Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
malo mi jak furt ta som vybehol hore fudbal v koskovciach aj v ML.. pred teskom bola dajaka skupinka bikerov nabalenych..a vas som stretaval v koskovciach ze?zabehol som preskumat aj krosnu a zase sa nudim
nevies nahodou kto to bol ten chlapik na fotke?..no ta teraz slnko vyjde..jak naschval.ciganiskoch po draze nenormalne velo..vcera aj dnes a kaslu nato aby sa odstupili autam..este sa vysmievaju..skupinky po 5-10 ..trubia po nich kluckuju medzi nimi..a oni s toho maju srandu..doslova krokom musis ist...hadam aj 50 ich tam bolo..bordel popri ceste kopa handier siat kadejakych porozhadzovane...fajci to jednu o druhu..nato maju peniaze..
dnes len dva kamiony..predvcerom muselo byt nieco v komanczi nejake trhy alebo co..ked som tade vcera isiel tak z paloty sa valilo dole hromada UA dodaviek aj osobakov..a v meste uz balily stoly ..aj od cisny smerom na sanok vcera nenormalne vela kamionov islo..co je nezvyk..
do Krosnej riadna dialnica, len kus úzka inak foto č. 21 sa aj mne páči Biker na fotke je Sašo Pelech ..Takže zajtra ako písal Sparcus, pravdepodobne sa pridáme k Balturs - podľa trasy, ráno sa rozhodnu. Možno príde aj Jimy. Na tie drevené kostolíky by som možno v priebehu týždňa. SHMU hlási v utorok polojasno a v stredu jasno tak to by bolo asi lepšie na fotenie ako pod mrakom. Prípadne zajtra by sme mohli na "koniec swiata" k starému Lupkowu. Ráno dohodneme
nic nieje uzke...na cyklotrasu az az..len mušim dajaky kus plechu doma najsc pomalovac ho dakus betonu namišac..a budze značka zrobim dajaky menic na 1000V a chto ju budze chcec vytarhnuc ta ho fajne skope.. balturs a to ich rozhodovanie sa pol hodiny...najskor pojdu jablon zubne uz to vidim..bude tak ako povie ona dnes bude tiez pekne..tu svieti slnko uz od rana jasne ze sem tam bude mracik ale mas to istejsie ako nejaka predpoved ..a este z shmu o tri dni dopredu takze nekecaj nevykrucaj sa ide sa PL zlote mam kupim ci aj ostatnym co pojdu čoko pivo limču co budzece chcec bo zima na nas idze
dnes ML jablon zubne..cize naopak vsade cakat..onicom..sak balturs..co ine sa dalo od nich cakat nuda a zniceny den..okruh to mohol byt paradny len nie tymto slimacim tempom
zo zubneho som tahal naspat do ML...este som zabehol pozriet papin
v ML som hladal niekoho s kym by som sa uz konenecne povozil
natrafil som na dvoch bikerov zo stropkova...zobrali ma do partie..islo sa vyborne az na polsku hranicu cez kalinov som ich odprevadil konecne to malo kvalitu slnko cely den svietilo uz som si myslel ze zbabrany cely den nakoniec p a r a d a
radsej budem jazdit sam ako sa takto serkat cez ML mi dnes nameralo 36 tam a spat 35 bluebiker..kostoliky ked budes ist a ked ma chces do partije pis volaj ked nie nic sa nestane...
dnes sa mi konecne podarilo najazdit 15000km toh roku tak som myslel ze to oslavime v PL kupim vam dajake to pivko... aspon zaver bol dobry len skoda ze uz viac nemozem bicyglovac bo tu dzeska tema co vycahnu na konec roka...ze kolko ste najazdili toho roku....alebo tak dajak...a tam bulo cestna cyklistika do 15000km najviac..viac nic...ta zato uz nemozem..iba zeby to dachto rozsiril aj nad 15tisic ..ta to by som potom bicygloval dalej
bohu ďakovati ze som stretol tych dvoch stropkovcanov ktovie ci su uz doma na koniec dediny kalinov som sa dostal po 17 tej hodine..za krasnym brodom som tankoval phm bo smad domov som dorazil o 18.20
Ten kamenný dom vo Výrave nemá chybu, asi ani jedna tehla Dnes mi bolo v podstate jedno kde sa pôjde, išiel som s partiou lebo oni robia akciu len raz za týždeň, inak sa nestretneme. Tá trasa čo si navrhol cez Mikow a przelecz Žebrak môže byť parádna len treba dať pozor lebo v tých lesoch medzi Žebrakom a Wolou Michovou či jaka tam je obec, žijú bieščadske zubre Zajtra neviem či sa dostanem na bike, ale v utorok hlásia fajn počasie tak by sme mohli niekam do PL zabehnúť hej a GRATULUJEM k 15000 km, helmu dole
dnes so som si vybehol do PL ale hned po prvej fotke som zistil ze mam vybite baterky...neostavalo mi nic ine iba kupit alkalicke..zabehol som v ML do predajne...ale tu stara ukecana unudena dochodkyna v kuse mele ta mele bo jej kvapka zo sprchy...ta uz idze kupovac hlavicu...predavacka tiz zena ta tara tara bo aj jej kvapka ze to nic ze ne velo ale babka hutori ze mocno velo tota zas naj skusi pohar ze jej tak iba pol nakvakalo ze skusala...ze to potom prestane..tamta ze neprestane bo vona sebe zobrala stolok tam sedla a cekala..ta rozobiraju somariny..mne sebe nikto nevsima..cas bezi 2 ..4 ..5 minuty uz me to nebavi sluchac tote bludy..na bike vonka nevidzim.,tak im skocim do reci ze mi treba baterky...kupujem a konecne idzem het
kopec som dal v pohode..nebolo prilis horuco..aspon dole..tu fukalo ale pod vrchom bezvetrie..v PL som nevedel ze kam stocit bike..potom som si spomenul na dedinku kde som este nebol.kedze taketo bocne trasy..boli pre mna doteraz nezaujimava zdrzovali ma...dni kratke tak ide aspon sem...cestou spat bol plan vybehnut potom este na luku nad hrabovcom...ale to uz nevyslo kedze som stretol bluebikera
ta hutoris ze zubre...cital mi kedyska .o nich..a to nic ziadna ohrada?..na taky john dear uz asi roxor nestaci zeby som zobral dajaky budzogan zo sobu..bo ja ucekac nemozem..takoj by mi defekt dostal..
ludze šicko vychodza..vypatria..nic neostane.. u tym polsku
konecne som se tu dostal..po dvoch hodzinoch..som se prebojoval...co jutre ? ides PL ci dnes bolo dost?keby daco ta radsej volaj na mobil bo tu se dostac
tak mi to pripada jak babie leto..dufam ze ne este chcem kus pobicyglovac dialkove me uz nelakaju bo kratke dni rano hmla vlhko..tak aspon to PL budem jazdit kym tam nieje chladno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zo zubneho som tahal naspat do ML...este som zabehol pozriet papin
v ML som hladal niekoho s kym by som sa uz konenecne povozil
natrafil som na dvoch bikerov zo stropkova...zobrali ma do partie..islo sa vyborne
konecne som se tu dostal..po dvoch hodzinoch..som se prebojoval...co jutre ? ides PL ci dnes bolo dost?keby daco ta radsej volaj na mobil