dávam do pozornosti istú úvahu, ktorá by mohla vrátiť Horala na Kráľovu Hoľu.
http://horal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=53
Je k tomu aj anketa:
http://horal.sk/modules.php?name=Surveys&pollID=3
Ivan
posledný komentár: 5. 5. 2017 o 21:48
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 8. 4. 2014 o 21:43
dnesna 1 etapa vemi rychla, rozostupy velmi male...
paradny vyhlad z kralovky.
znacenie vynikajuce.. hasicske vapky najsamlepsie
mokro len v brodoch a v mociari nad telgartom
zajtra sa vidime na starte
pozeral som ale neviem ako ostatnym ale mne po kliknuti na Horal Dema MTB... mi ukazuje len Horal Tour
dnesna 1 etapa vemi rychla, rozostupy velmi male...
paradny vyhlad z kralovky.
znacenie vynikajuce.. hasicske vapky najsamlepsie
mokro len v brodoch a v mociari nad telgartom
zajtra sa vidime na starte
Mokro nebolo ale ked uz bola voda tak jej bolo hoooodne, v prvom brote som tak trafil ze som zrazu stal po pas vo vode
Tak ten zjazd po asfalte a sotoline bol super rychly.Mne nameralo 79,5 a icemanovi az 84 km/h. Technicky sutrovy zjazdik po modrej a neskor korenovy v lese bol mega
Vsetko bolo super zabezpecene, ludia stali tam kde mali stat, znacenie bolo tam kde malo byt. Prejazdy cez romske osady bolo nieco na hranici TDf a geta
Priestor startu/ciela v naozaj peknej, kludnej chatovej oblasti bol paradny, ako stvoreny pre tych cca 70 bikerov. Tak isto gulasik
A na fotky sa teším, fotografov tam bolo až až.
Nemáš za čo, pumpu mám späť v poriadku
.. v prípade záujmju snímky v plnej veľkosti píšte mi na mail [email protected]
Nemozes tie fotky prosim ta dat radsej na *****su alebo nieco podobne? Neskutocne pomaly to nacitava z tej tvojej stranky a aj ten soft co si pouzil sa mi velmi nepaci.
+ poslednych 100fotiek mi nenacita vobec aj ked to necham stat 2 hodiny.
EDIT: Teraz uz sa do tej galerie neviem dostat vobec. evidentne na to tvoj hosting nestaci.
.. v prípade záujmju snímky v plnej veľkosti píšte mi na mail [email protected]
mas to na pikacu ,... zaves to na *****sa
este listina tour.... ostatne foto neskor
+ poslednych 100fotiek mi nenacita vobec aj ked to necham stat 2 hodiny.
EDIT: Teraz uz sa do tej galerie neviem dostat vobec. evidentne na to tvoj hosting nestaci.
sorry .. nejde to .. uz na tom pracujem
Ivanovi a kolektivu usporiadatelov dakujem za kvalitne straveny predlzeny vikend
Uz teraz sa tesim, ako si to o rok zopakujem.
Len malu pripomienku k umiestneniu obcerstvenia s vodou v 3.etape: poprosim nabuduce ju neumiestnovat na uplny koniec zony, hned pod vyslapom do prudkeho kopceku.
Organizacia - perfektna
Znacenie trate - perfektne
Trat - perfektna
Obcerstvovacky - perfektne
Pocasie - perfektne
asi najlepsi slovensky maraton, ked hodnotim aj predchadzajuce rocniky a ich stabilne vysoku uroven - co viac dodat:
Velke podakovanie organizatorom a respekt vsetkym, hlavne finisherom Horal Tour.