Tak hovorím si dnes dám výlet z Kľúčového cez antonstál vyjdem nad súčou a pojdem do trnávky aj s bráchom prídeme hore na T križovvatku kde je stĺp s cyklotrasami a ze ideme na trnávku cca 8,5km tuším tak ideme prídeme k otoču a tam 4 cesty tak vyskusame najvychodenejšiu a ruubanisko druhu a to iste tak sme to otočili na krásny dub a normalne zišli a preto chcem vediet išiel niekto už tadiaľ??? na trnávku s tým že je tam ťažba a je to možne že cesta je skoro zrušena takmer asi neviem
Tadial chodievam na hreben (cr-sr hranica), neviem ti teraz z hlavy povedat ktora je spravna (tusim ta najviac vpravo) ale dostanes sa tadial na taku otocku kde je dalsi stlp s cyklotabulami a tam je cesta na Trnavku ako si chcel (ja odtial chodievam na Penaznu).
Tadial chodievam na hreben (cr-sr hranica), neviem ti teraz z hlavy povedat ktora je spravna (tusim ta najviac vpravo) ale dostanes sa tadial na taku otocku kde je dalsi stlp s cyklotabulami a tam je cesta na Trnavku ako si chcel (ja odtial chodievam na Penaznu).
Ďakujem pekne si mi to popísal teraz tomu už chápem takže prva napravo tam su teraz take kolaje tusím skusim nabuduce určite a dalej po tych hraniciach kam vyjdeš ?
Tato mendocinova je lepsia pretoze nemusis hladat tu spojku (na mape som ju oznacil ako zapadana cesta - na jesen vobec nieje vidiet.), ktora sa vlastne napaja na tuto cestu.
dnes uz mi nedalo tak z prace na zavadu-repaky-hornu sucu a po modrej na hrabovku a tn
zvaznicu zo zavady poorali pilcici s LKT,presiel som to LTT... cesta bola BLT a domov som dosiel ako zazpraseny DEMENT
53km/2h54min
nejake
divo: ty máš tuším viac smoly než sa dá mať... ja musím zaklopať na drevo, že za 5000km od mája mal len jediný defekt, a aj to som prešiel 500metrov od domu po rozbitom skle, a to stále so sebou vláčim komplet základnú výbavu vrátane novej duše v camelbacku...
pointer:
nebol si 1.10.2011 na považskom hrade? to GTčko mi je nejaké povedomé
zajtra sa chcem previest na Inovec, bude blato? chcem ist turna, a pred Selcom odbocit dolava a tade nejako..
podla coho viete kde je blato a kde nie? jar a jesen je pre MTB asi nahorsie obdobie co, este ze mam cestak
nitoval som prvy krat retaz a neviem ci spravne, ten spalik som kupil novy a je nejaky dlhy, kolik sa zasune do clanku a ta cast co trci sa ma odcviknut kliestami ci jak?
Dnesne kruzenie:
Nad Omsenim pred Velkymi Lukami su protitankove vykopy,kto jazdil po luke vedla cesty bude prenasat.Inak vsade sucho a pohoda.Z Lazteka do Slatinky po zltej znacke uz asi nepojdem,hrozne kamenista cesta.Na Bukovinskej skale som bol,Fortunu som nenasiel.
Ako pozerám zajtra to vyzerá na výjazd niekam po inej trase asi sám ako väčšinou a asi pojdem na tu suču ale už po rade kam odbočit a dalej po hrebeni a uvidim
Nie, tak skoro. Lesníci tam nepôjdu kvôli jednému (dvom, trom, štyrom) spadnutému stromu
Na "kyslíkovú cestu" peniaze boli ale na bežnú údržbu breziny nie sú peniaze a ani ochota.
Tak dnes som sa odhodlal na grofovú trasa nasledovná: Kľúčové - antonstál strihol som to skratkou pred sennikom do lava a vysiel priamo pred kopcom na ceresienky - na krizovatke smrti s 4 cestami som konecne trafil podla toho ako mi znazornil mendocinosk cize som isiel akokeby do druhej z lava a hned doprava a krasne stale po peknej lesnej jesenej ceste a vysiel pri stlpiku nad trnavkou - tam som sa dal na peňažnu ale ako 400m neviem ja som nesiel rovno dolu ale na pravo hore bola zvažnica som to tam sekol a vysiel na hranici aa pokracoval po červenej dlho pri hranici az na Javornik napapal zapísal a po modrej som pokracoval na Horne srnie tam som sa lebo modra isla do lesa ako beznadej na biku mozno medzi stromi ale mal som ist tadial ale ja som isiel rovno zisiel na cestu a 15min rozmyslal kam dolu alebo miernym stupanim po peknej ceste tak som zvolil hore a som sa napojil na modru znacku pekne a potom bolo treba ist po čiernej ale kto vedel tak som vysiel pod Lipovnikom tam som vytlacil a odtial uz do Srnia po brutal ťazkom kamennom useku prudkom ale prežil som odhodil jeden strom a pokracoval cez vlaru nemšovu klucové domov v horach som stretol dokopy 4 pilčíkov a to bolo všetko počasie krásne náročnosť uplne vpohode v skratke SUPER TRASA ODPORÚČAM
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak tak to je najdôležitejšie
Ďakujem pekne si mi to popísal teraz tomu už chápem takže prva napravo tam su teraz take kolaje tusím skusim nabuduce určite a dalej po tych hraniciach kam vyjdeš ?
Na hrebeni sa da ist bud doprava smerom na Javornik:
http://www.mtb-bike.sk/letecka-bitka/antonstal-rough-cobb
http://www.mtb-bike.sk/fotky/letecka-bitka-antonstal/mapa-rough-cobb
http://www.mtb-bike.sk/fotky/letecka-bitka-antonstal/mapa-vku-rough-cobb
to som bol ale iba raz..miestami pekne, miestami skarede.
Pripadne z Javornika smerom na moravsku stranu po cervenej na Planavy a po modrej do Brumova...alebo po asfaltke do Svateho Stepana. Tieto trasy som bol ale vzdy opacnym smerom.
http://www.mtb-bike.sk/bike-vylety/svaty-stepan-javornik-vlci-vrch-po-hranici
clanok z roku 2005
Alebo ked pojdes po hrebeni dolava tak ja zvycajne jazdim po cervenej na Zitkovu. Je to ale letna trasa...na jesen je tam kvantum blatovych usekov..jedna varianta je popisana napr. tu:
http://www.mtb-bike.sk/letecka-bitka/letecke-srdce-nad-sanovom-big-time
Inokedy som isiel bocnym hrebenom do Hostetina...
zvaznicu zo zavady poorali pilcici s LKT,presiel som to LTT... cesta bola BLT a domov som dosiel ako zazpraseny DEMENT
53km/2h54min
nejake
pointer:
nebol si 1.10.2011 na považskom hrade? to GTčko mi je nejaké povedomé
podla coho viete kde je blato a kde nie? jar a jesen je pre MTB asi nahorsie obdobie co, este ze mam cestak
nitoval som prvy krat retaz a neviem ci spravne, ten spalik som kupil novy a je nejaky dlhy, kolik sa zasune do clanku a ta cast co trci sa ma odcviknut kliestami ci jak?
Nad Omsenim pred Velkymi Lukami su protitankove vykopy,kto jazdil po luke vedla cesty bude prenasat.Inak vsade sucho a pohoda.Z Lazteka do Slatinky po zltej znacke uz asi nepojdem,hrozne kamenista cesta.Na Bukovinskej skale som bol,Fortunu som nenasiel.
Skoro som sa tam zaje.... Rovno za zatackou.
Myslite, ze to niekto da prec?
Nie, tak skoro. Lesníci tam nepôjdu kvôli jednému (dvom, trom, štyrom) spadnutému stromu
Na "kyslíkovú cestu" peniaze boli ale na bežnú údržbu breziny nie sú peniaze a ani ochota.