Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
no minimalne na 2 miestach na dlhej to chcelo aj regulovcika (krizovatka s cervenou po vystupe z limbachu a napojenie sa na kratku pod BK) ... faborky vpravo aj vlavo, co si vybrat???
Minusy:
-absencia regulovcikov na miestach, kde sa to dalo na dlhej podla mna paradne skratit, a takych miest tam bolo dost vela kedze som domaca a poznam to
-v cielovej rovinke som na to dupla aby som mala cas do 6 hodin (chybalo par sekund
Plusy:
- znacenie bolo prehladne, regulovcici na trati az do 16:00 ako bolo slubene
- bageta fajnova, lepsie ako nejake cestoviny a pod
- murovane wecka v arely su oproti toitoi budkam mega vyhra
Organizacia, znacenie, obcerstvovacky
Wapky, jedlo (bageta) - slabsie
Ked hodnotim samostnatne 3 "domace" maratony tak tento rok asi vyhral tento - i ked asi len preto ze na svatojurskom mi vadi ze sa jazdi dlha okruh.
toto je pravda - pre neznalych to mohol byt problem a musim povedat ze aj ja som si to raz buchol cestou spat do "protismeru" nastastie som to velmi rychlo zisitl.ale kebyze to nepoznam...
ano, ale zas ked uz ma niekto potrebu podvadzat na takomto preteku tak
obcerstvovacky taktiez super.
takze za mna
PS: Nenasli sa nahodou modre okuliare s cirou optikou? Stratil som ich uz po dojdeni do ciela, zrejme niekde pri tom velkom altanku s grilom pri detskych ihriskach.
dakujem, zastavim sa, mozno to bude prave ta moja
Siel som kratku trat a po ceste som napocital na trati 6 stratenych flasiek...
Inak som bol dost prekvapeny, ze aj ked som sa postavil na starte do prvej stvrtky, tak dost ludi pred mnou tlacilo prvy kopec. To som teda rozhodne necakal...
Boze, ked clovek nema nikoho pred sebou v zjazdoch, hlavne v singlacoch a prejazdy po potokoch - uplna nadhera
Čakanie na wapku podstatne kratšie ako minulý rok, čo sa dosť hodilo...
Malé mínus - keď som dorazil na občerstvovačku na BK, dievčatá akosi nestíhali. Na pohár ionťáku som si musel počkať.
Každopádne, akcia pekná, i keď trať by som ja osobne viedol asi inak.
ano nabuduci rok musi kazdy pretekar zvesit jednu faborku cestou do ciela
Blata nebolo vela (ked bolo radsej som spomalil), do kopca sa mi vsak islo lepsie ako po rovine alebo asfalte.. Niekedy si hovorim, ze preco som to neobjavil skor :p
Uz sa tesim na dalsi maraton ak sa zucastnim, len sa este musim doliecit..
Hodnotenie celeho preteku velmi kladne, nemam s cim porovnavat(zatial)
A este jedna veeeelka vdaka manzelke
Trať je celá v pohode, skoro suchá. Jedine jedno blato na krátkom úseku v zjazde z Kamzíka. Ostatok zjazdu pekne vykosený a v pohode zjazdný.
Konečne môj prvý mtb výjazd od 26.5.2011 (Košický maratón). Išlo sa fajn.
Pre ramirec: na krátkej trati už nie sú žiadne smerovníky, fáborky a značenie. Organizátori majú povinnosť vyčistiť trať do stredy.