No hej, volaju to Hydrapack. Vysiel ma 6 eur V zivote som to este nasebe nemal, tak aspon vyskusam
Su veci, ktore sa naozaj neznackove kupovat neoplati. Jednou z nich su aj vodne vaky. Nekvalitny material vaku + zly naustok (slaby prietok, utesnenie) akurat tak odradia...
Su veci, ktore sa naozaj neznackove kupovat neoplati. Jednou z nich su aj vodne vaky. Nekvalitny material vaku + zly naustok (slaby prietok, utesnenie) akurat tak odradia...
mam uz 5 rokov "hydrovak" z exisportu (tusim stal 350.-Sk) a vak sluzi doteraz. rezervoar vody uz mam sitce druhy (prvy mal normalne opotrebenie).
nieje vsetko neznackove nekvalitne.
Ja nepisem o ruksaku (ktory mimochodom tiez zdaleka nie je tak kvalitny), ale o rezervoari. Ale kludne hosi "sajte" z coho chcete. Ak raz kupite poriadny produkt, tak pochopite o com pisem a ak nekupite, tak mozno budete spokojni az do smrti aj so shitom v style "trosku problem s cumlom ale treba sa naucit ako sat" resp. "uz mam druhy, lebo nevydrzal material".
problem s cumlom som mal preto ze to bol moj prvy hydravak tak som nevedel "ako na to". Mal som pozicany aj "znackovy" ruksak z hyhravakom (znacku uz neviem ale kamos hovoril o cene nejako okolo 100 €) a jediny rozdiel co som citil bolo pohodlnejsie nalievanie vosy a jeho udrzba (cistenei susenie .....)
...rezervoar vody uz mam sitce druhy (prvy mal normalne opotrebenie)...
Jazdim uz 3. vak (Source Vector, Ergon BD1, Ergon BC1) s tym istym povodnym rezervoarom Source(Deuter) 3l. Nie je hladky ako novy, trochu pokrceny, ale ziadne ine opotrebenie na nom nie je, ani normalne . A stale tesni. Optrebuvava sa len naustok (Camel), mam uz druhy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To hej, máš pravdu ale iba v Blave, u nás na východe asi tažko.
Klimatex robi aj vodne vaky?
No hej, volaju to Hydrapack. Vysiel ma 6 eur
mam uz 5 rokov "hydrovak" z exisportu (tusim stal 350.-Sk) a vak sluzi doteraz. rezervoar vody uz mam sitce druhy (prvy mal normalne opotrebenie).
nieje vsetko neznackove nekvalitne.
Jazdim uz 3. vak (Source Vector, Ergon BD1, Ergon BC1) s tym istym povodnym rezervoarom Source(Deuter) 3l. Nie je hladky ako novy, trochu pokrceny, ale ziadne ine opotrebenie na nom nie je, ani normalne
Sport-Rysy v PO na objednavku.
A tu je buduci Lula Ferrari II.
A tu je buduci Lula Ferrari II.
od dabombu mi nesmakuje ani jeden ram... ale posluzi urcite dobre