Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
pozor pozor...ja som dnes jednu faborku videl lezat na zemi
Ja som nechtiac jednu zvesil riditkami... a ona mna tiez
http://www.youtube.com/watch?v=R04rBZ2mmpI
a toto je rejžo
Je to super maraton, Male Karpaty su proste idealne na taketo XC preteky
Znacenie vyborne ale suhlasim s tym ze regulovcikov malo hlavne v usekoch BK-Baba a spat - ti co nepoznaju kadial ide trat mohli kludne zle odbocit.
Jedina vyhrada: nabuduce na obcerstvovackach prosim melony nakrajat na vacsie kusy! Baby to nakrajali nadrobno jak do ovocneho salatu
PS. Celkom by ma zaujimalo kolko ludi zapichlo predne koleso v tom hlbokom jarku krizom cez cestu v zjazde dole Vydricou k Slivovi za brodom. Vsade inde boli vykricniky ale toto jedine miesto ma prekvapilo a vykricniky tam chybali
Vdaka vsetkym organizatorom, tesim sa uz na jubilejny 5. rocnik.
Aj ja dakujem organizatorom, bol to velmi pekny maratonik, navyse s osobnym zlepsenim o 9 minut:)
Inak gratulujem k umiestneniu Oto.
to si musel tie kaluze obchadzat velmi sirokym oblukom
Toto by ma celkom zaujimalo - ak clovek pozera pred seba tak by tam nemal byt problem
Mne ukazal 76.7km ale tieto GPS trackery treba brat s rezervou navyse som ho skoro zapol a neskoro vypol.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/IvanBukovcan/bq8g03bem7gsqcgo
no lebo buko je znamy tym, ze nepozera pred seba, ale zasadne okolo seba
tak to by som povedal...najma ten udaj o max. rychlosti mi pride...hmmm...no povedzme ze tazko dosiahnutelna
šunková bageta s jogurtovým nápojom síce chvíľu zavadzali v rukách ale potom padli za obeť. Aj tak sme úspech zapíjali dobre vychladenými Radlermi
škoda že už nebola voda, ale wapka na neďalekej pumpe to vyriešila. Na tombolu som nemal náladu už čakať, takže neviem či som v nej niečo náhodou nevyhral.
O rok sme tu znovu, a ak sa podarí toľko do vtedy najazdiť a presvedčiť brata, tak to bude už tá dlhšia varianta.
hehe. ved vravim treba to brat trocha s rezervou
Jezus ano to je pravda - dalo sa ist po tom singli ked mas este po 70km chut trocha sa vysantit