Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Mobilna verzia sa pripravuje.
Takto lepsie?
Pozriem sa na to. Uprimne, na mojom MB Pro v Chrome bez naznaku spomalenia, Opera super rychla, IE v pohode a FF je aky-taky, ale to je vzdy. Vo FF som odstranil srafovanie, nepomohlo to?
Komu to vyrazne seka, mozete mi napisat, aky mat browser a OS? A ak mate k dispozicii Chrome, mozete mi napisat, ci je to v nom dobre?
Predtým sa po otvorení fotky napr. v bazáre, načítalo tmavé taktiež šrafované pozadie. Dlho sa načítavalo aj dlho mizlo po zavretí fotky. Teraz je to fajn.
Presne tak som si to predstavoval. Ešte pred chvíľkou to bolo zarovnané doľava, no len tak som dal refresh stránky a teraz je to presne tak ako som to chcel navrhnúť! Super (-;
vtedy bolo info o čase odoslania príspevku dosť veľkým písmom, čo nie je príliš dôležitá informácia, ktorá by si zaslúžila mať takú veľkosť fontu. Teraz je to výborné.
Neurážaj... Nielen zasrani pozerajú a prispievajú na toto fórum!
...: nie, podporovat viac skinov sa neda (nakolko vsetky sablony su vyrazne prepisane). Skusis mi napisat, preco je menej prehlady a rusivy? "Cacany" viem pochopit.
/ed. ešte pripájam maličkosť na úvodnej stránke /miesto okolo šípky neni priesvitné ale biele/
zvyknut si na lavu stranu a bude ok.
a ten profil napravo by som tiež zmenšil, každý príspevok ktorý obsahuje menej ako 3 riadky je v podstate poloprázdny..
a k sukromnym spravam sa da dostat nejak inac ako cez ovladaci panel(neukazuje tam inac pocet novych/neprecitanych sprav)?
Suhlas s CraObsom, je to velmi zvlastne - neda sa to dobre citat. Datum a cas prispevku by mohol byt umiestneny tak, aby nenarusal kontinuitu textu v prispevku - aj v tomto mojom to vyzera velmi divne (kuk na zaciatok postu).
celé poposúvané...ne ne ne