skoda, ze ste sa neozvali skor, dnes som mal cas...vo stvrtok mam namierene do ZV no poobede by som mal byt volny, ci uz bude prsat alebo nie....problemy bude robit jedine vacsi dazd, inak smerujem na NZ
my sme tiež len vtedy vyšli, ale dobrá správa je, že po novom namazaní reťaze už tak nebúcha, už je to v normále, asi to nebol vhodný olej na reťaz
ale pre istotu po 50km znovu začalo vŕzgať kompletne vyčistené stredové zloženie
Peťo: to by si na nich ešte musel mať aj nejakú vzorku, tieto sú už tak akurát na cesťák
zajtra si idem pre novú zapuzdrenú stredovú osku a venčeky konečne idú do riti
po 50km a z toho asi iba 15 v teréne a nazbieralo sa v nich toľko špiny, že už zase vŕzgali
Chalani boli ste dnes niekde? Mna chytila burka uz cestou zo ZV takze som sa bohuzial nemohol dostat ani domov, ako to vyzeralo v NZ? Zajtra sa chystamna hradzu, mozno Berek...ide niekto?
tu celé poobede pršalo a lialo, išiel by som, ale mám jedno stretnutie poobede, neviem kedy prídem domov ale zajtra budeš v Berku ešte akurát tak ryby naháňať
ak budem doma, tak hrádzu dám určite
dúfam, že budúci týždeň si už všetci spolu zajazdíme
mám novú stredovú osku, takže už žiadne pukanie a vŕzganie, čap zadnej stavby je tiež opravený, takže už ani ten nepuká a nevŕzga, mám nové gripy, takže už viem jazdiť aj bez rukavíc, ale nemám to ako vyskúšať, lebo máme takéto zasraté počasie
ja ešte v pondelok poriešim nové uchytenie pile a ide sa na to... Gripy mi stačia aj tieto zjazdené . Zatial .. Na koniec bude v predu singlespeed a v zadu klasika 8 kolo
okej keď sa vrátim z dovolenky tak by to šlo.... ale je problem ze do NZ vedie hnusna cesta sa furt bojim ze aky blbec ma raz nabura je to 17km ako po dialnici , ale skusit možem
ZA JASOVOU SU PEKNE LESY A PARADNE LESNE CESTICKY. TREBA VYSKUSAT. DA SA AJ TU DOLE BEHAT NA MTB LEN TO TU TREBA POZNAT. V TYCH LESOCH SA DA NABEHAT AJ 70KM.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-WT- Zmrzka chutila ?
Radek štvrtok povinne
ale mám zlú správu, hovoria dážď na štvrtok
ale pre istotu po 50km znovu začalo vŕzgať kompletne vyčistené stredové zloženie
Zoli snáď to je jedno moje plášte držia aj rieku
zajtra si idem pre novú zapuzdrenú stredovú osku a venčeky konečne idú do riti
po 50km a z toho asi iba 15 v teréne a nazbieralo sa v nich toľko špiny, že už zase vŕzgali
a ku plášťom tam čo
Na ceste klince a v tme som ich nevidel ... Za 5 sekund som mal po kolese.
ak budem doma, tak hrádzu dám určite
Chalaní nerobte mi chute
mám novú stredovú osku, takže už žiadne pukanie a vŕzganie, čap zadnej stavby je tiež opravený, takže už ani ten nepuká a nevŕzga, mám nové gripy, takže už viem jazdiť aj bez rukavíc, ale nemám to ako vyskúšať, lebo máme takéto zasraté počasie
Radek kedy ideme ?