Podla mna to je uplna blbost. Ked tak urobit cyklocesty povedla kolajnic. Vecsiu hovadinu tresknut ako usek Samorin-Kvetoslavov som dlho nepocul. Pekna siroka 3km dlha hlavna cesta s pomerne dobrou krajnicou, ktoru nechapem preco teraz uplne nanovo vyasfaltovali. K tomu este ide do Kvetoslavova dalsia paralelna cesta (Vinohradska, doporucena cyklotrasa) od autobusovej stanice v Samorine. Stacilo by ju oznacit a vuala nova cyklotrasa do Kvetoslavova. Urcite to vyjde lacnejsie ako pretvorit kolanice na cestu.
To uz nevravim o tom ze usek Devínske jazero-Stupava ma vyznacenu cyklotrasu z Devinskeho jazera 024 s napojenim sa na trasu 8008 do Stupavy.
V Bratislave mohli davno urobit usek Nove Mesto-Filialka, resp. od Mladej Gardy po Trnasvke myto, cim by si cyklisti odpustili aspon cast trasy po Racianskej.
Podla mna to je uplna blbost. Ked tak urobit cyklocesty povedla kolajnic...
Hlupost je skor odcudzovat dopredu nieco o com nemas sajn...
Kazdorocne pocas marcovej predsezonnej pripravy v Spanielsku absolvujeme aj niekolko desiatok km prave po cyklotrasach, ktore boli vytvorene na byvalych zelezniciach a je to parada. Absolutny pokoj od dopravy, kvalitny asfalt, niektore zastavky su prerobene na restiky... takze napad je to urcite dobry.
Otazkou zostava realizacia v slovenskych podmienkach.
Peto02 má úplnú pravdu, to Fígeľ treskol len tak, lebo vyhodiť koľaje a spraviť cyklotrasu, je tak nereálne, ako je cyklodoprava v Bratislave, zatiaľ sú to slabé pokusy
realne to je, ale na Slovensku je to skor utopia. V prvom rade sa nenajdu financie, v druhom ak sa konecne najdu ich rozkradnu, potom sa budu hladat nove, potom znovu rozkradnu a o 30 rokov sa najdu dalsie. Za tie sa zacne realizacia, ta vsak v polovici skonci, pretoze sa to vsetko predrazi a financie dojdu. A potom to bude polorozostavene stat ako sportova hala vo Zvolene ...haha, alebo fnuk?
pol melona eur to je slusne. Otazne je, ako efektivne ich dokazu vyuzit.
Jedno je vsak iste, ze Bratislava potrebuje cyklochodnicky ako sol a uprimne by som jej ich doprial co najviac (teda ludom tam).
Čože? Presne toto som písal Figeľovi keď rušili železničné trate, no skôr ako recesiu Ale apriori nesúhlasím s rušením železničných tratí a už vôbec nie s ich definitívnym pochovávaním pod cyklochodníky. No tie cyklotrasy by mohli byť fakt krásne a ak by sa na tom nikto nechcel nabaliť, tak aj veľmi lacné. No každopádne ma prekvapil ten článok a som zvedavý čo z toho bude...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To uz nevravim o tom ze usek Devínske jazero-Stupava ma vyznacenu cyklotrasu z Devinskeho jazera 024 s napojenim sa na trasu 8008 do Stupavy.
V Bratislave mohli davno urobit usek Nove Mesto-Filialka, resp. od Mladej Gardy po Trnasvke myto, cim by si cyklisti odpustili aspon cast trasy po Racianskej.
Hlupost je skor odcudzovat dopredu nieco o com nemas sajn...
Kazdorocne pocas marcovej predsezonnej pripravy v Spanielsku absolvujeme aj niekolko desiatok km prave po cyklotrasach, ktore boli vytvorene na byvalych zelezniciach a je to parada. Absolutny pokoj od dopravy, kvalitny asfalt, niektore zastavky su prerobene na restiky... takze napad je to urcite dobry.
Otazkou zostava realizacia v slovenskych podmienkach.
V tomto Slovakistane asi veľmi ťažko
post446599.html?hilit=tra%C5%A5#p446599
Som zvedavy co sa za tie peniaze vybuduje...
Jedno je vsak iste, ze Bratislava potrebuje cyklochodnicky ako sol a uprimne by som jej ich doprial co najviac (teda ludom tam).