Takze dnes sme si dali trasu zo SME (vdaka Lucia a Dijck) + Sarissku podkovu (vdaka Racho) + dve prepojenia tychto tras (vlastne planovanie).
Attachment:
2011-09-01T07_2.zip
Male zajdenie do Brezan kde sme chceli ist okolo potoka ale cesta bola prilis zarastena tak sme sa vratili na hreben a sli po zltej smerujucej na Ondrasovce a dve rozorane cesty (jedna kdesi za Krizovanmi dlha 100 metrov, druha - zjazd do Rokycan - s prejazdom po povalcovanom poli) nam dojem nemohli pokazit.
Samozrejme vdaka vsetkym co prilozili ruku k dielu aj za singel Čuňka z Malkovskej horky - nema chybu Zo singlov foto ziadne pretoze sme si ich uzivali a ze mame nejake fotoaparaty nas ani nenapadlo.
Zdravim Vás. Dnes počas šliapania do kopca pred Mokroluhom smerom na Mníchovský potok pozerám na zem a co nevidím - reťaz. Tak priznajte sa komu sa roztrhla?
Dnesna vyprava skoncila predcasne pod Kolopätkoým vrchom. Je to najzakernejsi kopec v okoli Kralovej studne. (predcasne ukoncenie ma suvislost s nazvom kopca a nastastie nie s prilozenou fotografiou
Viem, ale dozvedel som sa to az dnes rano, ked som uz vyrazal na vyjazd (uz som sa nan chystal 2 mesiace). Kolo spominal, ze sa pojde o 2 tyzdne. Ale rad si to zopakujem
Dnes som si všimol, že na trase Vinbarg - Čerešňa bol nainštalovaný smerovník a s tým súvisiace značnie žltej farby. Takže oddnes nám trvá Vinbarg - Čerešňa dobrú hodinu a pol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme vdaka vsetkym co prilozili ruku k dielu aj za singel Čuňka z Malkovskej horky - nema chybu
Foto
http://imageshack.us/photo/my-images/69/03092011589.jpg/
Postarska osmicka 2011 - FOTO
A tu je zaznam trasy:
Dnes som toho vela nefotil, kedze som si vychutnaval tereny v Slanskych vrchoch
Dnes som toho vela nefotil, kedze som si vychutnaval tereny v Slanskych vrchoch
Kde je fotena ta korytnacka?
Co ste nedali vediet, ze pridete hostovat?
Co ja viem, tak narychlo sa to zbehlo ze pojdeme do Slanskych - trasu sme planovali vcera vecer a vydarila sa.