Roman, ved ten bagel na fotke je nafutrovany. Potom sa ti ukazu aj sede bocne vrecka (moj bol bez naplne). Jediny rozdiel je, ze moj ma aj zipsy cervene a nie sede.
A prave ze nie som profik na fotenie. Tak potom vyzera aj fotka.
Tie vase su Charge 360 - maju sede zipsy.
Charge 450 je na fotke a v real farbe.
Pekna je limetkova, len ta sa neda zohnat za dobre prachy. A cervena mi bude ladit s membrankou na bike.
Je celkom fasa, co som skusal. Poberie len to najnutnejsie (ma len 450g a tenky nylon). Ale kvoli tomu som ho kupoval. Ja som baglovy fanatik (celkom 9 baglov, roznej litraze )
Vozim zo sebou tento uhlovy ventil, umoznuje nudzovo nafukat vidlicu aj pumpou na kolesa (napr. duo piest, s rezimom na vysoky tlak). Nepouzil som ho casto, ale ventil funguje perfektne a unik vzduchu takmer ziaden nie je (urcite je mensi, ako pri originalnej pumpicke na vidlice Fox).
Ja som kupil prave tento Topeak miesto pumpy na vidlu, kedze ma to vyslo "len" 8 eur. So servisnou pumpou uplna pohoda a hodi sa aj na kocik
:-D
... Ja som baglovy fanatik (celkom 9 baglov, roznej litraze )
vidis Oscara som neratal. Takze si rovnako "postihnuty". Som rad, ze nie som sam
Ja sice nie som, ale ked spocitam aj tie, co som pozical synovi do trvaleho uzivania , tak mi to vychadza na 7 (cyklobatohov), z toho ale realne pouzivam na bike len 2 Ergony (doma: leto 10L, zima 16L) a jeden Source 10L (dovolenka: skladnejsi). Zvysne cyklo (Deuter, Tramp) len na turistiku resp. bezky.
Boze, aka otrasna farebna kombinacia. To je snad zensky model. Katalogovy nazov farby by som tipol na "vyprata cervena po 5 rocnom vystavovani na slnku vo vyklade".
Jezus, v slove vyprata si sa nezmylil nahodou v jednom pismene?
no ja byť tebou nerežem nič, i keď už takto máš ten predok "proklatě" vysoko voči sedlu...
rezať sa bude zajtra ráno,obidve testovacie jazdy dopadli o.k. posed nastavený (predstavec je už otočený ) dnes cca 50 km v Karpatoch , ja a Niner w.f.o. budeme parťáci ...
no to som tiež netušil-úplne náhodou som ho "objavil" na stránke dovozcu v sekcii akční zboží zo zľavou takmer 50 % , tak som neváhal,trvalo to len 3 prac.dni,kým sa dostal ku mne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT : Jezus si bol o chlp rychlejsi
A prave ze nie som profik na fotenie. Tak potom vyzera aj fotka.
Tie vase su Charge 360 - maju sede zipsy.
Charge 450 je na fotke a v real farbe.
cervenu by som vybral tiez
Pekna je limetkova, len ta sa neda zohnat za dobre prachy. A cervena mi bude ladit s membrankou na bike.
Je celkom fasa, co som skusal. Poberie len to najnutnejsie (ma len 450g a tenky nylon). Ale kvoli tomu som ho kupoval. Ja som baglovy fanatik (celkom 9 baglov, roznej litraze
Ja som kupil prave tento Topeak miesto pumpy na vidlu, kedze ma to vyslo "len" 8 eur. So servisnou pumpou uplna pohoda a hodi sa aj na kocik
... Ja som baglovy fanatik (celkom 9 baglov, roznej litraze
Ja sice nie som, ale ked spocitam aj tie, co som pozical synovi do trvaleho uzivania
Jezus, v slove vyprata si sa nezmylil nahodou v jednom pismene?
Myslis v pismene na tretej pozicii?
Ja by som bral aj taku cervenu. Len neviem, ci od Camelu...
Ten camel je nazivo fakt pekny.. Ta fotka to velmi skreslila.. Normalne som zacal uvazovat ze by som si ho aj ja objednal..
rezať sa bude zajtra ráno,obidve testovacie jazdy dopadli o.k. posed nastavený (predstavec je už otočený ) dnes cca 50 km v Karpatoch , ja a Niner w.f.o. budeme parťáci ...