premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
je to zelena turisticka a aj cyklisticka. Dlzka je cca 12 km, nie narocna, po hrebeni, take hupky-hupky, potom pri Buly take tiahle stupanie. Takze pohoda.
Samozrejme treba vystupat na Sachticky, ja tam chodim cez Spaniu dolinu a napajam sa na zelenu.
V tychto dnoch tam bude ale veeeela blata
Seatka uz daavno nieje No zajtra, nebude to moc mokre alebo co? Ze po zelenej v zivote som nebol na turistike a zo zakladky si to znacenie nepamatam. Bike mam prvy tyzden po 11 rokoch, preto ta otazka narocnosti, hadam to prejdem za den
Seatka uz daavno nieje No zajtra, nebude to moc mokre alebo co? Ze po zelenej v zivote som nebol na turistike a zo zakladky si to znacenie nepamatam. Bike mam prvy tyzden po 11 rokoch, preto ta otazka narocnosti, hadam to prejdem za den
Po ceste máš salaš opečieš prípadne dáku tú ovcu alebo ťa dáky pes popoženie Ideš poza hotel Šachtičky, na rázcestí zelenou tú uvidíš na stromoch a je aj mapka - náučný chodník. Chodí tadiaľ kopec ľudí, opytaš sa prípadne. Predvlani sme to dali ako nočnú etapu BB -Donovaly(kapustnica) a nazad ptotom zjazd zo Šachticiek 60 so svetielkom. Skvele bolo je to veru moja obľúbená trasa taká srdcovka. Sú tam trocha mlákové stabilné miesta takže s blatkom rátaj.
Ja sa priznam ze ani neviem o ceste poza hotel Jedine co poznam je z predhotela dole na Spaniu. Minuly rok som to chcel vinst opacnym smerom ale bolo to podvecer a tolko ovadou sa na mna pustilo ze som sa zo Spanej musel vratit pekne krasne po asfaltke
Z parkoviska na Španiu to myslíš po modrej? Na Šachtičky a Španiu vedú mraky ciest. Napr. od koliby Krištof za železnicu a serpentínkami hore na Španiu príp. až po vrch alebo zo Španej poza kostol hore. Taktiež ešte popri kostole na koniec uličky a doprava lesnou cestičkou je tam fakt toho veľa niektoré sa rôzne krútia je to ako po Urpíne len trochu vyššie a veľmi pekné lesom je to nachystané pre nás Sásovanov
Scorpi vobec neviem ci to je modra alebo nie siel som tade 2 krat na peso a priznam sa po akej farbe sme isli som si vobec nevsimol. ALe z parkoviska za vlekom bol vchod do lesa a dole dole a dole
Ja mam zatial len asfalt prejdeny akurat minule ma Polo s Andrejom25 zobrali na horsu turu takze mam este co spoznavat a trenovat
Najskôr jedno OT - angel ako si vytvoril pod gmaps takú cyklomapku?? aj ja chcem.. a aj by sa mi to teraz hodilo..
k veci - boli sme sa s priateľkou pobikovať okolo v.n. Môťová, cez Sekier a potom sme išli cez chatkovú oblasť (južná strana nádrže).. prešli sme cez most, napojili sa na žltú značku a potom sme po nej zbehli k nejakému hotelu abo čo.. kde to tam pokračovalo? zbehli sme až k tej nádrži takou štrbinkou (ešte aj tam bola na strome žltá značka) medzi ihriskom po pravej strane a sympatickým psíkom za plotom na strane ľavej, došli k nádrži a.. a nič, tam tak akurát rybári, to vyzeralo ako že je konečná.. chcelo sa to len nejako dalej predrať cez rybárov či ako? prisam vačku sme nevedeli ísť dalej, tak otočka hore a zbehli sme to nakoniec po tej asfaltke až ku Bučine a po hlavnej späť do ZV.. každá rada dobrá, hlavné cesty sa snažíme obchádzať čo najviac tak by bodlo keby sme sa vedeli nabudúce vysomáriť z tej žltej a zbehnúť zase na Sekier.. vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zo Šachtičiek po turistickej značke, pohodový biking, chodím to ale opačne.
Samozrejme treba vystupat na Sachticky, ja tam chodim cez Spaniu dolinu a napajam sa na zelenu.
V tychto dnoch tam bude ale veeeela blata
http://maps.google.sk/maps/ms?ie=UTF8&hl=sk&t=h&msa=0&msid=110200984527962882443.00047337295ef13406011&ll=48.893615,19.230881&spn=0.135432,0.274658&z=11&source=embed
Po ceste máš salaš opečieš prípadne dáku tú ovcu
Ja mam zatial len asfalt prejdeny akurat minule ma Polo s Andrejom25 zobrali na horsu turu takze mam este co spoznavat a trenovat
Najskôr jedno OT - angel ako si vytvoril pod gmaps takú cyklomapku?? aj ja chcem.. a aj by sa mi to teraz hodilo..
k veci - boli sme sa s priateľkou pobikovať okolo v.n. Môťová, cez Sekier a potom sme išli cez chatkovú oblasť (južná strana nádrže).. prešli sme cez most, napojili sa na žltú značku a potom sme po nej zbehli k nejakému hotelu abo čo.. kde to tam pokračovalo? zbehli sme až k tej nádrži takou štrbinkou (ešte aj tam bola na strome žltá značka) medzi ihriskom po pravej strane a sympatickým psíkom za plotom na strane ľavej, došli k nádrži a.. a nič, tam tak akurát rybári, to vyzeralo ako že je konečná.. chcelo sa to len nejako dalej predrať cez rybárov či ako? prisam vačku sme nevedeli ísť dalej, tak otočka hore a zbehli sme to nakoniec po tej asfaltke až ku Bučine a po hlavnej späť do ZV.. každá rada dobrá, hlavné cesty sa snažíme obchádzať čo najviac tak by bodlo keby sme sa vedeli nabudúce vysomáriť z tej žltej a zbehnúť zase na Sekier.. vďaka