Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
noo prvotny sok presiel .. ale minimalne datum a cas vlozenia prispevku by som dal hore a nie dole .. hm?
lapaloma: daj tomu par dni. Preco je to cele zle? Ten datum bol najskor hore, ale bud by posuval prispevky nadol, alebo by sa text zalamoval okolo toho a ani jedno nebolo dobre.
a čo sa týka času a dátumu ... ak tu nejakú tému nečítam dlhšie tak ma často ešte pred prečítaním príspevku zaujíma kedy bol napísaný .. ale zase je to len otázka zvyku
ale možno to je zas len u mňa v robote, tu nám všetko funguje tak napoli.. nech to overí niekto z domu..
Marecej: tlacitka naspodok dat nejde. Srafovanie v info okne je az tak rusive, ze ho neznesies? Ako casto nechces sledovat temu potom ako odpovedas?
a to srafovanie mi dost vadi, je strasne vyrazne a jedine co hned vidim su pasiky a nie to co je tam napisane, co asi nema byt ucel