Niečo na koleno - ešte v piatok som vikinovi hovoril, že problémy s kolenom sa zdajú byť preč
ešteže mi blízka suseda pracuje v lekárni (dnes ráno o pol ôsmej priniesla)
vikino1
V tej partii čo jazdíme cestu sme len dvaja čo sme neni z Bošian takže nebolo o čom ale v zadu máme erb Krásna (moja rodná dedinka aj s tým druhým chalanom)
romanx
Ja som pôvodne hlasoval za žltý ale prehlasovali ma
Mne tak priebežne prišlo pár ozubených kolečiek, niečo na ich prepojenie a niečo na brzdenie, keby som to s nimi moc prepálil . Aaa ešte pár eloxovaných prkotiniek.
no maam doma jasne na max to sviti fakt vela staci aj stredny vykon,je citit ze sa zohrieva ale vonku za jazdy to nebolo tak strasne,a treba ho dako omotat ci len tak tam narvat? . no Milan co tolko retazi ?,ci pre pol sekty? no xt su pekne som zvedavy kolko gramov das dole
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ešteže mi blízka suseda pracuje v lekárni (dnes ráno o pol ôsmej priniesla)
chodis bikovat rano ked ti to tak skoro prislo
ja mám 185 cm a tú Kamchatku v L-ku...
dole sú delivery information, je tam pár krajín za 7,50, zvyšok už je prehnaný za 25, ja by som im napísal ak máš záujem...
toto je model pre Cotswold, nový Firefox už má GT Active shell...ale za tie peniaze je to super kauf...
nebola to poštárka ale kolega z biku
síce je už skoro po sezóne ale na budúci rok už budeme vypadať ako " team"
V tej partii čo jazdíme cestu sme len dvaja čo sme neni z Bošian takže nebolo o čom ale v zadu máme erb Krásna (moja rodná dedinka aj s tým druhým chalanom)
romanx
Ja som pôvodne hlasoval za žltý ale prehlasovali ma
janosik
to je možné
už si aj testoval?
pozor stránka potenciálne infikovaná!