My na Zobrak tahame pri prejazde hrebena Cergova. Zobrak sa da ... cez Encianu a Bukovy vrch. Nie zo Siby na Soltysovu polanu ako nosia bicykle neznali terenu
Dnesne putovanie za inverziou do Levocskych vrchov bolo neuspesne. Nikto si ale nestazoval. V Lomnicke (jedinej (asi) uplne ciganskej dedine na Slovensku) pozor na psov. Je ich tam ako hadov.... Aj tych psov.
Nakoniec ten zlovestny mrak stratil svoju dazdivu silu a vsetkym ukazal, ze "rano mudrejsie vecera". Skoda toho planovaneho Slovenskeho raja.
Co dodat? Tak aspon domaci rajon a kontrola terennej casti buducotyzdnovej trate... ( banda polovnikov + jedna polovnicka z nasej pritomnosti na Dierockach nadseni neboli ale par vystrelov sa lesom potom ozvalo)
Dnesny slovensky raj - poucenie dna: lenivci dopadnu tak ako ja, ked sa mi nechcelo vytahovat fotoaparat a fotit(filmovat) zvysok vypravy - po ceste sa prirutil statny kanec a hned za nim tlupa bikerov. A ja som o zaber dna prisiel...
no skusim napisat kolko si pamatam z podlesku po cervenej zltej na klastorisko potom po cervenej na pod vtacim hrbom dalej na koniec suchej belej po zltej to sa zacinam stracat ale predpokladam ze to bolo dalej na malu polanu male zaify geravy potom obed v stratenej a tu som uz oplne strateny takze asi stratensky kanon obisli sme srncie skaly remiasku a napojili sa na asvaltku dole spat do podlesku okolo kopanca cestov este zastavka na blajzoch a tot asi vsetko mmch pajdo dik za dobru foto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Taku ptakovinu nedokaze urobit kazdy...
Nocny zjazd z Magury
Co dodat?
Oficialny zaver cyklosezony uz zajtra
...achh, idem dofuknut plaste na ten asfalt
a dalsie fotografie.
Mna najviac zaujala cena z tomboly
... gratulujem
...a este, cvaknutie fotky na cvaknutej fotke
Diviaka som odfotil, ale ten sa hral na domacu svinu
A kdeze ste sa nam motali v rajone