chlapci prehovorili ste ma, nemal som v kvoli tomu dobry spanok idem do prace na bicykli a odtial hned za vami, domov uz nepojdem... tak pri zimaku na hradzi o 14:45 neviem ako sa mam obliect ale asi bude o 16tej uz dobra zima
fajn vyjazd dnes, trosku chladno cca 5st.. smer brezina- lucky-svitavy-petovanske luky-machnac-teplice-tepla-hradza-tn... z teplic uz potme s mojim reflektorom
35.6km/1h52min/810m
diky sa spolocnost chlapi dobre bolo, malo bolo
PS:nad machnacom na modrej to pilcici poriadne rozflakali ked zaprsi blata tam bude do leta
zihadlo: pekna trasa, mozno malo ale ja uz teraz viem ze lytka ma budu rano velmi boliet
kocnere: este raz sa ti ospravedlnujem za naburanie. mam sa este co ucit
co ste dnes porabali? ja som zabil cely den lehnenim co tak naplanovat štvrtok?? mozeme od rana ked je sviatok
ja sa vo stvrtok vraciam domov do Bojnic. Ak chces tak sa mozes pripojit, dal by som este presne vediet o kolkej. Predpokladam ze by som vyrazil z Teplic o neakej 10:00-11:00, isiel by som trasu Teplice-Velke Luky-Krasna Ves-Trebichava-Ksinna-Nitrianske Rudno-Bojnice alebo Teplice-Homolka-Nitrianske Rudno-Bojnice. Niekde by si sa odpojil a vratil na trencianske strany
zajtr ato plati na 100% vrazat budem o 11:00 z Trencianskych Teplic z hlavnej autobusovej stanice. Trasa bude nasledovna: Teplice-Omsenie-Velke Luky-Krasna Ves-Trebichava-Ksinna-vysielac pod Ciernym vrchom-Nitrianske Rudno-Bojnice. Kto ma zaujem nech sa kludne pripoji
dakujem Divovi za spolocny pojazd, okrem dvoch drobnych tech. problemov vsetko v poriadku. Spolu sme slapali az do Rudnianskej Lehoty odkial som ja odpojil do Bojnic a Divo cez Homolku do Dubnice
krasne pojazdenie ale v poslednom zjazde na Rudno bola priserna zima, a vlastne celu cestu domov obrovska zima. na homolke bolo -2 stupne tak zjazd do Ilavy ma skoro zabil a to doslova. craft bunda s windstoper zlyhala na celej ciare, lacne longus rukavice ako keby som ani nemal, v letnych kratasoch a navleky zima a ponozky v letnych tretrach ani nehovorim a doplatil som asi na dehydrataciu lebo uz mi prislo nevolno nebral som ziadnu flasku von... krutila sa mi hlava a zaspaval som na hlavnej ceste!! pod perinou ma hodinu triaslo ako keby mam zachvat a rozmrzanie prstov moc bolelo, takto podchladeny som nikdy v zivote nebol. na bike tento rok uz nesadam, nemam oblecko. ale pojazdenie naparadu, moc sa mi pacila trasa. keby nebolo tu kolegu tak domov asi tlacim bike, menili sa clanky na retazi zaco moc dakujem za servis 1OO km nejadzim v lete a teraz v tej zime si takto nalozim
krasne pojazdenie ale v poslednom zjazde na Rudno bola priserna zima, a vlastne celu cestu domov obrovska zima. na homolke bolo -2 stupne tak zjazd do Ilavy ma skoro zabil a to doslova. craft bunda s windstoper zlyhala na celej ciare, lacne longus rukavice ako keby som ani nemal, v letnych kratasoch a navleky zima a ponozky v letnych tretrach ani nehovorim a doplatil som asi na dehydrataciu lebo uz mi prislo nevolno nebral som ziadnu flasku von... krutila sa mi hlava a zaspaval som na hlavnej ceste!! pod perinou ma hodinu triaslo ako keby mam zachvat a rozmrzanie prstov moc bolelo, takto podchladeny som nikdy v zivote nebol. na bike tento rok uz nesadam, nemam oblecko. ale pojazdenie naparadu, moc sa mi pacila trasa. keby nebolo tu kolegu tak domov asi tlacim bike, menili sa clanky na retazi zaco moc dakujem za servis 1OO km nejadzim v lete a teraz v tej zime si takto nalozim
co si sa neodpijil skor? Ved uz v Krasnej Vsi, Ksinnej som sa ta pytal ci si OKa a ze ci nejdes spat? A o tej dehytratacii som ti omielal usi celu cestu. Som rad, ze sa ti pacila trasa. Dufam ze sa z toho poucis a zobstaras si veci na jazdenie do chladneho pocasia, flasu ale aj naradie.
uz viem ze treba pit aj ked nepocitujem smäd. mne prisla zima az ked si dostal defekt co bolo prakticky na rudne a potom cesta po asfatle bez pohybu,teplota isla dolu tak ma prepadla obrovska zima.. bike som zavesil na klinec, preckam zimu a na jar jazdime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
35.6km/1h52min/810m
diky sa spolocnost chlapi
PS:nad machnacom na modrej to pilcici poriadne rozflakali
kocnere: este raz sa ti ospravedlnujem za naburanie. mam sa este co ucit
edo : tebe to slape,
edo : tebe to slape,
aj mne trochu uslo zadne koleso ale podarilo sa mi neako rozbehnut
ja sa vo stvrtok vraciam domov do Bojnic. Ak chces tak sa mozes pripojit, dal by som este presne vediet o kolkej. Predpokladam ze by som vyrazil z Teplic o neakej 10:00-11:00, isiel by som trasu Teplice-Velke Luky-Krasna Ves-Trebichava-Ksinna-Nitrianske Rudno-Bojnice alebo Teplice-Homolka-Nitrianske Rudno-Bojnice. Niekde by si sa odpojil a vratil na trencianske strany
co si sa neodpijil skor? Ved uz v Krasnej Vsi, Ksinnej som sa ta pytal ci si OKa a ze ci nejdes spat? A o tej dehytratacii som ti omielal usi celu cestu. Som rad, ze sa ti pacila trasa. Dufam ze sa z toho poucis a zobstaras si veci na jazdenie do chladneho pocasia, flasu ale aj naradie.