nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
katko je ti poviem o čom maxipayne točí-ten tebou velebený Cavendish ani v jednej čo len trochu obtiažnejšej etape na TDF nedokázal prísť v grupete(povolenom časovom limite od víťaza)a mal len to šťastie že riaditel pretekov bol taký benevolentný(pretože ich bolo viac)že im len strhával body.Cavendisha museli po každom čo i len trochu obtiažnom kopci pomaly kriesiť aby prišiel do ciela,ešte našťastie že takýto jazdec nemá nikdy šancu vyhrať žiadne významnejšie preteky,pretože pre mňa je to niekto koho 9 cyklistov(ovela kvalitnejších)vláči v rovinatých etapách až 100m pred ciel.Ojeho kvalitách svedčí aj jeho celkové umiestnenie na TDF-presne zodpovedá jeho kvalitám a tomu čo dokáže tento najrýchlejší muž planéty
o Gire sa nebavme, tam divaci tlacili aj takych o ktorych by to clovek nikdy nepovedal...a to ich tlacili preto aby prezili, polovica ludi tam po polovici pretekov nemala ziadnu sancu stihnut limit
o Gire sa nebavme, tam divaci tlacili aj takych o ktorych by to clovek nikdy nepovedal...a to ich tlacili preto aby prezili, polovica ludi tam po polovici pretekov nemala ziadnu sancu stihnut limit
Matt-celkové umiestnenie Cavendisha na TDF je 130 miesto zo 161 jazdcov jeho strata na Evansa 3h 07min-toto nepotrebuje ďalší komentár,a Cavendish v v pohode nešlapal ani jeden kopec na TDF,pretože je v kopcoch úplna 0.
Taliansky denník La Gazzetta dello Sport:
"Grande Sagan! Peter Sagan vyhral Okolo Poľska, keď zúžitkoval bonifikačné sekundy v cieli siedmej etapy a predstihol Daniela Martina. To je najväčší úspech 21-ročného supertalentu, ktorý jazdí za Liquigas.
To máš pravdu..tu vážne netreba další komentár....... ??? ...porovnávaš takýmto štýlom aj v iných športoch? napr. tiež ťa vytáča prečo nemá Chára 50 golov za sezonu ked to krpatý Crosby dokáže?
http://tourdepologne.pl/en/?galeria=7
Re:MAT-Cavendis a ini spurtery nemaju ulohu sa v kopcoch zodrat,potrebuju ich len preliezt.Tour sa neda porovnat s pretekmi okolo Polska.Vacsina spurterov ma aj o 20.kg viac ako najlepsi vrchari tak je skoro nemozne v kopcoch zdolat ich.Tym chcem povedat len tolko ze kazdy ma v danom time svoju ulohu a celkove poradie na tour je dolezite mozno pre prvych 30.pretekarov,ostatni idu na uspechy v etape,pripadne pomoc svojim kolegom z timu.
Radosť pozerať - aj keď som to mal v nemčine
Junáčik, pokiaľ chceš používať cudzie slová, tak najprv si zisti ich význam... Pomôže ti napríklad prekladač od googlu, je to talianske slovo, ale píše sa gruppetto
Baška Voda (CRO), marec 2007
ako si k tomu prišiel Google? ...
...nič v zlom
Vidíš niekde zdroj? Nie? Ja si ctím autorské práva.
Čiže vlastná tvorba...
Dantes, ty si jeden z tých "odborníkov" čo poznajú cyklistiku, len keď začne Tour...až budeš mať väčší prehľad a emócie pôjdu stranou, tak potom môžeš s nami diskutovať
Dantes, ty si jeden z tých "odborníkov" čo poznajú cyklistiku, len keď začne Tour...až budeš mať väčší prehľad a emócie pôjdu stranou, tak potom môžeš s nami diskutovať
Mýliš sa pán moderátor,cyklistiku sledujem už velmi dlhý čas a celú sezonu(nielen tdf)a ubezpečujem ťa že som to vobec nepísal pod vplyvom emocií-je to jednoducho moj názor na Cavendisha(a jemu podobných jazdcov)a nikto mi ho nezoberie.Vieš,ani 1000 alebo 10 000 príspevkov tu z nikoho odborníka nerobí,mám tak isto právo napísať čo si myslím (píšem slušne moj názor,nikoho tu neurážam.)
Je to jednoduché-ja uznávam len komplexných jazdcov,(je ich len pár)z mojho pohladu je doležité celkové umiestnenie a nie kolko etáp jazdec vyhrá,pretože víťazstvo v etape je len čiastkový úspech-alebo si niekto myslí že Cavendish by nevymenil jeho 5 víťazstiev v etape za celkový triumf?Nech si každý odpovie sám čo je cennejšie.
Joko-junáčik už dávno nie som
Keďže toto je moj posledný príspevok,prajem všetkým vela natočených km na cestách