zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
tmel radšej notubes... ale fungoval mi aj ten rubena, ale je ho tam veľmi málo.
Mne vydržal tmel 2000km.
V zákrute by sa ani pri nízkom tlaku nemalo stať že by ti unikal vzduch cez pätku - opäť treba poznamenať, že s vhodným plášťom
Zase použijem to slovné spojenie "vhodný plášť" - ten vždy dofúkaš v pohode aj na výjazde.
Pri výmene kolesa som nemal problém s tmelom, stačí ho vyliať a na plášti ostane súvislá vrstva, ktorá tam drží a pokiaľ sa jej nebudeš dotýkať nebude problém
Fajn by mal byť napr. racing ralph 2011 snake skin tlr... To je taká odolnejšia možnosť a aj ťažšia
nemate skusenosti s Race King Racesport alebo X-king racesport? Mala by to byt daka verzia pripavena na ust, novinka asi 2011, malo by to mat udajne zatesnene boky...
EDIT : sam sa pytam sam si odpovedam
Prekvapenie som zažil po pretekoch - zalepená diera po defekte o veľkosti cca 5x4mm a tlak v plášti 1,04 bar
Pred pretekmi by som sa kľudne aj pohádal o tom, že sa nedá jazdiť na plášťoch nafúkaných na 1 bar
Ešte info o materiáli - plášte Schwalbe RaRa DD, tmel NoTubes.
na prednom pokial som nevylomil 2 spice o konar nebol ziadny problem,
ale zadne som uz musel nechat centrovat 4krat.
a ten no tubes tmel fakt funguje, najlepsie co mozno urobit ked to dakde sekne a zacne fucat je jazdit dalej a len pockat pokial sa to zaceli.
ked som vyhodil duse, tak mi do rana predne koleso uplne vsetko sfucalo. nafukal som a pojazdil na tom a uz nebol problem. presnejsie, pokial mi zlomena s***** neprepichla zltu pasku, s tym si tmel neporadil palpluh.
A este jeden postreh...aj po cca 3 mesiacoch bol tmel v dobrom stave, ziadne hrudky tam neboli.
Možno by ani nebolo potrebné dávať na tú cez niple nejakú ďaľšiu, tie specialized 2 bliss ready sú tesnejšie a aj tá pätka je fajn - vždy som mal pocit, že by stačila aj malá pumpa aby zaskočil.
Tá páska cez niple čo máš je http://www.no-flats.com/products.php?categid=2 "NYLON RIM TAPE 15mm and 19mm - Nylon Reinforced Spoke Tape."?
ale bude asi jedno aká páska sa tam dá na zväčšenie obvodu... Nech je odolná a má vhodnú šírku (mne sadla 19mm, mám o trochu širší ráfik)
ventil - tu píšu že ho nie je možné použiť na "normálny" ráfik http://www.netbike.cz/select_det.php?id_vyrobek=1243&sada=1&str=1&skupina_back=74&klic=ventil&kod=&od=0&do=100000&razeni=Cena&rozsah=neco&parents=-1,260,74
podlhovasté ako frm, rubena, caffe by mali fungovať bez problémov... do profilu pekne sadnú
Uplne ideal by bolo ak by stacila iba ta notubes paska a ventil a bolo by....akurat neviem ci by pasovala ta 21 mm sirka..uzsiu nerobia myslim.
v rubena sade bola nejaká 3M obojstranná, tá ani veľmi nedržala tak ju nahradila tá 15mm klasická izolačná - veľmi dobre tam sadla
Jasné, keby sa ti tam podarí napchať tá notubes páska, tak by to aj stačilo. Veď možno by to išlo aj s tou čo tam máš... Veď stačí utesniť diery, prípadne trochu zväčšiť obvod pre ľahšie fúkanie. Keď budeš mať čas a chuť, môžeš vyskúšať