Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Prosim o pomoc všechny bikery i všechny lidi při hledání horských kol.
Ze soboty 27.8 na neděli 28.8. 2011 nám byli odcizeny dvě kola. Stalo se tak v Penzionu 21, ulice Horská 21, Vrchlabí 4 Pravděpodobně (spíše určitě) to byl polský občan.
Jednalo se o speciálně osazená kola, která se jen tak nevidí.
Jedno kolo: SANTA CRUZ NOMAD, zelené (armádní) barvy a druhé: TREK REMEDY 8, bílo / cihlová metalíza.
Popis kol níže.
Za informaci vedoucí k nalezení kol je nabídnuta odměna 50 000 korun (2000 euro).
Obracejte se, prosím na tel.: +420 737 156 146 nebo e-mail: [email protected]
+420 739 078 808 nebo e-mail: [email protected] Eventuelně kontaktujte rovnou Policii ČR.
Děkujeme za jakoukoli pomoc.
SANTA CRUZ - NOMAD, vel.: XL, rok: 2007, v.č.: Front: ZEB06206165, Rear: ZBR0610123
Barva: khaki zelená (gang green), tlumič: Fox DHX Air 5, vidlice: Fox 36 Talas 160 mm, pevná osa 20 mm - šedá barva.
Řazení: Shimano XT, kliky: Race Face Atlas 175 mm, pedály: Shimano DX.
Brzdy: Hope M4 (čtyřpístové - stříbrné), na brzdových páčkách neopren.
Kotouče: Hope Saw Floating (duralový unašeč, 183 mm).
Sedlo: WTB Pure V, představec + sedlovka (lomená v trubce) Thomson Elite.
Řídítka: Easton Monkey lite DH (uprostřed zlatavá barva).
Kola: DT Swiss 5.1 / Hope Pro 2 - pevná osa 10 mm, hlava: Hope, podsedlová objímka: Hope.
Gripy: ODI Rogue, koncovky na řídítkách Hope.
Kolo je chráněno KRIMISTOP.COM
Uprostřed rámu nalepen pin od snowboardu - Burton, u uchycení tlumiče k rámu.
Poškozený lak na horní rámové trubce z prava u nápisu Nomad od boty.
TREK - REMEDY 8, vel.: 19.5", rok: 2009, v.č.: WTU313G0036D
Barva: bílo /cihlová metalíza
Tlumič: Fox RP23, vidlice: Rock Shox Lyric 2-step Air 160 mm,1.5 na 1.1/8, pevná osa 20 mm - bílá barva.
Řazení: Shimano XT, kliky: Shimano XT 175 mm, pedály: Shimano DX. Brzdy: Shimano XT, 180 mm, na brzdových páčkách neopren.
Sedlo: WTB Deva, představec: Bontrager Rhythm, sedlovka: Bontrager Sport.
Řídítka: Bontrager Race, kola: Bontrager Rhythm Comp, hlava: Cane Creek, kroužky pod představcem Bontrager Carbon.
Gripy: ODI Rogue.
Poškozený lak na horní rámové trubce z prava u sedlové trubky od kamene.
Že za škodu 8000e 2 roky? A aj tie dva roky mu platíme my, čo bude oddychovať vo väzení a potom si zasa nakradne pár bicyklov. Ja neverím väzeniam, už som videl zopár dokumentov a väzni boli všade celkom spokojný, však väzenie ich nenapraví, každý druhý sa tam vráti. Sekal by som prsty za krádež, sorry môj názor. A to nechcite vedieť môj názor na ostatné trestné činy
Niektory Ludia idu radsej do Vazenia lebo im je lepsie ako na Slobode...3krat Denne Tepla strava,Telka,posilovna,dielne....a Poctivy obcan na nich robi...
to ano lenze kto ich donuti vobec nieco robit ked vacsinou su to k...y lenive ze radsej aby cosi spravil tak skusi nieco ukradnut a ked saa nepodari tak si pojde vegetit do basy aj ked mozno niekto by si dal povedat s bicom na chrbte
V noci z 10.10.na 11.10.2011 sme so synom prišli o Scotty (popis v sek.ukradnuté).Zlodeji poškodili 5 dverí z toho jedny pancierové,kým biky nasli.Pravdepodobne nás vysledovali pri vchádzaní do brány alebo dostali typ.V miestnosti bolo 18 bikov ukradli naše 2. Pocity ako keby sme stratili niekoho blízkeho. Už sa nečudujem ak niekto napíše,že by uťal hnáty ...
Mojej spolubývajúcej som vysvetlil, aká bola jeho cena a odvtedy má svoje miesto v byte... Akurát keď som pár dní preč, tak ma zvyčajne víta so slovami - toľko tu bolo miesta, kým ste boli preč.
JoKo, treba postaviť dom s izbou pre bicykle. Detská, spáľňa, hosťovská, bicyklová... A nášľapné míny za dverami Alebo spolubývajúcu vymeniť za nejaký uhlíkový stroj. Ten papuľovať nebude.
ja by som sa na to nespoliehal. co ked nebudes doma, napriklad taka nedela poobede. doma minimum ludi, alarm bude hukat a nic z toho. zlodej si veselo odbicykluje za 2 min prec
Ja mam bicykle v obyvacke aj ked byvam v dome. Stahujem sa do bytu a uz im zariadujem "detsku" izbu pivnica ani balkom neprichadzaju do uvahy, chvalabohu tam nebude byvat ziaden manzel co by mi na to pindal :D Raz mi bike ukradli a nastastie som ho nasla, uz to nechcem nikdy zazit.
ja som bicyklom zapratal cely kumbal v jednoizbovom byte. nastastie, polovicku som tymto syndromom tiez nakazil takze su tam dva. ziadna pivnica neprichadza do uvahy, a ked mi uz vykradnu byt, co uz:( verim ze kvoli bikom si nedovolia prekonavat bezpecnostne dvere...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ODMĚNA 50 000 korun (2000 euro).
Prosim o pomoc všechny bikery i všechny lidi při hledání horských kol.
Ze soboty 27.8 na neděli 28.8. 2011 nám byli odcizeny dvě kola. Stalo se tak v Penzionu 21, ulice Horská 21, Vrchlabí 4 Pravděpodobně (spíše určitě) to byl polský občan.
Jednalo se o speciálně osazená kola, která se jen tak nevidí.
Jedno kolo: SANTA CRUZ NOMAD, zelené (armádní) barvy a druhé: TREK REMEDY 8, bílo / cihlová metalíza.
Popis kol níže.
Za informaci vedoucí k nalezení kol je nabídnuta odměna 50 000 korun (2000 euro).
Obracejte se, prosím na tel.: +420 737 156 146 nebo e-mail: [email protected]
+420 739 078 808 nebo e-mail: [email protected] Eventuelně kontaktujte rovnou Policii ČR.
Děkujeme za jakoukoli pomoc.
SANTA CRUZ - NOMAD, vel.: XL, rok: 2007, v.č.: Front: ZEB06206165, Rear: ZBR0610123
Barva: khaki zelená (gang green), tlumič: Fox DHX Air 5, vidlice: Fox 36 Talas 160 mm, pevná osa 20 mm - šedá barva.
Řazení: Shimano XT, kliky: Race Face Atlas 175 mm, pedály: Shimano DX.
Brzdy: Hope M4 (čtyřpístové - stříbrné), na brzdových páčkách neopren.
Kotouče: Hope Saw Floating (duralový unašeč, 183 mm).
Sedlo: WTB Pure V, představec + sedlovka (lomená v trubce) Thomson Elite.
Řídítka: Easton Monkey lite DH (uprostřed zlatavá barva).
Kola: DT Swiss 5.1 / Hope Pro 2 - pevná osa 10 mm, hlava: Hope, podsedlová objímka: Hope.
Gripy: ODI Rogue, koncovky na řídítkách Hope.
Uprostřed rámu nalepen pin od snowboardu - Burton, u uchycení tlumiče k rámu.
Poškozený lak na horní rámové trubce z prava u nápisu Nomad od boty.
TREK - REMEDY 8, vel.: 19.5", rok: 2009, v.č.: WTU313G0036D
Barva: bílo /cihlová metalíza
Tlumič: Fox RP23, vidlice: Rock Shox Lyric 2-step Air 160 mm,1.5 na 1.1/8, pevná osa 20 mm - bílá barva.
Řazení: Shimano XT, kliky: Shimano XT 175 mm, pedály: Shimano DX. Brzdy: Shimano XT, 180 mm, na brzdových páčkách neopren.
Sedlo: WTB Deva, představec: Bontrager Rhythm, sedlovka: Bontrager Sport.
Řídítka: Bontrager Race, kola: Bontrager Rhythm Comp, hlava: Cane Creek, kroužky pod představcem Bontrager Carbon.
Gripy: ODI Rogue.
Poškozený lak na horní rámové trubce z prava u sedlové trubky od kamene.
http://hradec.idnes.cz/na-rallye-sudety-radil-zlodej-ucastnikum-ukradl-draha-kola-pam-/hradec-zpravy.aspx?c=A110912_122636_hradec-zpravy_meb
A vies si predstavit 'dve tretiny' slovace bez prstov na rukach....
hmmm
silné slová