lakko, to mozes napisat len tomu, kto je za to plateny. Ak to chalan robil len z dobrej vole, tak toho nafotil mega vela a ocenujem, ze neodrezal kazdemu druhemu bajkerovi pol bicykla aj s nohami a pod. Good job.
V prípade záujmu o fotografie ma kontaktujte na [email protected].
Na ukážku som upravil 6 fotografií (s vodoznakom), ostatné sú len "surové" snímky rovno z fotoaparátu.
presne tak. kazdy co fotil v ramci svojho volneho casu tak to robil dobrovolne a je s tym spojena urcita namaha tak za to treba hlavne podakovat a kritizovat len mierne, lebo nabuduce nenafoti nic a bude..
tento rok to vyslo menej blata organizacia skvlea jedlo dobre vsetko dobre az an toho debila na 4kolke co siel predo mnou a prasil zabilo by ho keby pockal kym prejdem a ptm siel aj tak za mnou nikto nebol
2. etapa bola skutocne poriadne narocna, dost som to napalil (drzat sa s Buchtikom viac ako hodinu urcite nebol dobry napad). Ten prvy dlhy kopec sa este dal ale potom uz to neslo tak zlahka Zjazdy naozaj narocne, v podstate ako cela trat. Najlepsie, ze aj ked bolo sucho a prasilo sa, tak stacilo par miest kde sa clovek zadrbal az po usi
Nedelne XC ma naozaj dostalo. Bolo to moje prve zoznamenie s touto disciplinou a najma vdaka nadhernej trati velmi pozitivne Naozaj krasny okruh, plny korenov, technickych vyjazdov a zjazdov kde som sa bal, ze zlomim osky na kolesach pripadne zborim rafky Navyse ako pribudali kola, tak som si to stale viacej pustal...Cele to bolo v lese, takze paradny lesny vzduch a ziadny hic. Ludia popri trati super povzbudzovali. Hartl mi sice nakoniec dal jedno kolo ale vobec mi to nevadilo, 1:53 hod mi tam bohate stacilo
Ale ved ja odcenujem, ze niekto fotil a zabery zverejnil , ale na ziadnych fotkach som sa nenasiel-isiel som Krejzy , tak som si rypol. Ved aj my, by sme si zasluzili pozornost fotografov .
V sobotu som bol iba na skok pozriet co sa deje a bol som celkom sklamani, ze kapela hrala sama pre seba a par cierny&ch domorodcov Tak som urobil aspon par fotiek s celebritami
... Prevaznu cast trate som isiel sam az v polovici som sa spojil so zvyskom Divina Teamom (Iceman sa plasil do predu) a v trojici kazdy chvilku tahal pilku. ....
RE lakko > Aj zvysok Divina Racing Teamu je ti vdacna za spolocnost, uz ta berieme ako kamarata, na tolkych maratonoch sme spolu stravili tolko casu . Tahal som to s Ivom dokopy, on bol rozbity po piatku a mne sa nedalo dobre dychat uz od rana, asi som mal dajaky virus alebo co, proste nebola para a este aj ten debilny pomaly defekt ktory som musel stale dofukovat...
Nacim ale povedat jednu vec a to poriadne nahlas : TO BOL PARADNY MARATON. Zmena trate vylepsila maraton tak o 30percent , uzasne nove vyhlady, ten zjazd po luke ktora sa normalne slapavala s tou siluetou TA3 na pozadi, to bola proste kava, super obcerstvovacky, tazke stupania, dobre zjazdy... neviem co by som vytkol, podmienky pre vsetkych boli rovnake a trat bola spravodliva a tazka. Pre mna opat vrchol sezony. Jedine 2 negativa > uplne zbytocne natahovanie vyhlasovania vitazov a doslova hnusne cestoviny (s rozmixovanym mimozemstanom).
Takze nasleduje velka dakovacka IVANOVI ZIMOVI a o rok ma tam mate opat (ak doziem)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://*****saweb.google.com/103427885475294792156/DemaHoralAltoMTBMaraton12Rocnik13082011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCI6e7s6Zm8qMqAE&feat=directlink#
V prípade záujmu o fotografie ma kontaktujte na [email protected].
Na ukážku som upravil 6 fotografií (s vodoznakom), ostatné sú len "surové" snímky rovno z fotoaparátu.
a Unicycle MTB nema chybu..
2. etapa bola skutocne poriadne narocna, dost som to napalil (drzat sa s Buchtikom viac ako hodinu urcite nebol dobry napad). Ten prvy dlhy kopec sa este dal ale potom uz to neslo tak zlahka
Nedelne XC ma naozaj dostalo. Bolo to moje prve zoznamenie s touto disciplinou a najma vdaka nadhernej trati velmi pozitivne
Takze ako celok to bolo
senzusáci sú Ti vdační...
Diky...super!!!
RE lakko > Aj zvysok Divina Racing Teamu je ti vdacna za spolocnost, uz ta berieme ako kamarata, na tolkych maratonoch sme spolu stravili tolko casu
Nacim ale povedat jednu vec a to poriadne nahlas : TO BOL PARADNY MARATON. Zmena trate vylepsila maraton tak o 30percent
Takze nasleduje velka dakovacka IVANOVI ZIMOVI a o rok ma tam mate opat (ak doziem)
http://www.facebook.com/mtbhoral
Nic ti nedam sam mam malo