V poslednej dobe zacali byt dost moderne alebo sa dostavaju do popredia holograficke naramky, je to tema pre vsetkych kto ma uz nejake skusenosti s tymto čudom, ci to v skutocnosti je tak ako sa o nich vsade pise.Mna najviac zaujal equilibrium od spanielskeho vyrobcu.Ten ma v svojom popise toho najviac-lepsia vyvazenost vykonu, rychlejsie zotavovanie, vacsia flexibilita, lepsia koordinacia, odolnost, lepsia a vyvazena kvalita spanku, rychlejsia regeneracia organizmu, atd atd. Skratka ak mate niekto nieco okolo tohto zazraku tak to tlacte sem, ak to teda taky zazrak v skutocnosti je
Je to rovnaká hovadina ako bol svojho času kosmodisk ktorý sa mohol nosiť aj na oblečení a stále mal masážne účinky .
Ako chalan tu konci sranda, lebo moja babka tomu uverila, kupila si ho. Ale chudera asi zistila fakt ze je to pitchovina lebo uz ho nenosi.Nemozem jej nic vycitat lebo ma 83 rokov.Je to presne tak ako uz tu bolo spomenute, su to vy.ebane vymysly zalozene na psychologickych metodach pre ludi ktorich trapia zdravotne problemy a skusaju kadeco len aby sa im ulavilo.
Dalsia podobna absolutna kok.tina je ten tzv. AB tronic ci tak nejak sa to pise, kamaratka to ma, kupil jej to priatel aby schudla brusko .Sam na vlastnej kozi som to vyskusal a ako ked ma to raz koplo do mojho pivneho laloku som myslel ze skapem.Vravim toto mi kupit moja polovicka tak si moze rovno pobalit veci .A ze minuta s tym je ako 100 krat sed lah? Podla mna to musi aj skodit nervovej sustave a srdcu ako samotnemu, nejake blbe impulzy pustat do tela...
Ale to nie je prva ani posledna vec s cim sa este stretneme, je len na ludoch ci tomu uveria alebo nechaju zvitazit zdravy rozum...
Ja mam TB tomcikband. Robi to kamarat a zo srandy nech vyskusam reku ci mi preda. Daroval mi ho. Tak som zacal skusat a samozrejme blbost riadna Jedina vec ktora sa mi na nom paci a to je momentalne pravda ze odkedy mam ten naramok tak ma prestalo kopat firemne auto. Dovtedy zakazdym ked som sa ho chytil ma skopalo
Dalsia podobna absolutna kok.tina je ten tzv. AB tronic ci tak nejak sa to pise,
no na svaly a chudnutie je to fakt jujovina, ale dosť ludí to používa na regeneráciu akurát nie tie z teleshopingu, ale princíp elektrických impulzov tam ostáva..
Reflexne body nie su vymysel .. ani cinska akupunktura chodidiel, ale co je hento, tak to netusim . Inak urcovat zlozenie vody na zaklade obrazku, tak to je asi taky fyzik jak henta vanicka
Inak len tak pre zaujimavost. Uz davno som cital serioznu vedecku studiu, kde skumali a dokazali relevantny vztah medzi cenou lieku a jeho lieciacim ucinkom. Proste, ak liecite tym istym liekom, a pacient si je vedomi, ze dostal drahy liek, priebeh liecby je efektivnejsi. Vysvetlenie je zalozene na placebo efekte. Jednoducho clovek veri, ze drahsi liek je lepsi a tato samotna viera mu pomoze.
Da sa teda povedat, ze kazdy liek lieci 2 sposobmi. Jednak samotnou ucinnou zlozkou lieku a placebo efektom, ktoreho lieciva schopnost je priamo umerna cene lieku.
Tieto naramky nie su lieky, ale funguju iba placebo efekte. Ale v zasade myslim plati to iste. Ked tomu ludia veria, tak im to pomoze a cim je naramok drahsi, tym im pomoze viac.
No a my, co tomu neverime, mame smolu. Nam to nespravi nic, nech ho kupime za akukolvek cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako chalan tu konci sranda, lebo moja babka tomu uverila, kupila si ho.
Dalsia podobna absolutna kok.tina je ten tzv. AB tronic ci tak nejak sa to pise, kamaratka to ma, kupil jej to priatel aby schudla brusko
Ale to nie je prva ani posledna vec s cim sa este stretneme, je len na ludoch ci tomu uveria alebo nechaju zvitazit zdravy rozum...
no na svaly a chudnutie je to fakt jujovina, ale dosť ludí to používa na regeneráciu
Nie nie. To robil normálne pokus v labáku...
Da sa teda povedat, ze kazdy liek lieci 2 sposobmi. Jednak samotnou ucinnou zlozkou lieku a placebo efektom, ktoreho lieciva schopnost je priamo umerna cene lieku.
Tieto naramky nie su lieky, ale funguju iba placebo efekte. Ale v zasade myslim plati to iste. Ked tomu ludia veria, tak im to pomoze a cim je naramok drahsi, tym im pomoze viac.
No a my, co tomu neverime, mame smolu. Nam to nespravi nic, nech ho kupime za akukolvek cenu.
Tento pás mám od lekárky akurát cena bola okolo 20 eur v lekárni a pre mna nic