dnes mi to nedalo a siel som to odskusat do lesa po tych dazdoch... prekvapivo malo blata..vecsinou len voda prskala...na lukach uz pekne suche obcas nejaky stekanec vody.... v zapadnutych dolinach este mokro, ale da sa po zvazniciach...za 2 dni bude v lese suchucko
foto niesu len zaznam:tn/kubrica/trubarka/petrovanske/petrova lehota/motesice/neporadza/lucky/pod ostrym a na zaver este na brezinu a dolu 45,7km/2h29min/cca 1200m
tak to tu trochu ozivim. dnes vyjazdik cez dobru na ostry vrch do teplic na grofovec,kysky,kamenne vrata,omsenie,machnac,klepac,serpentinami do teplic, cervenou nad opatovsku dolinu, na trubarku a dolu do kubrice ,brezinu na ostrov
56km/3h31m/1400m
par fotos
si sa mohol ozvat.. tiez som nad nim rozmyslal TDF ma zobudilo
nakoniec som si dal teplice -machnac-motesice-jastrabie-inovecka chata-skratka k radaru-turna-tn
63km/2h35min/1100m,asfalt
par fotos
ja že si na orave...pozerám , že nasledujúce dni sa bude jazdiť asfalt, alebo brezina
zajtra som mal ísť na maraton do pružiny, ale nepojdem do toho blata.....
eee blata vsade aspon 2 dni treba pecak..nech to vysusi... alebo kamenny podklad inovca,zjazd skratkou bol fajn bez blata....mozno si vybehnem zajtra doobedu na 1,5h vyklepat nohy
Okolo obeda som ta stretol na asfaltke popri kanali v protismere, ale ked som si uvedomil ze si to ty tak si bol uz 100 metrov prec Mal som tam so sebou na starosti dvoch nebikerov jedneho krpateho...valili sme na Kykulu.
26.7. Podvecer som sa odhodlal na vyjazd,planovana max 2 hod. pohodova jazda,skoncilo to trochu inak.Trasa Tr.Tepla - Nemsova -Luborca - Luborcianska dolina( na mape nevidim nazov)smerom na Antonstal - dalej po lesnej ceste az k samotam nad Sucou bol plan.Pod Ceresienkovou som vsak stratil istotu,jazdim len podla mapy a tu koncila dobra cesta, a navyse aj pocasie bolo stale na hrane,tak som to supol lesnou blatistou cestou dolu do doliny,v duchu nadavajuc ako bude bike vyzerat.Uz som nevedel kde presne vyjdem,nastastie asi po pol kilometri cesta vysla z lesa a bola pevnejsia a doviedla ma az na koniec asfaltky po ktorej som prisiel.Skoro by to bolo v pohode,keby sa kusok za Antonstalom nespustil lejak,bike bol cisty a ja mokry.Ked sa teraz divam do mapy,uz by som bol mudrejsi:-)
je to ceske cykloznacenie v bielych karpatoch.. teraz dokonca robia novu asfaltku z vlcieho vrchu na zitkovu... tiez su tam nove smerovniky
a ked sme pri tych trasach.... podvecerne luce ma vytiahli na brezinu,kozi-soblahovske-asfaltkou na chatu pod ostry-cernachovske luky a vrch zjazdovky-dalej asfaltkou do mnichovej a cez hamre do tn
33km/1h/55min/650m
vody vela , blata malo..bike pomerne cisty ,ale siel som dolu na brzdach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
foto niesu len zaznam:tn/kubrica/trubarka/petrovanske/petrova lehota/motesice/neporadza/lucky/pod ostrym a na zaver este na brezinu a dolu 45,7km/2h29min/cca 1200m
56km/3h31m/1400m
par fotos
nakoniec som si dal teplice -machnac-motesice-jastrabie-inovecka chata-skratka k radaru-turna-tn
63km/2h35min/1100m,asfalt
par fotos
zajtra som mal ísť na maraton do pružiny, ale nepojdem do toho blata.....
idem odtial asi brat okuliare...
hrabovka -suce-vlci vrch-zitkova-drietoma-tn
48km/620m/2h5min
a ked sme pri tych trasach....
33km/1h/55min/650m
vody vela
vcera som bol presne pri tej istej znacke
NDCA-brezina-chata p.ostrým-kubrica-zvaznicou na lúčky(po vodareň ako tak, ale potom som to otočil - blato)- krúženie na brezine-ndca... 64 km.