dnes som si vybehol na rybniky do kubcice pre pstruhov, aj som ich bol vyvencit na lucky a ostry vrch ... prekvapko v podobe noveho posedenia a hromady dreva na kurenie,,, zjazd bol naparadu , struhli sme to potom na chatu pod ostry apo cervenej tym sutrovym zjazdom dolu na zeleznicku a brezninu...
31,4km/2h2min
dnes som si vybehol na rybniky do kubcice pre pstruhov, aj som ich bol vyvencit na lucky a ostry vrch ... prekvapko v podobe noveho posedenia a hromady dreva na kurenie,,, zjazd bol naparadu , struhli sme to potom na chatu pod ostry apo cervenej tym sutrovym zjazdom dolu na zeleznicku a brezninu...
31,4km/2h2min
Vrsatec bol v poslednom case popularny,tak som si nan vysiel aj ja.
Tepla-Vlarsky prusmyk-Vrsatec-Krivoklat-Tepla(50km)
Teren pekne zjazdny okrem jedneho miesta,ktore rozbabrali lesaci.Cestou tam teplo,cestou naspat mi uz prsty na nohach obmrzali
Jasne,som za nejaky spolocny vyjazd,ked nieco dohodneme,mozeme ist,zatial chodim tiez solo,ale som aj dost zavisly od pocasia,lebo este nemam vybavu na zimu.
surne potrebujem kupit rukavice a navleky na letne tretry. oblecenie nad +5 stupnov mam. cez zimu som nikdy nejazdil a neplanujem ani tento rok ist na bike pod +1 stupen. zajtra idem na plavaren, ale stredu, piatok, sobotu, nedelu mozeme ist na bike vyber si den ktory ti vyhovuje, kludne aj vsetky jazdim rekreacne tak hadam si budeme rozumiet
tak nabehni k Mojtovi a vyber si ,,tak aj ja zajtra pôjdem teda na plaváreň, v stredu teda môžme, sa zjednotíme aj s yankoo - m nejako ,,ináč vo štvrtok má už pršať tak to asi nie ,,neboj sa, ja tiež jazdím v podstate rekreačne
ja zajtra teda budem môcť ale len tak od 15:00 najviac do 17:00 ,,som rozmýšľal, že by sme mohli dať cez Veľké kamenné vráta, Langáč a po maratónskej trati do Iliavky a potom nejako naspäť, asi po ceste..
nooo s konnkym vyrazame cca o 14:45 z novej od EVPU/ sklena budova na zaciatku novej od teplej.. asi smer baske cez omsenie... ale je mozne ze sa zvezeme s vami,prediskutujeme , dajte vediet odkial startujete... moje cislo 0911 246 992, nemam na vas
toť moje číslo - 0949 145 458,,ja by som mohol vyraziť s vami od EVPU,ak by ste ma počkali +- 5 minút a potom by som sa kdesi odpojil, na Baske to už nedám..
idem s vami, uvidim ake bude tempo ak zvladnem tak aj na baske.ak pojde zihadlo svizne pohodove tempo tak u mna to znamena horna hranica az prepalenie svojich moznosti a koniec zavodu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
31,4km/2h2min
31,4km/2h2min
to posedenie je kde??
Tepla-Vlarsky prusmyk-Vrsatec-Krivoklat-Tepla(50km)
Teren pekne zjazdny okrem jedneho miesta,ktore rozbabrali lesaci.Cestou tam teplo,cestou naspat mi uz prsty na nohach obmrzali
yankoo: tvoje jazdy sa mi pozdavaju, nevyrazime niekam cez tyzden? ja by som jazdil aj kazdy den ale nebavi ma to sam..