V utorok som za Kosicami odfotil Nemam kabel k fotoaparatu takze foto az neskor.
Okolim Kosic sa prehnali ucastnici http://www.1000miles.cz/ Bali sa zavyjania vlkov - ukludnili sa az ked sa dozvedeli, ze je to zo zoologickej zahrady nad ktorou chata Hresna (kde mnohi prespali) stoji
Takze teste sa zajtra vecer na fotky...
? si delas prdel ? A181 musime zvazit, ci prideme do KE pojazdit
Dnes som si urobil reparat vyslapu, ktory ma minuly rok dorazil (vyjazd na Sarissky hrad), z Drienici na Lysu ... no teraz som sa tak lahko nepoddal a dal som to v pohode ... z Drienici ku Hotelu Sport to bola drina, ale nasledny vyslap na Lysu po zjazdovke bol , esteze som mal v sebe
Zajtra nas caka Mincol a cela hrebenovka, hadam uz dam ten vyslap na Horosovnik bez zosadnutia ... ak by sa nahodou chcel niekto pridat
Včerajšia plánovaná hrebeňovka vyšla iba Pajdovi a čo ma najviac štve, že som nešiel druhú polovicu hrebeňa a nesedel pri kofči s live TdF v Hertníku pri jazierku
...sobota sa blíži a s ňou aj "Okolo Domaše" S koľkými BJ-čanmi sa na Dobrej stretnem? Že vraj sa bude prechádzať cez priehradný múr (po cca 25 rokoch uzavretia) Keď som mal 20rokov v pohode som cez neho prešiel na starom favorite už len aby počasie vydržalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ne a ne žeby
Nevedel si vyzut plaste
Okolim Kosic sa prehnali ucastnici http://www.1000miles.cz/ Bali sa zavyjania vlkov - ukludnili sa az ked sa dozvedeli, ze je to zo zoologickej zahrady nad ktorou chata Hresna (kde mnohi prespali) stoji
Takze teste sa zajtra vecer na fotky...
Dnes som si urobil reparat vyslapu, ktory ma minuly rok dorazil
Zajtra nas caka Mincol a cela hrebenovka, hadam uz dam ten vyslap na Horosovnik
Včerajšia plánovaná hrebeňovka vyšla iba Pajdovi a čo ma najviac štve, že som nešiel druhú polovicu hrebeňa a nesedel pri kofči s live TdF v Hertníku pri jazierku