Myslím, že fotky som celkom dobré nafotil nie? Vyšli či nie? Už by som si aj dajaké dal vytlačiť, človek na ne v pc zabúda.
Kedy si zrobil totu poslednú, jedinú?
Zbytočne riešiť tento problem, aj my mame takyto problem , že pride domov bajker a nevidel nič, len meter pred sebou, dokonca niektori nevedia, kde vlastne boli
Ako keď si spomeniem ako v sobotu fúkalo tak nám počasie vyšlo na 1 miestami bolo aj . Bolo nás hodne aj keď do krčmy na sme nedorazili všetci.A až na ten defekt hejže Pajdo a o tej žihľave ani nehovorím. Ale bolo super. ešte dakus pomakať na kondičke aby som sa vás držal a bude to oká.. a tie utorky a štvrtky sa o ktorej stretávate ?
....prežili sme to, to znamená, že bolo bombovo bolo všetko ladovec, vietor, hromy-blesky a blata po...čo si len srdce v tej chvíli zažiadalo, dokonca som bol na pokraji infarktu pri oprave Kubovho defektu, keď nefúkala ***** K tomu dva Kubové defekty Trať bola perfektná,zjazdná praktický po celý čas až na pár blatistých úsekov, na môj vkus bolo veľa šotoliny (kopa defektov). 10km pred cieľom nás chytil dážď a ten nás blatom zafarbil do zlatista, ale do cieľa sme už prichádzali za slniečka (Kubo 2.defekt 3km pred cieľom, ešte šťastie, že zobral 2 náhradné duše). Foťak sme zabudli v aute, tak len mám dva fotky z mobilu. A vy ste boli ke, sakra, veľa reči a skutek-utek
PS:...pozdravujem borcov zo Sniny a okolia
Nesli sme do KE, tak ti poviem, zlakli sme sa pocasia ... doteraz ma to stve , inac s tymi defektami by som pri mojom stasti nedosiel ani do ciela ... ste borci
Zopar fotografii z Čiernej hory. Z toho poctu sa vybera tazko a nazivo je to ovela vacsi zazitok - takze rada znie nasetrit par euracov a hor sa do Ciernej hory.
(upozornenie: trasa 23.6. - udolim Komarnice je to nezjazdne, vychodnejsie udolie Grabovice je zjazdne v oboch smeroch)
18.6.2011 ◄►83.74 km ▲2306 m
19.6.2011 ◄►69.99 km ▲1950 m
20.6.2011 ◄►3.08 km ▲75 m
21.6.2011 ◄►94.34 km ▲2641 m
22.6.2011 ◄►74.97 km ▲2022 m
23.6.2011 ◄►97.52 km ▲2689 m
24.6.2011 ◄►37.39 km ▲653 m
---------------------------------------------
Spolu ◄►461.03 km ▲12336 m
...normálne som zbledol závisťou ...keď budem veľký, pôjdem aj ja super, nádhera a realita bola určite ešte krajšia ...píšem si to do zápisnika svojich snov
Ty brdo , mne zimomriavky behali po mojom spalenom chrbte , pozeram, ze fotak sa ti osvecil ... no nic dostudovat, najst si robotu, zarobit a tiez tam pojdem ... uz len par rokov pockat
Vcera na vyklusanie teraz uz nase mensie kopceky (ale zasa nastupanych 2000m) - Mincol, Orlovska Magura a Kurcinska Magura.
[attachment=1:e*****2]P1020910.JPG[/attachment:e*****2][attachment=0:e*****2]P1020922.JPG[/attachment:e*****2]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedy si zrobil totu poslednú, jedinú?
....prežili sme to, to znamená, že bolo bombovo
PS:...pozdravujem borcov zo Sniny a okolia
Trasy:
(upozornenie: trasa 23.6. - udolim Komarnice je to nezjazdne, vychodnejsie udolie Grabovice je zjazdne v oboch smeroch)
18.6.2011 ◄►83.74 km ▲2306 m
19.6.2011 ◄►69.99 km ▲1950 m
20.6.2011 ◄►3.08 km ▲75 m
21.6.2011 ◄►94.34 km ▲2641 m
22.6.2011 ◄►74.97 km ▲2022 m
23.6.2011 ◄►97.52 km ▲2689 m
24.6.2011 ◄►37.39 km ▲653 m
---------------------------------------------
Spolu ◄►461.03 km ▲12336 m
Dost bolo. Viac najdete uz coskoro na http://www.vetroplachmagazin.sk/
.
[attachment=1:e*****2]P1020910.JPG[/attachment:e*****2][attachment=0:e*****2]P1020922.JPG[/attachment:e*****2]
Ty si normálne kúp bezdušaký
Nieco z dnesneho blaznenia