojde niekto zo Ziliny a okolia.
prosím o dopravu detskeho odrazadla do tej oblasti.
konkretne do Varina
kamos by pon prisiel do blizkeho okolia Varina.
dakujem za pomoc.
rano by som ho doniesol na parkovisko.
pojdem na trat regulovat premavku, na Jahodnej budem len chvilku po starte dlhej a potom az po dojazde posledneho pretekara.
keby daco
0949340942
..podla aladina ano, ale vystraha bola dana pre kosicky region, takze treba sledovat aj to a myslim ze z hydrometeoroligickeho hladiska burka vznikne najskorej obed/popoludni pri takomto vyvoji ako je tu u nas...nechame sa prekvapit a uvidime
btw..kosicania, ako to s Vami vypada? chystate sa ist aj ked bude po nejakom dazdi v sobotu?
Jasne, ze ideme! Pretek je pretek, treba ratat so vselicim. Z Jahodnej na Lajosku by to nemalo byt az takze blatite, cesta je skor strkova, no dalej som sa nebol kuknut a ako vravia ostatni, mohli by to byt mierne blatiste kupele...Teraz rano je v Ke zamracene, tak uvidime, ci nieco sprchne. Aladin predpoveda dazd na vecer, zajtra takmer bez dazda
. Samozrejme ziletka ide so mnou. Mam naplanovany aj vyjazd na Sveti Jure (1762mnm). Len neviem ci tych 31 km stupania na mojom najlahsom prevode 34x25 utiahnem. Su tam useky az 14%
Neboj , das ho, bol som tam uz 3x a jeden chalan zo Svitu to dal na ziletke 2x za den.
dazd nevadi. lejak sa da preckat. jedina vec, ktora by ma motivovala to otocit alebo vzdat je kombinacia kojsovky a bleskov. dazd i teploty su v pohode, pocas preteku nebude velmi cas na vychladnutie navyse stale pocitam s tym, ze pocasie vyjde a ze nebude dusno beriem ako velke pozitivum
dazd nevadi. lejak sa da preckat. jedina vec, ktora by ma motivovala to otocit alebo vzdat je kombinacia kojsovky a bleskov. dazd i teploty su v pohode, pocas preteku nebude velmi cas na vychladnutie navyse stale pocitam s tym, ze pocasie vyjde a ze nebude dusno beriem ako velke pozitivum
Tak tak. Mierne ochladenie bude len na prospech, dnes je dost teplo. A nebude taka spotreba vody na trati. Najhorsia by mohla byt naozaj ta burka na Kojsi, ale dufam, ze ak pride, tak pride poobede.
Chysta sa niekto fotit na trati? Iste nebude nudza o pekne blatiste zabery
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vtedy už nič. Teraz treba konať! Choď uzavrieť životnú poistku! A rýchlo.
..podla aladina ano, ale vystraha bola dana pre kosicky region, takze treba sledovat aj to
no díky
btw. 666biker si z KE a chystáš sa? nemáš miesto?
Vela blata je v zjazde do Opatky, a okolo Kojsovky a Zlatoidskych luk. Vpodstate asi 70% trate bude blatistej.
Nejako to zo stránky 1kbm zmizlo.
raz sme s di2f4y utekali z kojsovky pred burkou. na kojsi sme sa bali bleskov, kusok za kojsou nas uz chytil aj dazd. bol to brutalny lejak. nic som nevidel, miestami som sa citil ako martikan, lesna cesta sa totiz premenila na potok a ked sme to zaparkovali na lajoske, tak sa rozprsalo este hustejsie.
po tej skusenosti som sa pytal, co organizator urobi, ked bude nad kojsovkou burka, ci tam pusti ludi. odpoved neviem.
verme, ze bude pekne
prosím o dopravu detskeho odrazadla do tej oblasti.
konkretne do Varina
kamos by pon prisiel do blizkeho okolia Varina.
dakujem za pomoc.
rano by som ho doniesol na parkovisko.
pojdem na trat regulovat premavku, na Jahodnej budem len chvilku po starte dlhej a potom az po dojazde posledneho pretekara.
keby daco
0949340942
je to takéto malinké
Jasne, ze ideme! Pretek je pretek, treba ratat so vselicim. Z Jahodnej na Lajosku by to nemalo byt az takze blatite, cesta je skor strkova, no dalej som sa nebol kuknut a ako vravia ostatni, mohli by to byt mierne blatiste kupele...Teraz rano je v Ke zamracene, tak uvidime, ci nieco sprchne. Aladin predpoveda dazd na vecer, zajtra takmer bez dazda
Neboj , das ho, bol som tam uz 3x a jeden chalan zo Svitu to dal na ziletke 2x za den.
Darujem startovne
edit: uz je darovane
Tak tak. Mierne ochladenie bude len na prospech, dnes je dost teplo. A nebude taka spotreba vody na trati. Najhorsia by mohla byt naozaj ta burka na Kojsi, ale dufam, ze ak pride, tak pride poobede.
Chysta sa niekto fotit na trati? Iste nebude nudza o pekne blatiste zabery
Pri prezentácii povedali, že blato bolo vždy. Tak to tak asi má byť.