...
peterg co je vlastne zle na tom difuzore alebo co to vlastne je?
Nic, len ze zrejme aj Ty si prisiel k tomu zaveru, ze svetelny tok je treba viac rozptylit a potlacit spot. Je tam predsa len jedno negativum, pridavny difuzor zhorsi vystupny svetelny vykon viac ako orange peel reflektor ("podobany ako pomarancova kora").
...
Ad. porovnavanie 40 dolaroveho svetla so 70 dolarovými a 155 dolárovými
to myslím nie je rovnocenné...
Zrejme mas pravdu v prvom pripade, kedy cinania kopiruju cinanov. V pripade 74.90 vs. 155 je to trochu ine (pozn.: prva cena je z DX; ak sa bude MJ-856 predavat v DX, tak bude cena na urovni MJ-872, teda asi 145 USD), oba su od jednej firmy a jeden MJ-856 predci dva MJ-808e, takze je to zaujimave pre toho, kto chce pouzivat 2 svetla typu 808 (casta prax).
A uplne mas pravdu v tom, ze dolezite je s nimi jazdit .
Peter kupujem kade tade ebay,kamaradi,od koňýka zo Zóny A,skladujem doma pekne na stojaka strinka sa už robí,satv by som ohodnotil EX a VG.Jasne počúvam samozrejme ked je klide a pohodička je to ine ako CD a zbieram ale iba Punk a Oi! CD ked niečo robim a je to len podmaz no a potom MC kazety
Peter kupujem kade tade ebay,kamaradi,od koňýka zo Zóny A,skladujem doma pekne na stojaka strinka sa už robí,satv by som ohodnotil EX a VG.Jasne počúvam samozrejme ked je klide a pohodička je to ine ako CD a zbieram ale iba Punk a Oi! CD ked niečo robim a je to len podmaz no a potom MC kazety
Rasto ideš tuším v rovnakých stopách ako ja...máme to hodne podobného.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peterg co je vlastne zle na tom difuzore alebo co to vlastne je?
Nic, len ze zrejme aj Ty si prisiel k tomu zaveru, ze svetelny tok je treba viac rozptylit a potlacit spot. Je tam predsa len jedno negativum, pridavny difuzor zhorsi vystupny svetelny vykon viac ako orange peel reflektor ("podobany ako pomarancova kora").
Ad. porovnavanie 40 dolaroveho svetla so 70 dolarovými a 155 dolárovými
to myslím nie je rovnocenné...
Zrejme mas pravdu v prvom pripade, kedy cinania kopiruju cinanov. V pripade 74.90 vs. 155 je to trochu ine (pozn.: prva cena je z DX; ak sa bude MJ-856 predavat v DX, tak bude cena na urovni MJ-872, teda asi 145 USD), oba su od jednej firmy a jeden MJ-856 predci dva MJ-808e, takze je to zaujimave pre toho, kto chce pouzivat 2 svetla typu 808 (casta prax).
A uplne mas pravdu v tom, ze dolezite je s nimi jazdit
btw: mam ten istý asi rok - či je mráz, horúco alebo dážď stále ukazuje dobre a slúži bez poruchy
a aký by si odporučil ktorý sa resp. najmenej kazí??
Rasto, kde to beries a kde skladujes
Rasto ideš tuším v rovnakých stopách ako ja...máme to hodne podobného.
...koňýk bude mať teraz aj iné starosti...