Ja som niečo tušil keď hovoril,že keby bol zdravý tak by jazdil...počas tour to raz spomenul a ďalej to nekomentoval...
Po toľkých rokoch to bude iné a aj smutné..Veľa šport.novinárov sa môže učiť od jeho prístupu k práci.
úprimnú sustrasť.
Jeho komentáre ne Eurošporte mi budú veľmi chýbať,mal príjemný nevtieravý hlas a dokázal počas prenosu povedať množstvo zaujimavých informácii.Bol najlepší športový komentátor u nás,škoda že iba bol...Vuelta bez neho bude trochu ina,časom si zvykneme..maj sa krasne na onom svete..
R.I.P Robert. Ak bol Lance Armstrong dovod preco som zacal pozerat TdF tak Robert bol dovod preco som neprestal. Vynikajuci komentator je prec, este pred chvilou som ho pocul ako komentuje Tour de France...
Je to velka skoda, velmi dobre sa pocuval, bude chybat vela ludom, s jeho komentarmi a jeho hlasom to bolo proste super pozerat aj pocuvat....
Veru, budeme si musiet zvyknut na inych, ale uz to nebude ono....
...uz je v cyklistickom nebicku, medzi svojimi .......nech odpociva v pokoji
A minuly rok som mala stastie, ze som ho mohla vidiet na vlastne oci v Brne, kto mohol tusit ze naposledy....
Zbohom, PÁN komentátor. Váš nezabudnuteľný prejav a sila osobnosti budú fanúšikom cyklistiky ešte veľmi dlho chýbať. Vďaka aj za to, ako ste svojím majstrovským komentom zviditeľnili cyklistiku v športových prenosoch. Budeme spomínať.
Róbert Bakalář bol iba jeden.Nezapomenutelný človek a komentátor "No1."Česť jeho pamiatke.R.I.P.APROPO.....Štepanovi Strakovi držím palne,nebude to jednoduché,nahradiť takého velikána,ako bol Baky.
I keď mi jeho občasné funenie do mikrofóna a spomalené komentáre s viacerými odbočeniami od "témy" občas vadili... Myslím, že ho ťažko niekto nahradí, pristupoval k moderovaniu ozaj profesionálne až nad rámec ako bolo potrebné, čo bolo od neho správne a výborné. Žiaľ každého to čaká, je to len otázka času. Aspoň si odmoderoval celú "túr" do konca. Česť jeho pamiatke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po toľkých rokoch to bude iné a aj smutné..Veľa šport.novinárov sa môže učiť od jeho prístupu k práci.
úprimnú sustrasť.
R.I.P
Veru, budeme si musiet zvyknut na inych, ale uz to nebude ono....
...uz je v cyklistickom nebicku, medzi svojimi .......nech odpociva v pokoji
A minuly rok som mala stastie, ze som ho mohla vidiet na vlastne oci v Brne, kto mohol tusit ze naposledy....
http://sport.idnes.cz/kvaltovani-pro-hovada-dobre-jest-volal-taky-bakalar-na-cyklisty-ps9-/cyklistika.aspx?c=A110803_104510_cyklistika_fil
jeho hlas a hlasky ostanu ale navzdy
cyklistika bez BAKYHO bude ako bike bez kolies