jj, ten chranic brady sa da stale dat dole a do lesa sa to celkom zide proti nezbednym konarom.. inac neviem co vsetci mate s tymi gramami, ja sa chodim bikovat, nie vazit
inac prilba sedi dobre na hlave aj je fajne odvetrana, v deme maju na nu akciu, no nekup to
no skor ako takú mega akciu 50% a viac využijem si kuknem dátum výroby, aby som nekupoval 2006 prilbu alebo podobný ročník..
a tomu by si neveril ako tie gramy na hlave cítiť, sa to zdá že 50g navyše ale zrazu bolí krk jak prasa aj 2 dni potom..
no skor ako takú mega akciu 50% a viac využijem si kuknem dátum výroby, aby som nekupoval 2006 prilbu alebo podobný ročník..
a tomu by si neveril ako tie gramy na hlave cítiť, sa to zdá že 50g navyše ale zrazu bolí krk jak prasa aj 2 dni potom..
ak budem mat problem s krkom, tak to bude skor od sedenia za pocitacom, ktoremu sa profesionalne venujem v praci aj mimo nej, ako od nejakej blbej, polkilovej prilby. podla stranky vyrobcu je to stale aktualny model, vyrobena "MAR 2010", zlava zo 160 na 96 (dema ako distributor ma nejaku akciu na eshope) a mna to vdaka benefitu v praci na sportove pomocky bude stat akurat tak dan z tej sumy. myslim, ze celkom fajn kupa
no nosim 120g baterku na prilbe (samozrejme ze len ak treba, nie stale) a pri siestich hodinach jazdy ma naozaj nikdy krk nebolel. nevravim ze to je lahke na prilbe ale asi mate slabe krcne svalstvo ked vas bolia krky
troska klikov a zhybov na hrazde by vam nezaskodilo len prospelo
Na motorke nosím 1200+ g prilbu a krk ma nikdy nebolel. Pritom myslím, že skoky a otrasy pri jazdení motokrosu alebo endura sú väčšie ako pri jazdení na bicykli. Niektorí to s tými hmotnosťami strašne preháňate...
yankoo : vidim to takto .. po absolvovani blatoveho vyjazdu do Bielych Karpat navecer si precitat Freudovu "Psychopatologiu kazdodenneho zivota", po vyjazde na Vapec si dat oblubenu Vezu blaznov, no a "Sbohem a dik za vsechny ryby" by som dal po peknych Javornikoch
mne dnes od Matta prišli 2x michelin race´r , neviem čo od nich mám očakávať pretože doteraz som jazdil take šmejdy. Jazdím prevažne asfalt ale obačas zavítam aj inde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uvidim, ci sa mi to merino zapaci.
inac prilba sedi dobre na hlave aj je fajne odvetrana, v deme maju na nu akciu, no nekup to
ak budem mat problem s krkom, tak to bude skor od sedenia za pocitacom, ktoremu sa profesionalne venujem v praci aj mimo nej, ako od nejakej blbej, polkilovej prilby. podla stranky vyrobcu je to stale aktualny model, vyrobena "MAR 2010", zlava zo 160 na 96 (dema ako distributor ma nejaku akciu na eshope) a mna to vdaka benefitu v praci na sportove pomocky bude stat akurat tak dan z tej sumy. myslim, ze celkom fajn kupa
troska klikov a zhybov na hrazde by vam nezaskodilo
1/2 ked budu vonku hromy blesky