Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
edit: ako tak kukám logo nie je iba v tomto príspevku
a este takyto obrazok (Opera 11.50)
a tato textarea sa nezvacsi - stale je len 1 riadok...
inak pohlad z malého netbooku EEE, zmestia sa 2 krátke príspevky, ktoré sú menšie ako profil..
inak bez šráfovaného pozadia je to o dosť príjemnejšie, celkovo už si zvykám, len tá nadrozmerná velkosť všetkého mi nesedí..
(smajle sa len mne nezobrazujú, či sa na tom ešte pracuje?)
diki
pozor! odkial si vzal ze vacsina si mysli ze je to zmena k horsiemu? to ze vidis same negativne reakcie je len tym ze spokojni uzivatelia nemaju potrebu sa k tomu vyjadrovat. to je ako povazovat 1000clenne zhromazdenie na namesti za vacsinu lebo tam nieje 2000clenne kriciace opak...
Pozor, je dost velka sanca ,ze vacsina len ma v pake , a neriesi aj ked sa im to nepaci
Ale ako stale to seka ,co je dost nepohodlne.
Zmenil som background. Toto je obrazok a nie CSS, zda sa, ze Firefox ma pod Windowsom velke problemy s CSS3 pozadiami.
Dakujem, opravene
a ten profil napravo by som tiež zmenšil, každý príspevok ktorý obsahuje menej ako 3 riadky je v podstate poloprázdny..
Lepsie?
Rychla odpoved nedavala podpis, uz snad opravene. Bude davat podpis len ak mate v ovladacom paneli nastavene pripajanie podpisu.
a k sukromnym spravam sa da dostat nejak inac ako cez ovladaci panel(neukazuje tam inac pocet novych/neprecitanych sprav)?
Neda a sukromne spravy hore vpravo. Treba si zvyknut.
Uz asi rok a pol.
Nemas pravdu, je to ako postarom (len pocet tem napravo a nalavo nie je 5, ale 3).
Uz je to zhustene. Konecne niekto pochopil vyznam vacsich tlacidiel.
Este stale to seka? Aky prehliadac, OS?