Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
pozeram na tu cestu do lesa paradna tvrda ubita a hladka..to musim skusit a uz som tahal.. ani neviem ako a stale dalej a dalej...este doma som poslal ss pre blue..tak som tajne dufal ze zavola a prijde ale nic asi sa nedostal na internet...nevadi aj samemu mi bolo ok..hore tazko a pomaly a dole so strachom a este pomalsie.. ale bike isiel na jednotku nesklamal ma paradne tam bolo .. vysiel som na hlavnu ze uz domov...
unava ziadna.az sam som tomu neveril tak som dopil zvysok vody ze v meste kupim..ale slnko vysoko..zabocil som na danovu este..ze len kusok pozriem aspon zaciatok.. a ono sa to natiahlo..nechapem..aj teratz som doma a nic..beham po schodoch..jak keby som nikde nebol..asi preto ze som sa otrepal plno zakuskov a torty co mi jedna znama priniesla co sa vydavala..
domov som dufal ze vecer vietor povoli a pojdem lahko ale dajak sa mu nechcelo prestat fukat tak som sa s nim uz nehadal a isiel tak aby som prisiel este za slnka som spokojny dnes veelmi sice len tu doma ale PL by som stejne nic ine uz nevymyslel..komancza lesy uz mam zbehane
takze takych 200 dnes asi padlo..aspon mam nadrobene na zajtra..ze ma prsat aj ked si myslim ze nebude to nic strasne aspon tu kde byvam..tak mozno pojdem aj tak na bike...takze ak by niekto chcel sa pridat povozit len tak pomalicky kade tade..piste volajte ..nemam sa kde plasit
konecne prestalo prsat podte sa niekam previest.. a vcera ked sopm sa vracal domov ta v cabinach na zaciastku som asi videl stat pri ceste vase auticko.. poozeral som mapu tak nazov ten kopcek nema ale vyska asi 630 jeden alebo druhy 705m.
Bodka, v nedeľu keď si šiel za Pstrinou kde sme naberali vodu ďalej sám, tak sme mysleli že ideš ďalej do Poľska. My sme s Laďom a Ivanom odbočili do Príkrej ku drevenej cerkvi, ale lesnú cestu do Nižného Komárnika sme nenašli tak zase naspäť na hlavnú cestu - to nás zdržalo. Na Dukle sme boli pri pamätníku a potom ďalej do PL. V Barwinku sme išli tou zelenou cyklotrasou ktorú si fotil že je to skratka do Zyndranowej - preto sme sa minuli. Prešli sme celú Zyndranowu, aj to múzeum sme trochu nafotili. Na lúke pod lesom sme dali piknik a hľadali sme lesnú cestu do Čertižného. Keďže poľské turistické značenie na slovenskej mape chýbalo tak nebolo ľahké nájsť správnu cestu. No našťastie sa nám podarilo výjsť pri Lipowci (kde bývajú kone - agroturistika) a už len cez Czeremchu na hranicu, parádny zjazd do Čertižného a po ceste domov niečo cez 80 km, čistý čas jazdy 6 hod. ale so zastávkou na kofolu atď. som sa domov vrátil celkovo až po 12 hodinách Tu je približná trasa - cez les zo Zyndranowej do Lipowca ani srnka netuší kadiaľ sme blúdili tak len približne vyznačená cesta http://www.cykloserver.cz/f/5aa4066153/
Viac foto neskôr bo nesciham utekam za povinnosťami
zaujímavá trasa, bolo to super ..zašli sme pozrieť aj drevené cerkvi v Miroli, Bodružale, Prikrej, Nižnom a Vyšnom Komárniku - pekná ukážka umenia našich predkov ..k Danovej, tie chatky sú všetko súkromné, no v niektorých sa dá ubytovať. Podľa mňa by stredisko Danova mohla vyzerať o dosť lepšie keby sa tam rozumnejšie hospodárilo, poslednú zimu tam ani vlek nefungoval asi kvôli nejakým sporom A keby si pokračoval tou cestou za rybníkom tak spravíš okruh popod hraničný hrebeň a zídeš v Kalinove - napája sa to na cestu pri altánku, myslím že si ho raz fotil keď sme boli na otvorení cykloturistického chodníka v októbri minulého roku
svetlice zubne udavske..asi si nabuduce vezmem knihu na citanie aby som sa za jazdy nenudil zajtra nemozes na bike? uz neviem kam mam ist..
aj by som vedel..len sa mi nechce tak skoro vstavat
nic z toho...celu noc nespim..cakam...vecer jasno potom sa zatiahlo a navyse husta hmla...nevidno na 5m..
dnes konecne navsteva babky po dlhej dobe..cez HE ohradzany..prijdem tam ze posedim pokecam..a ona ze ci by som trosku dreva nepostiepal na zimu ta co uz nepoviem ze nie.. ale vecej tam nejdzem domov som prisiel cez radvan...ale ten juzan co fuka mi nedal pokoj takze sprcha preobliect sa a ides ho do PL nech to para tlaci bodka jazdi dvojfazovo
11.50 som odlepil labku od zeme spred kapury pred dlhym zacali platat tak ma olepilo ale blatniky to zachranili..hore cez ML som iba preletel ..merac rychlosti co tam mate mi ukazal 41km/hod nikto v okoli nebol ani much okolo mna neletel..a cas bol 12.45 mastil som dalej..po ceste som zase stretaval madarov..niektori mi aj zdravili.. fukal stale juzny prevody 12/53 no parada jak sa islo...iba v palote v dedine fukal naopak..za dedinou zase juzan..takze ma potlacilo az hore labku z biku som zlozil az v polsku ked som fotil kostolik.. 13.55 naspat som bol s casom ok tak uz som sa s vetrom nehadal a isiel len tak..hore bufet o 15.00 dole v pohode..cez ML dalsi merac ukazal 39km/hod..ale vbehlo jedno decko na prechod tak na brzdy a ukazalo aj 26..cize meria to aj menej..nestretol som tu nikoho..potom posedenie pri studnicke...a domov..niekto mi zdravil na takom svetlom modrom aute ..ale neviem kto..odbocka na krosnu..asfaltovy poter asi daju novy..ktovie dobre by bolo..
sem sa dostat.. prave tu zacalo trosku prsat...aj v PL par kvapiek na mna padlo...ale pocasie ideal ne jak tote horucavy co buli len dni dajake kratke se mi zdaju..vcera ani pol osmej nebulo a uz cma
kde ste vsetci...mam ist zase hore? dnes som mal navstevu..joe.doe ja ze ma prisiel pozvat na bike..hned by som isiel..tamta cesta z ulica mi neda pokoj len samemu sa mi nechce..
zajtra niekto na bike?
a co tu : http://www.kstsl.sk/podujatia/87/
nechce sa niekomu..
alebo PL nesedte doma..
budicek
to nema chybu toto..je 1.20 rano a prsi a pritom je vonku viac vidno jak ked je jasna noc...hviezdy..stve ma ta uhorna....nijako sa tam neviem dostat do tej RV iba tym 3.30 vlakom..aj dni su uz kratke..a ja by chcel cez madarsko spat ale to by som uz nestihal...a zdola zase ziadne spoje...je to bieda.. cez den zase ma prsat..aspon krosnu by trebalo pozriet...ze uz novy asfalt..
ta ze uz nacisto som tu len sam ostal hej...ta dobre no neska mi bul se vyclupkac u polsku nic inse me nenapadlo dokonca aj partaka mi neska mal...lem keby mi isol kus neskorsi z domu...ta by sme spolu isli vecej...ale ta aj tak dobre..kto a skadzi bul ta neznam..ale na drese mal na zadku napisane dato take ze podjavornicky sportovy klub..asi kto ho chce spoznac naj idze jutre na kralovu holu...budze tam calkom dobre se mi neska islo..nikoho mi nezrazil..
zakusil mi do paradicky ta ostrika mi bundu totu bilu..tam mozem rajbac..lem nametam fotky..naj mace co kukac..propagacia polska musi buc...moze se dachto zlakomi taj se prida na bike..chto zna moze aj motyka vystreli..
zas dajak skoro chodzim domu..minue este o sestej vecar ta dobre no..a predvcerom uz o piatej..naj budze ale neska uz o stvartej..mocno skoro..asi tote stovky su na dzen malo treba vecej kus
Bodka parádne fotky aj komentáre, zvlášť tá "windows" fotka z poľom a vykrývačom nad Volicou sa podarila My zo Sparcusom len tu popri plote, v Kalinove sme boli pred večerom. Zajtra ideme navštíviť babky a čo v nedeľu to netuším. Tie drevené chrámy v Rzepedzi, Szczawnom a Turzansku chcem ist nafotit, neviem či nedelu alebo možno cez týždeň? Uvidíme, biku zdar!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viac foto neskôr bo nesciham
aj by som vedel..len sa mi nechce tak skoro vstavat
nic z toho...celu noc nespim..cakam...vecer jasno potom sa zatiahlo a navyse husta hmla...nevidno na 5m..
zajtra niekto na bike?
a co tu :
http://www.kstsl.sk/podujatia/87/
nechce sa niekomu..
alebo PL
budicek
to nema chybu toto..je 1.20 rano a prsi
http://www.kstsl.sk/podujatia/87/
?