V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Strana cislo 1 je najnovsia, strana 73 je najstarsia
Na druhej strane je to tak ako si predpovedal - zvykol som si...
...samozrejme je to len nápad...
Ale ked sme uz pri tom, budem len rad ak navrhnete zmeny struktury fora, tak aby vam viac vyhovovalo, bolo prehladnejsie a temy boli lepsie rozdelene. Ma niekto konkretne navrhy, co by sa malo robit? Napr. ako by ste rozdelili forum XC, Maratony; O Hocicom; Biky?
Ja myslim, ze ludia budu z principu pisat do temy, lebo tam sa tym mozu pochvalit a mozu aj diskutovat. Preto asi sekcia Hmotnosti zapadala prachom - väcsine (cest vynimkam) v principe nejde o vytvorenie databazy, ale o pochvalenie sa a diskusiu. A databazu by musel stale niekto strazit aby tam nepribudali blbosti...
Ja som sa nad tym uz davnejsie zamyslal. Chcelo by to podla mna urcite upravy. Ja by som to videl nejak takto: