no hej, rozbite to tam je, ale tak kusok prejdes ponad tu rozbitu cestu a lanovku peso lesom (50 m) a potom uz normalne chodnickom. tiez ked som tam bol s vajlom, tak tam bol pekny marast. ale ten zjazdik stoji za to. vajlo krochkal od radosti
dan21: Cez víkend by som sa šiel aj ja pokrochkať. Môj plán bola ale Minčol, Krížava, Kunerad.
bizkit: Tak o 17:00 či 18:00.
No original som chcel dat v nedelu toto: Turie-Sacne-Sedlo Prasive-Krizava-Velka Luka-Modra do Kuneradu-Popod horu-Cistiny-Turie ale nie som na 100% rozhodnuty.
To je celko super trasa, aj by som sa pridal, ale druhy vikend skoro to iste a este s chrtmi...
Ak bude pekne, tak pojdem asi Hradisko, Ovciarsko, Podhradie, Sulov, Patuch, Zbynov a potom bud zistit, ako do Svinej, alebo Zilina...
Ak by niekto chcel, tiez sa moze pridat, ale ja som lenivy, pomaly a uz vobec sa nikam neponahlam. A nehanbim sa tlacit kludne aj pol cesty
dan21: Vyzera to super, mohli by sme ist, zalezat to bude aj od pocasia.
risototh: Ja sa chystam na to hlinkove, ale predtym asi pojdem dat rozcvicku cez polom:-)
Ja dnes solo na Chatu na Gruni vo Vratnej. Pohodove tempo, na chate kofolka, super zjazd, proste parada..
A uz viem preco cyklisti nepatria do lesa - nicia ho!!! Na foto ukazka kolaje vyjazdenej asi nejakymi nedisciplinovanymi bikermi... :-/
My dnes vo štvorici v Beskydoch. Pojazdenie parádne až na úseky rozdrbané slovenskými lesnými "hospodármi". Pripadá mi to tak, že lykožrút sa zastavil na hraniciach a na poľskej strane sú už lesy pekné zdravé.
Co sa tyka toho, ze im cyklistika nic nehovori. Oni to beru skor ako dopravny prostriedok - presun z miesta A do miesta B. Nejake maratony im moc nehovoria, toboz MTB maratony. To "nicnehovorenie? sa tyka hlavne "expertov", ktori naznacuju cyklochodniky v meste. To by jeden zasol, co dokazu stvorit. Dalsi skvost je v zakone: cyklista je povinny mat prilbu iba mimo obce. K tomu sa snad ani netreba vyjadrovat.
Samozrejme, ze neobhajujem to, ze nemaju prilby.
P.S. Zigo, ten chalan este zije, resp. si sadne aj na bike?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dufam, ze sa zigo ozve a pojdeme. Inak pojdem bez neho, ked sa furt tvari tak pracovne vytazeny
No original som chcel dat v nedelu toto: Turie-Sacne-Sedlo Prasive-Krizava-Velka Luka-Modra do Kuneradu-Popod horu-Cistiny-Turie ale nie som na 100% rozhodnuty.
Ak bude pekne, tak pojdem asi Hradisko, Ovciarsko, Podhradie, Sulov, Patuch, Zbynov a potom bud zistit, ako do Svinej, alebo Zilina...
Ak by niekto chcel, tiez sa moze pridat, ale ja som lenivy, pomaly a uz vobec sa nikam neponahlam. A nehanbim sa tlacit kludne aj pol cesty
risototh: Ja sa chystam na to hlinkove, ale predtym asi pojdem dat rozcvicku cez polom:-)
A uz viem preco cyklisti nepatria do lesa - nicia ho!!! Na foto ukazka kolaje vyjazdenej asi nejakymi nedisciplinovanymi bikermi... :-/
A je tam aj dreveno-bambusovy special Ing. Faktora z FRI
Samozrejme, ze neobhajujem to, ze nemaju prilby.
P.S. Zigo, ten chalan este zije, resp. si sadne aj na bike?