Nejake skarede fotky co som nacvakal http://goo.gl/JWfNg
A je tam aj dreveno-bambusovy special Ing. Faktora z FRI
Fúúú ten ešte aj žije? Ako som opustil FRI, tak som o ňom našťastie nepočul. Aj keď po pravde teda, jeho dve skúšky v prváku som spravil a odišiel skôr kvôli Matalýze.
Roman, logika niektorých úsekov cyklocestičiek je fakt "úžasná". Som za cyklistické cestičky ale nie za každú cenu, ktoré sa napr. križujú s dráhou autobusov alebo sa spraví iba jednosmerka a opačný smer "maj sa" a pod. Som zlý? Hehe. Asi hej, napísal som im svoj názor.
Kazdopadne si treba uvedomit, ze cyklista nie je len fesak na drahom biku, s peknou prilbou na hlave, drahymi tretrami na nohach a Camelbakom na hrbe. Takych je malo.
Niekomu robi dobre pohlad na naskakujuce kilometre na computeri a niekomu staci zabavit sa s kamaratmi na biku v meste/na hradzi/na funboxe. Netreba brat vsetko tak vazne...
Lord: Presne ako vravis. Su robene nelogicky a nebezpecne pre kazdeho. Heslom: ved my sme Vam cyklocesty spravili, tak co este chcete. Volebny slub sme splnili.
Assouvi: Suhlasim s tebou
Pravdu povediac, niektori ma svojim nazorom trocha zaskocili. Menovat nebudem.
Len to uzavriem slovami klasika: A co si ty urobil pre slovensky hip hop?
My dnes v trojici velmi fajnový výlet: Strečno-Polom-Zvážnicami až na chatu pod Martinskými hoľami- Krížava-Velká lúka-Veterné-Horná Lúka-Sedlo Maríková-Kunerad- Žilina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fúúú ten ešte aj žije? Ako som opustil FRI, tak som o ňom našťastie nepočul. Aj keď po pravde teda, jeho dve skúšky v prváku som spravil a odišiel skôr kvôli Matalýze.
Niekomu robi dobre pohlad na naskakujuce kilometre na computeri a niekomu staci zabavit sa s kamaratmi na biku v meste/na hradzi/na funboxe. Netreba brat vsetko tak vazne...
Assouvi: Suhlasim s tebou
Dan, niektori ti cyklisti su na biku mozno viac ako ty
Len to uzavriem slovami klasika: A co si ty urobil pre slovensky hip hop?
akosi mi nefunguje ten download
Prikladám nejaké fotky.
Turie-Krizava-kunerad-Turie: 9:00 lesopark