Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
po cyklochodniku sa islo bez problemov..len dajak som si pomylil slova kokapu s keked...tak som slapal zle..navyse 22km co uz..potom som uz nabral spravny smer hore na kokapu zotavovna popri zeleznicke...pofotil najedol sa a otocil spat domov zase cez michalany..lepsie ako po hlavnej cez slov nove mesto
pri ceste spat ma v TV zastihol hlad..ale blba sobota tak vsetko pozatvarane..hypernova ok ale bike vonku urcite nenecham ale nasiel som vedla stanok s hamburgermi..vyprazany syr nemali..teraz...tak aspon zemlu so syrom..ale zohriala ju tak vsetko tekute dalsiu so sunkou zase to iste..jedlo onicom ale aspon daco bolo.
...pozerám, že mi prehodilo príspevky, tento má byť druhý tak sú fotky pomiešané, ale nevadí Kostolíky do Poľska neviem kedy pôjdem nafotiť, išiel by som čo najskôr, ale na najbližšie dni už mám iný program, tak neviem kedy sa zase dostanem na bike. Tiež som myslel že sa zajtra pridám k Balturs-ákom ale nebudem doma. A Okolo Domaše 16.7. chcem ísť
mne by ani 3 sezóny nestačili ..s Jimym sme sa ráno vybrali do Habury pozrieť na vysviacku drevenej cerkvi, tam sa rozhodlo že ideme cez Čertižné do Poľska. Potom že spravíme okruh buď cez Palotu alebo Kalinov na SK. V Moszczanci sme odbočili na nový cykloturistický chodník, ale prešvihli sme odbočku do lesa na hranicu a neplánovane sme sa ocitli vo Woli Niźnej na hlavnej ceste ktorou sme predtým išli. Takže okolo 20 km naviac a sme tam kde sme boli Aspoň sme videli veľkú prírodnú rezerváciu Prameniská Jasiolky (tak sa volá riečka). A domov zase cez prechod Jaśliska-Čertižné. Počasie do obeda na jedničku, potom už prihrievalo .
Naša trasa: http://www.bikemap.net/route/1099054
Mne sa tiež viac páči Bieščadska železnička, ale netušil som že aj južní susedia takú maju
dnes s balturs..ML-kalinov-hranica-rudawka jasliska ci ako sa to vola-wola wizna -nizna-po hlavnej do jaslisk -lipowiec-certizske sedlo-certizne -habura-ML.
dost nadavali ze stupak aj ze valke kamene po ceste hore ale mne to nevadi ja rad chodim peso sak turistika ne? aj nemusim pozerat pod kolesa a davat pozor na cestu..viec toho vidim..chodit viem rychlo takze no problem z mojej strany
ked som sa v habure pozrel za seba smerom na PL tak tam uz bola tmava obloha...a priblizovalo sa to tak som to roztocil domov..v ML sa uz vyjasnovalo ..stocilo to sever..tak som si kupil dve velke zmrzliny jahodove aj coko ale potom prisiel smad obrovsky tak naberacka vody zo studnicky krasny brod...radvan zase tmave mracna ale uz od zapadu takze zase sprint domov a oplatilo sa lebo po pol hodine zlialo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Naša trasa: http://www.bikemap.net/route/1099054
Mne sa tiež viac páči Bieščadska železnička, ale netušil som že aj južní susedia takú maju
Btw. koncom jula bude aj v ML zaujmava zeleznicna akcia.
http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/4069-Lupkowskym-tunelom-do-Polska-nevsednou-jazdou-za-modernym-umenim-pozvanka/