cavte konecne niekto s mojho okolia kto jazdi na MTB. tento rok som zatial bicyklu moc nedal zabrat no rad by som to zmenil a celkom rad by som par krat aj s niekym vybehol ak by nevadilo.
neaky ten kopcek sa najde v lesoch len skoda ze su take kratke ale aspom to nieje rovna cesta ale aj trochu zaberak. Vy bicyklujete pravidelne alebo len ked sa dohodnete? a ake trasy?
my každý individuálne, občas si zavoláme, keď ideme von a občas sa nám potom aj podarí stretnúť sa, ale napríklad s Radekom sa mi ešte nepodarilo stretnúť sa osobne
Normalne sa hanbim len slubujem a slubujem, momentalne jazdim dost casto trasu Besenov - Velky Kyr no uz mi to neda, nejako sa uvolnim a pojdem opacne, raz, smer Zamky....
ako sam vidis za 3 roki sa tu neobjavila ani jedna, znamena to len ze treba sadnut na bajk a hladat a jazdit a hladat ja som daco po okoli pobehal no takmer vzdy som narazil aj na asfalt, ono sa nieco najde - skus hradzu z NZ smer hradok, surany a dalej, je to neudrziavane takze asfaltu si neuzijes zato kondicka da zabrat alebo ten zobor pekne odsliapat z nz, staci sa ozvat, rad sa pripojim
dovolim si suhlasit: ta hradza NZ-Hradok-Surany je fakt miestami tak neudrziavana, ze burina je vysoka az vyse pasa a stacilo mi to iba jedenkrat prejst a moj bike vyzeral ako kosacka na travu
neviem po ktorej strane chodite, ale ja vacsinou po pravej strane proti prudu, a tam je teraz dost vysoka zihlava. ale da sa to obist, nedaleko je druzstevnicka asfaltka az do Banova pri strakren, odtial sa da v pohode dostat do Nitrianskeho Hradku.
dovolim si suhlasit: ta hradza NZ-Hradok-Surany je fakt miestami tak neudrziavana, ze burina je vysoka az vyse pasa a stacilo mi to iba jedenkrat prejst a moj bike vyzeral ako kosacka na travu
+
+
+
v utorok som to presiel, je to uz v pohode pokosene.
Ahoj, tiež som šiel trasu NZ BA cez KN, len ked som sa dostal pri hrádzu v KN nebola tam asfaltová cyklistická cesta (teda na slov. strane), tak som sa vrátil na hlavnú cez Tôň, Medvedov do Gabčíkova. Nevieš, či z maďarskej strany vedie asfaltová cyklistická cesta popri hrádzi? Išiel by si trasu popri hrádzi z Kn do Gabčíkova aj na cestnom biku?
Ahoj, tiež som šiel trasu NZ BA cez KN, len ked som sa dostal pri hrádzu v KN nebola tam asfaltová cyklistická cesta (teda na slov. strane), tak som sa vrátil na hlavnú cez Tôň, Medvedov do Gabčíkova. Nevieš, či z maďarskej strany vedie asfaltová cyklistická cesta popri hrádzi? Išiel by si trasu popri hrádzi z Kn do Gabčíkova aj na cestnom biku?
Nazdar,neviem aka trasa je cez Madarsko, ale od Komarna po Gabcikovo by som nesiel na cestnom bicykli, lebo je tam vsade strkova trasa a priemernu rychlost po asfalte som mal 25 km/h a ked som siel po strku, bolo to necelych 15 km/h a vyrazne mi to spomalilo cas do ciela. Ale podarilo sa mi vbehnut do elektrarne v Gabcikove, kde ma nejaky pracovnik upozornil, ze je tam prisny zakaz vstupu, co som si nevsimol, ale pustil ma, tak som videl plavebne komory.Inak by sa to malo pred Gabcikovom asi obist cez dediny. Ja som siel z Bratislavy po pravej strane Dunaja, vo Vojke som nastupil na kompu a preplavil som sa na druhu stranu Dunaja. Vo Vojke pred kompou je rampa, ktora je zatvorena a rano mi svietilo slnko do oci, tak som neskoro uvidel rampu a vletel som do nej tak, ze som mal cele ruky zranene, nastastie nie zlomene. Nejaky pan,ktory ma videl, povedal, ze niesom prvy cyklista, ktory do rampy vletel. Inak sa mi ta trasa pacila.
Dnes, keďže maródim som si urobil pohodový deň a venujem sa biku. Pekne som ho očistil premazal, Zhodil reťaz a odpojil lanká na zimu. Dobrú noc maxi ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Peto som z Bešeňova
ty si z Veľkých Loviec?
sú tam nejaké dobré miernejšie zjazdy v tých kopcoch?
+
+
+
v utorok som to presiel, je to uz v pohode pokosene.
Nazdar,neviem aka trasa je cez Madarsko, ale od Komarna po Gabcikovo by som nesiel na cestnom bicykli, lebo je tam vsade strkova trasa a priemernu rychlost po asfalte som mal 25 km/h a ked som siel po strku, bolo to necelych 15 km/h a vyrazne mi to spomalilo cas do ciela. Ale podarilo sa mi vbehnut do elektrarne v Gabcikove, kde ma nejaky pracovnik upozornil, ze je tam prisny zakaz vstupu, co som si nevsimol, ale pustil ma, tak som videl plavebne komory.Inak by sa to malo pred Gabcikovom asi obist cez dediny. Ja som siel z Bratislavy po pravej strane Dunaja, vo Vojke som nastupil na kompu a preplavil som sa na druhu stranu Dunaja. Vo Vojke pred kompou je rampa, ktora je zatvorena a rano mi svietilo slnko do oci, tak som neskoro uvidel rampu a vletel som do nej tak, ze som mal cele ruky zranene, nastastie nie zlomene. Nejaky pan,ktory ma videl, povedal, ze niesom prvy cyklista, ktory do rampy vletel. Inak sa mi ta trasa pacila.
Na budúcu rok ale plánujem upgrade typu bike 3. http://www.haibike.de/produkte_detail_en,676,7840,detail.html