Šimon? Ta to ty tu? Presne o toto mi ide! A ked sa ta hmla este tak tazkopadne prevaluje cez kopec ako na tej prvej fotke.... parada!
Este 20 km do 5000 a uz idem lestit bezky...
...vítam Kola na fóre...ale to trvalo...počet fóristov z BJ sa utešene rozrastá...dúfam, že aj účasť na Čergovskej stope bude hojnejšia....rozprával som s Tomášom tak stopa by mala byť aj túto sezónu, čaká len na financie od obce a potom to spustí....
Dnes som panove vybehol na Lysu a potom ešte na Javorinu. To bola nadhera. Inverzia ako vyšitá. Dal som si 56km a potom samozrejme naspäť. Tu sú fotky :
Presne ako som predpokladal, pocasie to nevydrzalo a v sobotu sa po
Ale aj tak to bolo zaujimave.
PS: JozoŠ - zasa Bogliarka? Či Krize? Kolo ta identifikoval podla stop v snehu. Je to dobry stopar, pozor na neho! Som zvedavy, ci potvrdis jeho slova.
Ani Krynicka Jaworzyna (1113mnm) nebola na vyhlady milosrdna ale pojazdenie paradne. Usek zjazdovkou hore z Wierchomle bol riadna morda ale skusit treba vsetko.
PS: JozoŠ - zasa Bogliarka? Či Krize? Kolo ta identifikoval podla stop v snehu. Je to dobry stopar, pozor na neho! Som zvedavy, ci potvrdis jeho slova.
a kto iný by sa trepal týmto smerom o taký čas pravidelná Kubova sobotňajšia linka BJ-Bogliarka a späť...po dlhom čase som mu robil "garde" "makači" chodia na Čergov a Javorinu, "flákači" len na Mihaľov a okolie aj tak som zmrzol po zjazde z Mihaľova na kosť, brrrrrrrrrrrr.....
jkolo : dnes si konecne pridem kupit radiace lanko, tak mi prichystaj take co sa nepretrhne (najlacnejsie ) a este mi priprav montpaky na plaste (samozrejme take co sa nezlamu a najlacnejsie), neviem kde som svoje dal
Edit: Preco na tej fotke vsetci tlacia? Zeby isli do servisu opravit defekty ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este 20 km do 5000 a uz idem lestit bezky...
BTW: Dnes bola na Lysej zasa inverzia. Pri mojom stasti zajtra nebude.
Ale aj tak to bolo zaujimave.
PS: JozoŠ - zasa Bogliarka? Či Krize?
To musel byt pekny stupacik
Vraj sa len caka na financie
Edit: Preco na tej fotke vsetci tlacia? Zeby isli do servisu opravit defekty ?