mne osobne tiež vadí, že inzeráty na bajky nie sú zadávané do správnych kategórií a niektoré sú pre istotu vo viacerých, ak nie vo všetkých kategóriách
Dnes som sa trocha hral s bazarom. Par veci sa zmenilo:
- zmenene kategorie. Hlavne pri bicykloch ludia nevedeli kam inzerat patri, teraz je to zjednodusene a snad pochopitelne aj pre ludi co nepoznaju terminologiu. Navyse su tam obrazky, takze ak bude niekto pchat brzdy do 'celoodpruzenych bicyklov', tak to nie je omylom.
- ikonky na hlavnej stranke bazaru. Aj pri recenziach
- zlepsena navigacia (nadpis sekcie ma aktivne linky)
- kompaktnejsie zobrazenie inzeratu vo vypise
- 15 inzeratov na jednu stranku
- pri detailnom zobrazeni vyraznejsie foto
- ikonky pri kontaktnych udajoch
- moznost nahlasenia inzeratu.
Ak by niekomu nefungovalo daco, dajte mi prosim vediet (+ napiste aky mate browser a OS).
@cervo: ked si zase niekedy najdes cas na bazar, skus pls porozmyslat aj nad moznostou editovania uz zadaneho inzeratu ... zmena ceny, textu, kontaktu, proste vsetky polia. Dik!
mal by som návrh ak vylepšiť poupratovanie bazáru
mohla by sa spraviť tém kam by používatelia hádzali linky na inzeráty ktoré sú v chybnej téme a napríklad moderátori by napr. najskôr napísali varovnú poštu že to má presunúť alebo by sa to vymazalo
pretože človeka dokáže nenormálne nasrdiť ked si dá Bicykle a rámy ~ Celoodpružené a hned desiate mu vyskočí že: Vyroba Nalepiek (polepov) Mx&atv A Ine. http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-a-ramy-celoodpruzene/152721/-vyroba-nalepiek-polepov-mxatv-a-ine..html
Dnes niekolko zmien:
- moznost oznacovat inzeraty (aby ste s k nim vedeli vratit neskor)
- moznost aktualizovat inzeraty (len raz za 3 dni)
- moznost oznacenia kde sa inzerovana polozka nachadza na mape (neskor to bude pouzite pre lepsie filtrovanie podla vzdialenosti etc.)
- nejake ciselka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- zmenene kategorie. Hlavne pri bicykloch ludia nevedeli kam inzerat patri, teraz je to zjednodusene a snad pochopitelne aj pre ludi co nepoznaju terminologiu. Navyse su tam obrazky, takze ak bude niekto pchat brzdy do 'celoodpruzenych bicyklov', tak to nie je omylom.
- ikonky na hlavnej stranke bazaru. Aj pri recenziach
- zlepsena navigacia (nadpis sekcie ma aktivne linky)
- kompaktnejsie zobrazenie inzeratu vo vypise
- 15 inzeratov na jednu stranku
- pri detailnom zobrazeni vyraznejsie foto
- ikonky pri kontaktnych udajoch
- moznost nahlasenia inzeratu.
Ak by niekomu nefungovalo daco, dajte mi prosim vediet (+ napiste aky mate browser a OS).
Diky.
mohla by sa spraviť tém kam by používatelia hádzali linky na inzeráty ktoré sú v chybnej téme a napríklad moderátori by napr. najskôr napísali varovnú poštu že to má presunúť alebo by sa to vymazalo
pretože človeka dokáže nenormálne nasrdiť ked si dá Bicykle a rámy ~ Celoodpružené a hned desiate mu vyskočí že: Vyroba Nalepiek (polepov) Mx&atv A Ine.
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-a-ramy-celoodpruzene/152721/-vyroba-nalepiek-polepov-mxatv-a-ine..html
čo vy nato ?
- moznost oznacovat inzeraty (aby ste s k nim vedeli vratit neskor)
- moznost aktualizovat inzeraty (len raz za 3 dni)
- moznost oznacenia kde sa inzerovana polozka nachadza na mape (neskor to bude pouzite pre lepsie filtrovanie podla vzdialenosti etc.)
- nejake ciselka
dalo by sa spravit nejaké vyhladávanie podla ceny ?? od-do ako napr na bazos.sk