chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
zihadlo5 ... tento plášť som jazdili kedysi ešte na HT a 1,95 je dosť úzka ... osobne by som volil už len 2,1 ktorá má cca 55mm šírku. Poskytne viac komfortu a na prednom hlavne istotu v držaní stopy. Inak som s nimi bol spokojný a zvažujem že s ak nim vrátim.
Posledná informácia ktorú som dostal z Dema Senica ohľadom plášťov WTB bola taká, že dopredávajú čo majú a nový tovar zatiaľ nečakajú. Som zvedavý čo odpíšu z cubebikes.cz...
Váha celkom slušná, nato že mišáky sú širšie a nie sú to také papiere ako Schwalbe
Pre 26 aj 29 60 aj 110 Tpi a všetko TLR. Nemate niekto nejaké skúsenosti z tými čo boli doteraz ?
2,25" NN má 585 (Ale na bf som videl aj 620)
Ešte sa nebudú dať nikde kúpiť 2012 model a cena bude podla mna pomerne normalna 1dnotky stáli 550 kč na Kupkole (60 tpi, 110 som ani nevidel)
Váha celkom slušná, nato že mišáky sú širšie a nie sú to také papiere ako Schwalbe
Pre 26 aj 29 60 aj 110 Tpi a všetko TLR. Nemate niekto nejaké skúsenosti z tými čo boli doteraz ?
dezen velmi slusny... poriadne prekopany oproti staremu, ked sa objavi na jar v shopoch, asi aj skusim..
...a čo máš proti Schwalbe?
RocketRon je tiež teden z tých po ktorých poškuľujem, no jedine vo verzií SS alebo DD. Ty možno nemáš problém s finaciami, no ja musím zvažovať aj takú vec ako je cena. A pokiaľ budem mať možnosť zohnať lacné "Švajble" tak kúpim tie.
Nie je náhodou DD a SS drahšie oproti EVO? Keby nebol Švajble taký papier, nič proti nemu nemám.
U mňa jednoznačne vyhráva WTB, aj cenovo. Hlavne sa môžem spoľahnúť, že nejaký ten čas (2 roky) vydrží. copyrightwww.wtb-bike.eu www.wtb-bike.eu
?
RocketRon je tiež teden z tých po ktorých poškuľujem, no jedine vo verzií SS alebo DD.
noo nie je to náhodou tak, že pre budúci rok bude prvý krát snake skin verzia rocket ron-a a DD stále nebude?
Martinux: tie cenové rozdiely nie sú veľké medzi verziami... Samozrejme občas sa nájde výpredaj niektorej verzie a je lacnejšia o pár desiatok percent oproti ostatným
Aké plášte by ste mi poradili: kúpiť dopredu i dozadu Schwalbe Nobby Nick 2.1, pričom váha jedného kusu je 495g (uvádzaná výrobcom) a stoja cca 60 €/pár, alebo ísť do niečoho podobne ľahkého, s podobnými vlastnosťami, ale lacnejšieho? Aké plášte by ste mi odporučili, z hľadiska ceny a vlastností? (samozrejme plášte normálne, dušové)
Ja som po chválach od zihadlo 5 zobral na skúšku dopredu na HT Michelin Wild Grip'R 2.1 zo suncycle. Dozadu prehodím RaRa, ktorý je teraz vpredu, ešte nie je moc ojazdený, zadok už je zjazdený a dosť dorezaný. Uvidíme ako sa Michelin osvedčí. Je kus ťažší ako Schwalbe, ale očakávam od toho vyššiu životnosť a odolnosť voči defektom a rozrezaniu. Uvidíme, či to splní.
v zadu drzi paradne, ale zivotnost je oproti ralfovi skoro 2nasobna. je to taky univerzal na maratony...ale necakaj zas od neho megarychlost.. ked to ma poriadne stuple aj to trochu brzdi,ale zase sa mozes spolahnut.2,1ka je uz tazka, 2ka je akurat
Tak mega rýchlo ja aj tak nejazdím, tam ma viac ako bicykel a plášte obmedzuje kondícia . Kúpim teda asi jeden aj do zadu, zatiaľ sú za celkom fajn cenu. Ten možno vezmem aj 2.0. Na náročnejšie veci je na Reign-ovi širší plášť.
"Rýchlejší" je wild racer advanced. Robia ho od 2,00 do 2,25 palca. Aj keď má jemný vzor, drží výborne. Na zadnom však má po 2500 km takmer hladký stred. (čo je až brutálny rozdiel v životnosti oproti starému XCR mud). V blate je slabší. Na tvrdom snehu fajn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://eshop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=3059&category_id=10824&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=1
Posledná informácia ktorú som dostal z Dema Senica ohľadom plášťov WTB bola taká, že dopredávajú čo majú a nový tovar zatiaľ nečakajú. Som zvedavý čo odpíšu z cubebikes.cz...
http://www.michelinbicycletire.com/michelinbicycle/index.cfm?event=wildgripr2.view
Ešte sa nebudú dať nikde kúpiť 2012 model a cena bude podla mna pomerne normalna 1dnotky stáli 550 kč na Kupkole (60 tpi, 110 som ani nevidel)
http://www.michelinbicycletire.com/michelinbicycle/index.cfm?event=wildgripr2.view
dezen velmi slusny... poriadne prekopany oproti staremu, ked sa objavi na jar v shopoch, asi aj skusim..
Aby si nakoniec nekúpil Švajble
...a čo máš proti Schwalbe?
RocketRon je tiež teden z tých po ktorých poškuľujem, no jedine vo verzií SS alebo DD. Ty možno nemáš problém s finaciami, no ja musím zvažovať aj takú vec ako je cena. A pokiaľ budem mať možnosť zohnať lacné "Švajble" tak kúpim tie.
U mňa jednoznačne vyhráva WTB, aj cenovo. Hlavne sa môžem spoľahnúť, že nejaký ten čas (2 roky) vydrží.
RocketRon je tiež teden z tých po ktorých poškuľujem, no jedine vo verzií SS alebo DD.
noo nie je to náhodou tak, že pre budúci rok bude prvý krát snake skin verzia rocket ron-a a DD stále nebude?
Martinux: tie cenové rozdiely nie sú veľké medzi verziami... Samozrejme občas sa nájde výpredaj niektorej verzie a je lacnejšia o pár desiatok percent oproti ostatným
post531883.html#p531883