Kua, ja nevravím, že STV je skvelá, ale ten komentár nebol zlý. Komentovanie STV pri futbale a hokeji mi príde ako väčší grc. Určite sú nedostatky aj tu, ale ja zase nemám káblovku, takže jedine STV mi ostáva alebo stream. A to sa radšej vyvalím pred TV ako PC. A je to bez otravných reklám alá Eurosport... BTW tých posledných 50 km čo pozrem mi je aj tak jedno kto to komentuje...
ja mam na to takyto nazor:vsetci by sme mali pozerat STV, lebo sa moze stat ,ze ked bude mala sledovanost na druhy rok budu davat velky prd,alebo nejaky zaznam z MS futbal,hokej...
Tiež si myslím, že STV v pohode, ak máš Triki nejakú alergiu na STV, tak ti treba . Fajn, že pustia do vysielania aj niektoré známe osoby ako dnes Frantu Raboňa. Na Eurosporte sledujem TdF dobrých 20 r. a Baky k týmto prenosom jednoducho patril a za to má u mňa poklonu . Ale mal by vedieť, kedy prenechať štafetu mladším. Už nemusím počúvať jeho watty, kg, metre, výškové prevýšenia pri každom metre kopca a iné fyzikálne súvislosti. Stráca prehľad, čo sa deje v pelotóne , kto je kto. Dobre to bolo viedeť na jednej z jarných klasík, mám pocit, že šlo o Paríž - Roubaix, kde s ním sedel v štúdiu Pavel Padrnos a musel Bakyho v jednom kuse opravovať, vtedy som mal pocit, že Baky komentuje úplne iný závod.
Baky spolukomentuje s tým mladým Strakom, myslím že sa potupne bude lúčiť
keď tam ostane Straka osamote, tak STV bude najlepšia voľba ale myslím si že aj teraz je STV konkurencieschopná Eurosportu
Podla mna ma STV-cka lepsiu uroven, rozhodne ma viac bavilo pocuvat ich komentatorov, ako Bakalar-a, ktory trepe dve na tri a velakrat nevie "kde je sever"... tiez mavaju telef.rozhovory s roznymi ucastnikmi Tour, su dost dobre informovany, viac odpovedaju na otazky od divakov.
A okrem toho, na STV nie su reklamy (sice nemam potom kedy ist na cik pauzu, ale to sa da).
Tiez som toho nazoru, ze by sme mali byt trochu patrioti a pozerat a teda aj podporovat nasu televiziu, ked tam knecne davaju nieco normalne... teda aspon pre nas cyklistov
Ale vyber je na kazdom, sto ludi, sto chuti...
Už nemusím počúvať jeho watty, kg, metre, výškové prevýšenia pri každom metre kopca a iné fyzikálne súvislosti. Stráca prehľad, čo sa deje v pelotóne , kto je kto. Dobre to bolo viedeť na jednej z jarných klasík, mám pocit, že šlo o Paríž - Roubaix, kde s ním sedel v štúdiu Pavel Padrnos a musel Bakyho v jednom kuse opravovať, vtedy som mal pocit, že Baky komentuje úplne iný závod.
...alebo ako dobre znamemu certovi - divakovi v hors.etapach (doteraz neviem ako sa vola, vobec ma to netrapi a on to stale dookola opakuje, vzdy ked ho zbada) ukradli v CR karavan, pripadne prirovnanie prevysenia kopca ku Vaclavaku a Petrinskej rozhladni
...a podobny pocit o tom, ze bol "mimo" pri komentovani som mal tiez, vzdy som sa pobavil, ako ho musel niekto z prisediacich opravovat, podla mna to uz aj tym ostanym bolo blbe...
Je fajn ze sa aj na STV objavila konecne cyklistika trosku viac nie len ako sumar v spravach,komentare su v pohode,chalani sa snazia, Bakalar mi uz casto isiel na nervy.
Podla mna ma STV-cka lepsiu uroven, rozhodne ma viac bavilo pocuvat ich komentatorov, ai...
Neboj sa, aj v STV sa vystrieľajú. Inak, čo som dnes poobede počul, som už doobeda čítal na cyclingnews. Tým ich samozrejme nechcem kritizovať - nemôžu prísť pred mikrofónu bez prípravy. To je plus.
Nejde len o komentár, ale aj o obraz. Je rozdiel pozerať na metrovej plazmovej obrazovke Eurosport HD alebo mierne rozpixlovaný obraz s ciernymi pásmi hore a dole. To je mínus.
Ale vysielanie na STV má jednu obrovskú výhodu - v robote mám k PC pripojené DVBT od ASUS-u a tak môžem pozerať STV na plnej obrazovke a bez zaťažovania siete. To je plusplus.
Namyslený ako vždy - miesta mal dosť, Thor mu ani nekrížil lajnu. Toto by mali robiť všade, nie len vo Francúzsku. Zavinil tak už nejeden vážny pád, je to ***** špurtér a týmito incidentmi si iba kazí reputáciu
STV som mal moznost sledovat v sobotu a tiez musim povedat, ze to nebolo vobec zle, prave naopak Pacil sa mi aj priestor pre divacke otazky ("ekologicka stranka" preteku ).
Ked uz by som vsak mal nieco vytknut, tak to vytknem CT4, ktorej komentatori asi ani nevedia, ze tam pretekar s menom Peter Velits vobec startuje. Co som s ich komentarom videl (nedela a pondelok), tak ani slovo. A pocas casovky tusim zacali skor spominat Rabona. Co uz no.
Neboj sa, aj v STV sa vystrieľajú. Inak, čo som dnes poobede počul, som už doobeda čítal na cyclingnews.
To je predsa uplne normalne.. ked sa vela zaujimas a vela citas, tak ti uz nik nic nove moc nepovie...
Ja tiez, ked si precitam Velo alebo 53x11, tak mi Bakalar uz nic nove nepovie.
Tiez som zvedavy, ako to bude na STV pokracovat, rozdiel v kvalite obrazu pre mna nehra rolu, Eurosport v HD aj tak nemam a plazmu mam tiez viac ako meter a da sa to pozerat aj tam aj tam..
Na svoj bike som viac narocnejsi ako na obraz v telke
aj Thor bol diskvalifikovany z toho sprintu..cize asi v tom nebol len Cavendish za zleho..ma prijemne prekvapili v tomto ze tak rozhodli ked uz nieco riesili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja osobne si to nemyslím... Podľa mňa v pohode...
keď tam ostane Straka osamote, tak STV bude najlepšia voľba ale myslím si že aj teraz je STV konkurencieschopná Eurosportu
A okrem toho, na STV nie su reklamy (sice nemam potom kedy ist na cik pauzu, ale to sa da).
Tiez som toho nazoru, ze by sme mali byt trochu patrioti a pozerat a teda aj podporovat nasu televiziu, ked tam knecne davaju nieco normalne... teda aspon pre nas cyklistov
Ale vyber je na kazdom, sto ludi, sto chuti...
...alebo ako dobre znamemu certovi - divakovi v hors.etapach (doteraz neviem ako sa vola, vobec ma to netrapi a on to stale dookola opakuje, vzdy ked ho zbada) ukradli v CR karavan, pripadne prirovnanie prevysenia kopca ku Vaclavaku a Petrinskej rozhladni
...a podobny pocit o tom, ze bol "mimo" pri komentovani som mal tiez, vzdy som sa pobavil, ako ho musel niekto z prisediacich opravovat, podla mna to uz aj tym ostanym bolo blbe...
Nejde len o komentár, ale aj o obraz. Je rozdiel pozerať na metrovej plazmovej obrazovke Eurosport HD alebo mierne rozpixlovaný obraz s ciernymi pásmi hore a dole. To je mínus.
Ale vysielanie na STV má jednu obrovskú výhodu - v robote mám k PC pripojené DVBT od ASUS-u a tak môžem pozerať STV na plnej obrazovke a bez zaťažovania siete. To je plusplus.
Ked uz by som vsak mal nieco vytknut, tak to vytknem CT4, ktorej komentatori asi ani nevedia, ze tam pretekar s menom Peter Velits vobec startuje. Co som s ich komentarom videl (nedela a pondelok), tak ani slovo. A pocas casovky tusim zacali skor spominat Rabona. Co uz no.
To je predsa uplne normalne.. ked sa vela zaujimas a vela citas, tak ti uz nik nic nove moc nepovie...
Ja tiez, ked si precitam Velo alebo 53x11, tak mi Bakalar uz nic nove nepovie.
Tiez som zvedavy, ako to bude na STV pokracovat, rozdiel v kvalite obrazu pre mna nehra rolu, Eurosport v HD aj tak nemam a plazmu mam tiez viac ako meter a da sa to pozerat aj tam aj tam..
Na svoj bike som viac narocnejsi ako na obraz v telke