Je naozaj na skodu veci pisat a strasit ludi ze vsetko neznackove je vyrobene len na jedno pouzitie a ze je to bez zaruky.Ale naozaj to nema vyznam rozoberat.Aj tie znackove veci pokial nemaju polep su neznackove a pritom je to to iste ako znackove....
tonito, je naozaj na skodu veci, ked ludia ako Ty svojimi prispevkami nepriamo navadzaju inych, aby si kupovali vyrobky, o ktorych kvalite ani sami nemaju ci i len naznak tusenia. Rozdiel medzi znackovym a neznackovym vyrobkom nespociva len v cene, ale aj v urcitych zarukach, ze ten vyrobok presiel testovanim a teda by mal byt pri konkretnom schvalenom sposobe pouzitia bezpecny. Aj pri znackovych otestovanych veciach sa obcas stane, ze zlyhaju, tak tu prosim Ta nelobuj za cinske shity, ktore mozu znamenat pri troche smoly a zhode nahod aj fatalne zlyhanie a smrt. Kazdy nech jazdi co chce, ale verejnu propagaciu necertifikovanych a teda potencialne zivot ohrozujucich vyrobkov si naozaj odpustite.
tonito: Ze su tie rafiky bez zaruky je snad jasne vsetkym, a ze v ramci vseobecnej informovanosti pisem o svojich skusenostiach by malo byt pre sirsiu cyklisticku verejnost len pozitine. Nie kazda prvotne planovana uspora, moze byt aj ta konecna a realna.
Takze ziadne strasenie... a k tomu znackove resp. neznackove sa vyjadrim len tolko, ze pri nich si kupujes prave aj tu sluzbu akou je zaruka a pripadna vymena za novy kus ak sa u nich vyskytne vyrobna vada. Dalsie veci napisal Jezus
Vaz slova pretoze ja som nikdy nikoho nenavadzal aby si cokolvek kupoval.Len som povedal ze je aj taka moznost!Ze ja do toho idem je moja vec a velmi rad Ti dam recenzie ako sa jazdi ak ma o to poziadas.Je skoda ze tu nepadla od niekoho veta aby napisali prispevok ludia,ktory tak zavodia cestu aj cykloskros.Toto forum je o diskuzii a vymienani si informacii.Malo by sa to vsetko niest inym smerom ale asi sa nechcete dozvediet viac.Staci vsetko zhodit a ide sa dalej.Prajem vsetkym vela stastnych km a ja sa uz nebudem k nicomu vyjadrovat.
tonito: Ale ved mi tu diskutujeme, aj ked nie v teme na to urcenej
Ja som napisal svoj nazor a svoju skusenost. A ze sa ti nepaci a nekoresponduje s tvojim nazorom je tvoja vec...
Minuly rok som sa zucastnil vacsiny kol Slov.pohara v CX a priznam sa, ze som nevidel ani u jedneho pretekara vysoke NoName karbonove rafiky . Co si pamatam videl som tam Novatec, Tufo, FFWD, Mavic a tusim aj Fulcrum.
no a teraz k teme...tiez mam nieco najazdene, ale ja by som si teda No Name rafky na kolesa v dnesnej dobe uz nedal. radsej o kusok tazsie, ale bezpecnejsie
Je vela lahkych zapletenych hlinikovych setov tak naco spekulovat nad drahsim a aj horsie brzdiacim kompozitom.
Pokial sa nejazdia vazne profi zavody tak je to absulutna zbytocnost,pekne na pohlad a draha frajerina.
Myslim ze najprv to treba vyskusat a ja osobne by som rad skusil tie kolesa ako idu ,ake su pevne ,aku maju realnu vahu a pod parametre ,samozrejme je v tom riziko ale u karbonu je riziko stale ,
Ked sme jazdily poctive ocelove ramy bud F1 alebo nieco znackovejsie tak to bola pohodicka ,hlinikove rafy remerx alebo bayer
prve karbonove kolesa sa mi dostaly do ruk v roku 2005 a mam ich do dnes su sice znicene,brzdne drahy prepalene a derave ano doslova su v nich diery ale kolesa sa stale tocia a da sa nich jazdit aj ked to troska cuka ked sa brzdi,su to znackove AC pod nalepkymi Steinbach .
mal som v ruke aj podobne kolesa ktore opisuje Tonito a idu nadherne,rafy su presne ,pevne a dokonca maju na sebe tu nejaku nalepku ze nieco vydrzia ,jednoducho by vam mala byt znama jedna vec ze vsetko sa vyraba azii a bud je to super kopia alebo nejake znackove kolesa.
Pred 4 rokmi som bol na vystave v brne a taiwanci mi ukazovaly krasne karbon kolesa s karbon s*****mi no proste nadhera len vsetko bolo NO NAME a cuduj sa svete minuly rok presne take kolesa uviedla na trh znacka PELLS ze novinka :lol
myslim ze treba vyuzit dnesne moznosti ako ked pred 7-8 rokmi sme zacaly vsetci objednavat z kup kolo a kolokramu tak dnes su moznosti objednat veci priamo od zdroja a je iba na nas ako to vyuzijeme...
Lebo ako hovoria moji novy cinsky kamosi z HUA WEI kvalita dobra,vsetko rovnake ako Nokia ale 30% lacnejsie
tak a tu je 100%-ny este casom mozno cervene bowdeny.
Môžem sa ťa spýtať , ako sa ti podarilo zarobiť na túto nádheru ? ja budem mať 17 za chvíľku a na takúto mašinu nemám ani z ďaleka. Asi tvrdé brigády ?
na brigady nebol cas lebo cez leto som vela jazdil...skor som sa snazil vyhybat krcmam a to co som dostal od rodicov na internat ako vreckove som neminul a casom sa to nakopilo..ale aj tak 1/2 mi musel dat otec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze ziadne strasenie... a k tomu znackove resp. neznackove sa vyjadrim len tolko, ze pri nich si kupujes prave aj tu sluzbu akou je zaruka a pripadna vymena za novy kus ak sa u nich vyskytne vyrobna vada. Dalsie veci napisal Jezus
Ja som napisal svoj nazor a svoju skusenost. A ze sa ti nepaci a nekoresponduje s tvojim nazorom je tvoja vec...
Minuly rok som sa zucastnil vacsiny kol Slov.pohara v CX a priznam sa, ze som nevidel ani u jedneho pretekara vysoke NoName karbonove rafiky . Co si pamatam videl som tam Novatec, Tufo, FFWD, Mavic a tusim aj Fulcrum.
no a teraz k teme...tiez mam nieco najazdene, ale ja by som si teda No Name rafky na kolesa v dnesnej dobe uz nedal. radsej o kusok tazsie, ale bezpecnejsie
Pokial sa nejazdia vazne profi zavody tak je to absulutna zbytocnost,pekne na pohlad a draha frajerina.
Ked sme jazdily poctive ocelove ramy bud F1 alebo nieco znackovejsie tak to bola pohodicka ,hlinikove rafy remerx alebo bayer
prve karbonove kolesa sa mi dostaly do ruk v roku 2005 a mam ich do dnes su sice znicene,brzdne drahy prepalene a derave ano doslova su v nich diery ale kolesa sa stale tocia a da sa nich jazdit aj ked to troska cuka ked sa brzdi,su to znackove AC pod nalepkymi Steinbach .
mal som v ruke aj podobne kolesa ktore opisuje Tonito a idu nadherne,rafy su presne ,pevne a dokonca maju na sebe tu nejaku nalepku ze nieco vydrzia ,jednoducho by vam mala byt znama jedna vec ze vsetko sa vyraba azii a bud je to super kopia alebo nejake znackove kolesa.
Pred 4 rokmi som bol na vystave v brne a taiwanci mi ukazovaly krasne karbon kolesa s karbon s*****mi no proste nadhera len vsetko bolo NO NAME a cuduj sa svete minuly rok presne take kolesa uviedla na trh znacka PELLS ze novinka :lol
myslim ze treba vyuzit dnesne moznosti ako ked pred 7-8 rokmi sme zacaly vsetci objednavat z kup kolo a kolokramu tak dnes su moznosti objednat veci priamo od zdroja a je iba na nas ako to vyuzijeme...
Lebo ako hovoria moji novy cinsky kamosi z HUA WEI kvalita dobra,vsetko rovnake ako Nokia ale 30% lacnejsie
Môžem sa ťa spýtať